Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdradzona:(:(

Zdrada prawie po 2latach

Polecane posty

sialababamak... a jak juz pojde do tego psychologa to co mam mu powiedziec?

Co za skonczony debil, co Ty w nim widzialas? Pewnie jeszcze dupek czerpie z tego satysfakcję. Wiej od nich i nie odpisuj tej idiotce.

Teraz ona mi napisala : teraz pawel jest u mnie napisz doniego i sie go o to zapytaj

Gość ncmskssksksk
Ja mialam 16 lat jak zaczelam spotykac sie ze swoim chlopakiem, teraz mam 23 i nadal z nim jestem :) wiec wiek nie gra roli, chociaz faceci w tym wieku potrafią pokazać jakimi są dziecmi

nie odpisuj dziewczyno, pokaz jej ze Cie to gowno obchodzi, on juz powinien Cie gowno obchodzic Co za dziecinada...

ooo teraaz wyszlo ze zna sie z ta idiotka jakis rok

z tego co piszesz to nie złą kretynkę teraz ma za dziewczynę;] takie coś do ciebie napisać... No cóż współczucia szczeniak nie szczeniak ale wiem jak Cię to boli. Ja ze swoim jestem od 16roku życia ale tez nie mam tej pewności że mi nie wywinie numeru(bądź ja jemu;/). Tego się nigdy nie wie:)

ooo teraz wyszlo ze znaja sie rok

jest slodki i kochany inie musi udawac to jest moj skarb juz na zawsze a jego mama mowila zebym nie dala sie sprowokowac wiec nara . to mnie rozbawilo : a co do klotni to my jestesmy tak w sobie zakochani ze nie potrafimy sie kolcic'' jejku ile ona ma lat;/ ja jak miałam te 14 to mądrzejsze smsy pisałam;/

znaja sie od roku zapytalam tylko czy sie spotykali wczesniej a ona napisala tylko rozmawialismy a teraz sie pokochalismy strasznie . juz do niej nie pisze ;/ :(

Gość bawią mnie takie gówniarskie
wielkie miłości :D Autorko pisz dalej, chce sie posmiac :D

Ona jest blondynka ;D

jak chcesz sie posmiac to idz i stan przed lustrem mi nie ejst do smiechu idiotko jak jestes takim pustakiem jak tamta laska mojego ex to ci wspolczuje naprawde

Miałaś w ogóle nie wdawać się w smsy z nią. wystarczyło odpisac jej raz że już jest cały dla niej i tyle. Widzisz teraz są siebie warci. Do ,, bawią mnie takie gówniarskie'' widać że dziewczynie zależy i nie może się z tym pogodzić. Gorzej jakby miała 25 lat i łaziła za nim cały czas albo tolerowała zdrady jak nie które na tym forume;]

Zalezalo mi strasznie boze neiwiem co zrobilam i co ona ma lepszego niz ja :(

juz nic nie bede pisac doniej chociaz chcialabym sie dowiedziec wszystkiego... teraz niewiem czy znaja sie ten rok... czy te9 dni :(

u niej juz w domu siedzi.. u mnie po niecalym roku przebywal...

Jak mam o nim zapomniec?/ od 3 dni nic nie jem ciagle mi nie dobrze trzese sie spac niemoge :(:( prosze doradzcie mi cos

autorko daj sobie już spokój, sama się tym dołujesz, po co wogóle do nich piszesz, oni specjalnie Cię wkurwiają i tyle Zajmij się czymś, znajdź sobie jakieś zajęcie, to żeby zapomnieć będzie łatwiejsze niż Ci się wydaje, teraz jesteś rozgoryczona bo to świeża sprawa, ale zobaczysz, to z dnia na dzień będzie słabsze

z tego co widze to jak ktos kogos zdradzi to caly czaso tym pamietaja to jeszcze uraz jest a jak znajde sobie chlopaka i co?? bede go kontorolowac pewnie i bede zazdrosna caly czas kur.wa zostawi mnie pewnie bedzie mial dosc tego :(

jezu z przyjaciolka:( strasznie sie musialas czuc :( wspołczuje

Gość musisz mu pokazać
że nie obchodzi Cię z kim i gdzie jest. Skoro ona do Ciebie wypisuje jakieś głupie esy a on jej kibicuje to musisz im pokazać, że masz ich w doopie. Tylko w te sposób zachowasz twarz. nie daj się:)

Gość zdradzona :(:(
Tak zrobie ;) dziekuje za wszystko ale mimo to jest mi z tym strasznie ciezko wam moze sie wydac to dziecinne ale dla mnie to istny koszmar

Gość zdradzona :(:(
Tak zrobie. ;) dziekuje za wszystkie rady ;) Alemimo to jest mi dalej strasznie ciezko... niemam przyjacioki nikogo brat mnie tylko zabiera do siebie i na ogniska z jego kolegami ;)to co sie stalo to dla mnie istny koszmar dla was to moze dziecinada a dla mnie najgorsza rzecz jaka spotkala mnie w moim krotkim zjebanym zzyciu

Gość ale my to rozumiemy
bo dla każdego zdrada jest bolesna. chodzi o to, że on zachował się jak dupek i nie zasługuje na to, żebyś przez niego cierpiała. teraz to będzie dla Ciebie jak banał, ale sama się przekonasz, że nie on jeden chodzi po tym świecie a miłość w wieku 17 lat nie jest jedyną miłością. wyjdź do ludzi i chociaż cierpisz, cierp w milczeniu, tak, żeby on się nie dowiedział i żeby ona nie czerpała z tego satysfakcji. uszy do góry! skoro brat Cię gdzieś zabiera - skorzystaj z tego, poznaj nowych ludzi, to powinno pomóc. powodzenia:)

Gość Zdradzona :(:(
napisala mi smsa ze moj ex zadzwoni do mojej mamy zeby poszla ze mna do ginekologa zeby sie dowiedizec czy jestemw ciazy bo wczesniej mi sie okres spoznial ale dzisiaj dostalam i nie zamierzam ich o tym informowac . Dziekuje wam dziewczyny staram sie sama zyc ale boje sie wyjsc do ludzi nie lubia mnie za wredny wyglad twarzy chca bic nie wierze ze dam rade jak ktos mnie zacznie przy kims wyzywac. :(