Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdradzona:(:(

Zdrada prawie po 2latach

Polecane posty

bylismy ze soba prawie dwa lata mamy po 17 lat dla kazdego z nas 1 powazny zwiazek .bylo ok czasami sie klocilismy ale zawsze przechodzilismy na kompromis. do czasu kiedy od 26 czerwca chcial samodzielnie zarabiac. poszedl na pole do wujka na truskawki poznal tam dziewczyne . oczywiscie w caly czas sotykal sie ze mna (ja o tej dziewczynie nie wiedzialam ona o mnie tez.) sobota byla normalna niedziela tez poniedzialek rowniez we wtorek pojechalismy do czech z moimi rodzicami bylo super mowil ze kocha itp a tak naprawde od wtorku byl z ta druga dziewczyna z pola . s srode napisalam do niego czkalam az wroci z wroclawia pisal ze nie chce ndziewczyny zadnej ze juz nie kocha mnie i ze chce swietego spokoju . pozniej okazalo sie ze we wroclawiu go nie bylo a w czwartek zobaczylam go z inna dziewczyna. :( zalamalam sie to strasznie boli :( niemam nikogo w dodatku jestem wstydliwa nic sma nie zalatwie zawsze robilam wszystkoz nim.

:):) ja jak mialam 17 lat to pierwszy raz sie pocalowalam z chlopakiem:-D

napisal mi poprostu smsa nie chce miec zadnej dziewczyny... zapytalam czemu co sie stalo? bo nie! nie kocham juz i to wszystko :( nigdy bym go o to nie podejrzewala... ta jego dziewczyna do mnie napisala powiedzialam jej jak bylo wczoraj dzwonila powiedzialam o pierscionku ktory od niego dostalam itp podziekowala i sie rozlaczyla... szkodami jej troszke bo widac ze sympatyczna jest

jezo ale ja go naprawde kocham na zycie co dorosnij koro go tak kocham to chyba doroslam moze ty nikogo tak nie kochales

Zdrada boli w kazdym wieku tylko w Twoim sie pewnych rzeczy nie rozumie, nie martw sie, On tez zrozumie co zrobil

ja nie mowie ze to ten jedyny tylko poprostu cierpie chcialabym znalesc kogos innego ale nie potrafie wyjsc sama z domu do sklepu boje sie ludzi :( on znal wszystkie moje kompleksy przed niem nie mialam zadnej tajemnicy kurwa mac!

Gość harakiri heheh
tylko idiota w tym wieku ma laskę, 17 lat i być przy jednej dziurze, jak można stukać inne, hahah, teraz podyma na studiach znudzi mu się i znajdzie dziewczyne, głupia jesteś

Dokladnie zdrada boli w kazdym wieku. wszystko bylo ok zachowywal sie tak jak zawsze neiwiem dlaczego to zrobil.co ma zrozumiec ze zdradzil ??i co tu mu da...

jeszcze byloby dobrze jak by poszedl na studia.. on sie bawi a ja cierpie.. i w dodatku cale wakacje przesiedze w domu:(

Wszystko sie zmieni jak kogos poznasz i spojrzysz na sytuacje z innej perspektywy, czlowiek musi pare razy dostac po dupie, nie Ty pierwsza nie ostatnia. Na Twoje pytania "dlaczego to zrobil" nie ma odpowiedzi satysfakcjonujacej, wiec najlepiej nie zadawac sobie tych pytan. Zrobil to bo taki jest swiat chlopcow w Jego wieku. On stanowczo za wczesnie zaczal - ile mieliscie? 15 lat? Ten chlopak w ogole nie poznal zycia innych kobiet, normalne ze tak zrobil. Choc bolesne.

