Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiziaaaaa

PYTANIE !!!!!!!!!!!!!!!!POMOCY!!!!!!!!!WAZNE!!!!!

Polecane posty

kochalam sie z chlopakiem bez zabezpieczenia....mowil mi ze ten plyn ktory sie wydziela przed wytryskiem u niego sie wydziela podczas podniecenia...nie skonczyl we mnie...to byl moj 5 dzien okresu...jakie jest prawdopodobienstwo ze bede w ciazy??

Gość on 86xxx
1% max????????

Ten płyn nazywa się prejakulat. Dużo osób twierdzi, iż nie ma w nim plemników, choć jest udowodnione, że są. Ja 2 lata temu zaszłam w ciążę dzięki prejakulatowi, choc nie byłam w stanie jej donosić. Czy wtrakcie okresu są dni płodne czy też nie, to różnie piszą, ale najprawdopodobniej mogą być płodne. Ale niczego się nie obawiaj. 1/100, że jesteś w ciąży :-) A co jeszcze do tego płynu, to racja. Wydziela się on w momencie podniecenia :P

podczas gry wstepnej poszedl do lazienki i zrobil z tym porzadek wec w czasie stosunku go nie bylo....moge byc w ciazy czy nie?:(

Gość Maskom202
Nie jesteś spokojnie miałem taka sytuacje LUZ :)) www.dyskrecja.pl

DOstaniesz okres i wszystko będzie git. Jeśli podniecił się w Tobie, szanse są, ale znikome. Plemniki z prejakulatu nie są zdatne do zapłodnienia bo są zbyt słabe, ale jakiś procent sznasy zawsze jakiś jest, ale znikomy, naprawde nie ma sie czego obawiać :-)

Gość samanta21
raczej nie. 98%że nie jestes w ciąży.

Gość ale są
wprawdzie małe ale jednak