Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdradzona:(:(

Zdrada prawie po 2latach

Polecane posty

Gość Zdradzona :(:(
napisala mi smsa ze moj ex zadzwoni do mojej mamy zeby poszla ze mna do ginekologa zeby sie dowiedizec czy jestemw ciazy bo wczesniej mi sie okres spoznial ale dzisiaj dostalam i nie zamierzam ich o tym informowac . Dziekuje wam dziewczyny staram sie sama zyc ale boje sie wyjsc do ludzi nie lubia mnie za wredny wyglad twarzy chca bic nie wierze ze dam rade jak ktos mnie zacznie przy kims wyzywac. :(

Napisz jej "sluchaj idiotko odpierdol sie, zajmij sie swoim zyciem psychiczna toksyno!!" nie umiesz jej tak napisac?? to bedzie pierwszy Twoj krok do niezaleznosci a i Twoj byly spojrzy na Ciebie inaczej. A Twoja mama - mam nadzieje ze jest madra kobieta i w razie tego telefonu opieprzy Go na czym swiat stoi. Kurwa zeby wnikac w tak intymne sprawy!!!!!

Gość nic jej nie pisz
pokaż im, ze masz ich w doopie, że Ci nie zależy, że dajesz sobie świetnie bez niego radę. zadałeś się z idiotą, bo żaden normalny facet nie pozwoliłby na takie akcje. co to w ogóle jest??? nie pisz do nich, nie dzwoń, nie odpisuj. IGNORUJ!! jego to najbardziej zaboli - lekceważenie.

Gość zdradzona:((:(
jak jej tak napisze to nasle kogos na mnie... eh nie wiedzialam ze zyja tacy ludzie..pobija mnie i bede miala

Tak, koleżanka wyżej ma racje, nic tak nie denerwuje drugiego człowieka jak ignorowanie:) oni się będą gotować a Ty się nie bój, że kogoś na Ciebie naślą, jakby nawet ktoś taki stanął Ci na drodze to od czego masz buzie? Trzeba być pewnym siebie:)

Gość zdradzona:(:(:(
buzie to ja mam ale zaraz jak mnie ktos wyzywa to jestem zla tez cos tam powiem ale jak ten ktos wyzywa bez przerwy to placze heh :/ I co dostane po ryju za jakas idiotke??;)todopiero bd