Ale on zawsze mowil ze jego rodzina nie toleruje zdrady ze to ze tamto ze mnie nigdy 1 nie zostawi zawsze plakal jak sie klocilismy jak chcialam zerwac prosili plakal myslalam ze kocha naprawde. mowil ze nie lubi blondynek ze sa glupie i to i tamtmo teraz wszystko okazalo sie klamstwem

a ja mam we wrzesniu 18lat i jestem z chlopakiem 3,5roku :):) wiem ze jest tym pewniakiem :)

Aha, nie dosc ze jest mlody i glupi to jeszcze falszywy. Tak sie poznaje ludzi:) Ucz sie maleńka:)

Gość ło matko świeta......
gimgowno ma wakacje :O:O czekam na wrzesien moze wtedy te debile pannice zamilkna...:O

Wiesz co? Miałam pierwszego chłopaka w wieku 16 lat, byłam z nim 2,5 roku, TEN JEDYNY, kocha nad życie i wogóle, nie wyszło, potem drugi-3 lata-MIŁOŚĆ ŻYCIA, a teraz to ja jestem z 3cim 3 lata po ślubie wiem jacy są chłopcy w wieku 17 lat, jak sobie nie porucha to umrze, a poza tym on jeszcze nie dojrzał, chłopcy dorastają później niż dziewczyny. nie rozczaruj się

Ona jezus kochana ja nie potrafie sama zyc wszystkiego sie boje ludzie mnie gnebia nic im nie zrobilam :( on mnie bronil pomagal zalatwial ze mna sprawy a teraz wszystko sama bede musiala robic nie dam rady :( jestem strasznym dzikusem..:( to yla jedyna osoba przed ktorasie tak otworzylam . w dodatku 1 partner seksualny.. :( to boli najbardziej ze z nim wpolzylam teraz tego zaluje..

Wiem ze chlopacy umyslowo sa dwa lata do tylu niz dziewczyny wiem o tym ale mowilam juz po nim sie nie spodziewalam naprawde

Zdradzona Po pierwsze potrzebujesz czasu, zeby to przebolec, moja gwarancja ze w koncu ochloniesz. Tylko (choc wiem ze to niemozliwe) nie staraj sie z nim kontaktowac to zapomnisz szybciej. A po drugie. Niech to wydarzenie Cie zmieni. Wychodz do ludzi i powtarzaj sobie w myslach "bez Ciebie mi idzie coraz lepiej" chcialas cale zycie byc takim dzikusem? Z tego tez sie wyrasta.

jego nowa dziewczyna wyslalami smsa z pytaniem czy uprawialam z nim seks.. nie chce nikomu sie do tego przyznawac... zaluje i wstydze sie tego teraz

powiedz nam jak to jest ze Ty masz kontakt z Jego nowa dziewczyną? bo ja tego nie pojmuje. Ona jest jakas idiotka ze Ci zadaje takie pytania.. ciekawe czy glupia czy zlosliwa

ona wczoraj bylo lepiej bo poznalam w sumie 4 nowe osoby ... nie uciekalam nie czerwienilam sie tylko jakos stalam i rozmawialam ... dalam rade ale mam nadzieje ze malymi kroczkami bede sobie radzic.. boje sie ze nie wyrosne z tego ;( a jesli zdecyduje sie na psychologa to co mam mu powiedziec?? i ze jaki mam problem??wgl gdzie mozna isc do takiego psychologa i ile to kosztuje?

Ona . Moj ex jej podal numer ja do niego nie pisalam jak juz go zobaczylam z inna za reke . ona napisa tak : cze slyszalam ze piszesz do mojego chlopaka odjeb sie od niego ja jej napisalam juz sobie go darowalam daj spokoj i napisalam tylko nie wiem czy wiesz ze jak byl ze mna to spotykal sie z toba . ale zycze szczescia i wytrwalosci. powodzenia ona napisala tak to masz szczescie he ;) i zapytala : kiedy to bylo date poprosze on jest ze mna od wtorku takze to raczej nie mozliwe bo widzialam jego wszystkie eski

Mila wiesz kochana on na poczatku byl powazny fajny chlopak z niego byl pozniej wyszlo szydlo z worka i pokazal swoje prawdziwe oblicze

i pokazalam esy ktore pisal do mnie we wtorek ona napisala ze on jest slodki i kochany inie musi udawac to jest moj skarb juz na zawsze a jego mama mowila zebym nie dala sie sprowokowac wiec nara . to mnie rozbawilo : a co do klotni to my jestesmy tak w sobie zakochani ze nie potrafimy sie kolcic ale wychodzi na to ze znaja sie 9 dni ;d;d