Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aswerkaskasza

Ktora siec wybrac ? Orange czy Ere ?

Polecane posty

Gość aswerkaskasza

Od razu pomijam Plusa i Playa, bo zawodza mnie na calej lini, brak zasiegu w domu, pracy mnie dobija i zrywam niestety w tym roku umowe z Pleyem ;/ Ktora z tych 2 sieci polecacie i dlaczego ?

Gość zdecydowanie Era
W orange blokują telefon jeśli nie opłacisz faktury o czasie już po dwóch dniach! W Erze nawet jak tego nie zrobisz w terminie, blokuja owszem ale dopiero za 3 nieopłaconą fakturę!!!!! Do tego orange nalicza odsetki karne za zwłokę w płatności nieterminowej. W erze nic nie płacisz jak się spóźnisz z fakturą. Dobry argument dla tych co niespecjalnie pilnują płatności:-) jak ja:-)

Gość zdecydowanie Era
a to umowy na os prywatną czy firmę?

Plus i Play to inna firma. Plus ma najlepszy zasieg w Polsce. Wiec nie wiem jakim cudem miałbys miec kłopoty z nim. ;)

Gość zdecydowanie Era
A tak z ciekawości jeszcze spytam czy dalej Play odbiera telefon jak zerwiesz umowę?

Gość zdecydowanie Era
Carrie tam gdzie ludzie z Plusa nie mają zasięgu ja w erze mam zawsze często max. Ale to już inna bajka bo zależy wszystko od miejsca nadajnika.

Gość fkgjlfkjlfkj,b;lfdkg
Play ma swoje nadajniki, ale ma TAKŻE roaming wewnętrzny PLUSA!!!!!!!!

Gość aswerkaskasza
znaczy konczy mi sie umowa, z tym przerwaniem przesadzilam :P Jestem osoba prywatna. A Play=Plus poniewaz Play korzysta z ich nadajnikow. Drugi telefon na karte mam w Plusie. Tez myslalam ze Plus ma wszedzie zasieg odkad zmienilam miejsce zamieszkania i miejsce pracy :(

Gość Aska podpaska
ja polecam Erę, jeszcze nigdy się nie zawiodłam. Już nawet 4 miesiące przed końcem umowy dostaje nowy telefon.

Gość zdecydowanie Era
Ja jakoś nigdy nie miałam zaufania do Play. W erze jestem od kilku lat. Wcześniej w Plusie, miałam też abonament w Orange. Powiem tak...najlepsza obsługa klienta jest w Erze. Tel biuro obsługi abonenta pracuje 24h/7 dni w tygodniu. Zawsze o każdym problemie możesz porozmawiać z człowiekiem a nie z maszyną chyba od 20 tak jak jest w Orange.

Gość zdecydowanie Era
I jeszcze jedno jeśli wynika sytuacja taka,że np tracisz pracę lub jesteś w dołku finansowym to mogą ci zawiesić płatności nawet na 6 miesięcy bez zadnych odsetek. Po prostu o ten czas wydłuza ci się tylko umowa. Ale masz czas na wygrzebanie się. Dobre dla tych co wzieli bardzo wysoki abonament i nagle wpadli w dołek. Wystarczy tylko się skontaktowac z nimi.

Gość dzieki za infow
wiec za miesiac bede abonentka ery :)

Gość JudytkaEdytka
Nie bierz Orange, ja się mecze i czekam az mi się umowa skonczy, nigdy wiecej Orange!!!!

Gość o tak o
w orange wiecznie nie ma zasiegu, chyba ze w miescie mieszkasz i nie bedziesz poza wyjezdzac! play ma zasieg z plusa a nie ery ja mam teraz plusa ale to ostatni roku niestety jeszcze, po skonczeniu umowy zegnam sie z ta siecia definitywnie... i wezme play albo ere, ale chyba raczej ere

Gość nickonicko2010
w tej chwili Play oferuje najlepszą ofertę,wszyscy moi znajomi przenoszą sie do Play i ja też planuje tak uczynić ... http://tnij.org/turystykanokaut

Gość marlboro white
a jaka to najlepsza oferta????? ciekaw jestem:-p to banda oszukańców i nic więcej!!!! Poczytajcie ludzie dobrze ich regulamin zanim cokolwiek podpiszecie!!!!!! A za tą ich "wyjebana ofertę" płacą wszyscy którzy do was dzwonią. Ale jak się nie zna rynku i leci się tylko na pozorne oszczędności to tak jest. Nie mówię już o zasięgu który maja chujowy.

Gość mobil33
Play!!!!!. Najgorsza siec jaką mialem .Jesteś najlepszy jak podpisujesz umowe, a pozniej ,pozniej maja cie w d....e . nie moglem nic zalatwic 3 miesiace przedluzali mi umowe chociaz mialem juz papiery z daka konca umowy. Biuro obslugi klienta hmmm.. jakie biuro nie ma tez maja cie w d....e. rozlanczaja lub przelanczaja nic nie mozna zalatwic . 2 lata abonamentu w tej sieci i nigdy wiecej