Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kredkaxdooczu

CZY MÓJ powinien się wstydzic? PROSZE O OBIEKTYWNĄ OCENE

Polecane posty

nie ma co czekac na odpowiedz, podejrzewam ze dziewczyna nigdy nie pracowala i nadal nie pracuje, gdyby tak bylo miala by szacunek do pieniedzy, czego tu nie widzimy. Nie jestem przeciwnikiem kupowania luksusowych rzeczy, owszem ladna kurtka moze tyle koszotwac, jest w tym jedno ale, jelski kupuje to robie to za SWOJE a nie za czjesc pieniadze i do tego mam pretensje ze ktos nie chce mi tego kupic. Autorka zachowuje sie jak rozwydrzony bachor, niech zgadne, jedynaczka z bogatego domu?

hmm wiesz jezeli nie zarabiasz to nie powinnas miec pretensji, a jezeli w tej sytuacji mama tobie kupuje kurtke to on nie ma sie czego wstydzic bo wkoncu cie utrzymuje... a tak apropo dlaczego nie pracujesz?

Gość sinsosnso
na to wyglada co za pustak ja bym nie smiala prosic o taki prezent po 15 latach małżenstwa! ona ma 23 lata i juz sie zali mamusi bo nie ma kurteczki za tysiaka za tyle ile niejedna rodzina musi miesiac przezyc szmata

ALE JESTESCIE PUSCI SKORO JESTESMY MAŁZENSTWEM TO SA TO WSPOLNE PIENIADZE A NIE JEGO JA CHETNIE POJDE DO PRACY ALE MĄŻ KAZE MI WYCHOWYAC CÓRKE I MUSZE TO ŁĄCZYC ZE STUDIAMI A JA PRACUJE: W DOMU I OPIEKUJAC SIE DZIECKIEM!

Gość sinsosnso
on zarabia wiec sa jego !!!!! a jak chcesz cos miec to idz na to zaparacuj! a nie pros sie! gdzie masz honor popranacu!:?!?!??!

ale w czym masz problem przecież mama ci sprezentowała tą kurtkę :P podziękuj i ciesz się :P

ja na twoim miejscu spalilabym sie ze wstydu jak bym miala poprosic faceta o kurtke wogole o cos co mialby mi kupic, maz powiedzial ,ze masz sie opiekowac corka i studiowac rozumiem... ale nie powiedzial ,ze bedziesz dostawala co tylko bedziesz chciala.. tez mi sie wydaje ,ze jestes jedynaczka

Gość hggkdejeiweqiefkdfjiewi
co za różnica od kogo bierzesz kasę?:P i tak jestes utrzymanką:P raz faceta, raz mamusi

Gość facet wyjątkowy
jestem idiota i jstem bidny

Gość aaallkjjsasjjdnsjas
buhahaha 'tą kurtkę" :D wypierdalaj do szkoly tluku stary :D

dla mnie to byl bol kupic sobie kurtke za 100 ze skory (niby skory.. te co sa teraz modne), mimo ze zarabiam w miare dobrze.. w dupie Ci sie przewraca ;/

to moze mąż powinien mi placic za pranie jego ciuchów,zmywanie po nim naczyn,gotowanie mu DO PANI WYZEJ KTÓRA\ SIE WSTYDZI PROSCI FACETA OK ROZUMIEM JA TEZ SIE WSTYDZILAM JAK BYLISMY PARĄ TERAZ JESTESMY MALZENSTWEM I WSZYTSKO JEST WSPOLNE, chetnie rzucilabym domowe obowiazki i poszla do pracy bo dosyc mam sprzatania gotowania i prania

Gość mesajaah
nie rozumiem w czym masz problem dziewczyno po co pytasz męża czy ci wolno kupic kurtke ZENUAAA ty pracujesz w domu on poza bierzesz kase z konta idziesz kupujesz i nie piszesz tu na kafe co za dylemat?!

Gość czy to jedynaczka nie ma nic
do rzeczy

Gość a ty wyjatkowy jesteś zwykłym
biedakiem i tyle :D

to moze mąż powinien mi placic za pranie jego ciuchów,zmywanie po nim naczyn,gotowanie mu mylisz zupełnie dwie różne kwestie powinniście wspólnie planować wydatki bo każde z was ma swoją rolę w związku ale wspólnie oznacza wspólnie nie- kup mi bo ja tak chcę macie dziecko , jesteście dorośli najwyraźniej on uznał, że was na tą kurtkę nie stać mama chciała ci zrobić przyjemność - miała to ci dała ciesz się tym i uwierz, że bardzo ciężko wydać tyle ciężko zarobionych pieniędzy na szmatkę każdemu byłoby żal sorry

mam 3 rodzenstwa na utrzymaniu rodzicow moja mama zarabia 2x mniej niz mój mąż ale uznala ze taka K=kurtka jest na lata, maż kupil sobie skóe za 600zł. uwazam ze powinien sie wstydzic ze rodzice musza mi kupowac ciuch bo mąż niechce

Cos tobie powiem takie obowiazki jakie ty masz w domu maja tysiace kobiet na swiecie i nie narzekaja, robi sie je z przyjemnoscia a nie wieze w to , ze maz twoj nie jest za to tobie wdzieczny... wiesz mam dwie rece i sama wole sobie zapracowywac na takie rzeczy

tylko ja mam studia, dziecko i dom na głowie WIEC IDIOTKO GDZIE MAM ZAPRACOWAC?! dobra widze ze żal wam dupe sciska zawistne baby. ;PIENIADZE W MALZENSTWIE TAK JAK CALA RESZTA SĄ WSPOLNE

kredkaxdooczu => 4,5k na 3 osoby to niewiele. Premia nie usprawiedliwia przepierdalania kasy na fatałaszki. Zacznij pracować z domu i umów się z mężem, że te pieniądze wydawać na ciuchy. A póki co stuknij sie z rozpędu o ścianę. Jak siedzisz w domu na dupie to bądź gospodynią, a nie pasożytniczym grzybem :P

dzis chcesz kurtke za 900 tydzien temu byly bucki za 500 trzy tygonie temu byla kiecka za 800 a na wczasy na Chorwację chcialo by sie jechac :) nie dziwie sie ze maz sie wkoncu wkurzyl

znam rozne malzestwa, znam tez malzenstwo w ktorej kobieta studiuje pracuje i ma swoje obowiazki w domu... i tak za przeroszeniem ja cie tutaj nie obrazilam napisalam swoj punkt widzenia, nie kupil tobie kurtki nie ma za co sie wstydzic, wkoncu on zarabia i cie utrzymuje a co do tego ,ze zal nam dupe sciska... mi nie, mam swoje spojrzenie na finanse w zwiazkach

dzis chcesz kurtke za 900 tydzien temu byly bucki za 500 trzy tygonie temu byla kiecka za 800 a na wczasy na Chorwację chcialo by sie jechac :) nie dziwie sie ze maz sie w koncu wkurzyl