Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hoobastank

Jakie studia wybrac??

Polecane posty

ja zdawalam rozszezrony niemiecki i podstawowy angielski, caly czas myslalam o germanistyce ale duzo osob namawialo mnie na lingwityke-ang z niemieckim. zlozylam papiery do gdanska na geri ling, do torunia na germ i do bydi na ling. co mi doradzacie? watpie, ze podolam temu ang na studiach skoro uczylam sie go tylko 3 lata w liceum... podst ang 80% na maturze, rozsz niemiec 77%

Gość ilonaaaaaa
a na gospodarkę przestrzenną to co na logistykę. tyle że fizyka jest wyżej punktowana niż geografia.

Gość lols
hehe

No tu fizyka na równi z geografią jest.. Dołujące jest to że zawsze tyle osob na jedno miejsce jest i zawsze jest strach ze zabraknie z 2 lub 1pkt;/ jak to sie zdarzyło mojej koleżance...

Kiedys bardzo chcialam isc na resocjalizacje, prace socjalną ale wiem jak jest ciezko... dlatego logistyka i finanse chyba najbardziej mnie przekonują.. kiedyś bardziej przedmioty humanistyczne ale w liceum mi sie zmieniło... od razu mówie że rok nauki miałam w plecy (nie oceniajcie;p) nauczyłam się nie oceniac po pozorach;] Miałam kontuzję , operację , 11 tyg. w gipsie pozniej rehabilitacja i do tej pory (a minely ponad 2 lata) odczuwam te skutki;/ i miałam czas sie zastanowić nad przyszłością.. bo groziło mi kalectwo przez lekarza który powiedzial,że nie potrzeba operacji na szczescie znalazl sie drugi bardziej kompetentny po tygodniu ;] Mysle,ze ekonomia to cos czym moglabym sie zajmowac... i chcialabym zrobic pozniej jakies kursy np. na masazystke zeby miec wiekszy kontakt z ludzmi nie z papierkami i telefonami:D

Gość ktowie.933
Finanse i rachunkowość to chyba najlepszy pomysł. Jeśli Cię to interesuje i nie masz problemów z matmą to naprawdę można się na tym nieźle potem dorobić i wciąż jest zapotrzebowanie na ludzi kończących ten kierunek. Ale prawda to, że jak się ma pasję to każde studia są dobre.

Gość 678957
ja studiuję chemie farmaceutyczną to kierunek zamawiany ,więc 1000zl.netto na ręke się dostaje,b.ciekawy kierunek,szczególnie laborki,szczerze polecam

Ale napewno mniejsza niz z humanistycznymi.. teraz bede czekala na wyniki i to jest chyba najgorsze...