Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość feffffffffeeef

NAWET ZABIC SIĘ NIE UMIEM!!

Polecane posty

Gość annodomini2010
A może pomyśl że wszystko, każde przeżycie (w obu znaczeniach można rozumieć) ma czemuś służyć, ma jakiś cel. Nie chodzi mi o hiobowa historię. Ale pewności nie masz nigdy, a tak łatwiej ci będzie żyć dalej

Gość feffffffffeeef
woreczek sobie kup treningowy za wszy chyba nie mam na to by dojechac do miasta nie mam na busa a co dopiero inne rzeczy

Gość Pimkkkkeeeeee
Ja też mam 160cm...Jak miałam cellulit to po prostu wzięłam się za ćwiczenia, robiłam sobie bicze wodne, stosowałam kremy, masowałam się i stosowałam dietę lekkostrawną. Teraz już nie mam tego problemu. Miesiąc takich zabiegów i sama siebie nie poznasz. Pomyśl o tym...

Gość feffffffffeeef
jakbym miała okazje jechac z chłopakiem do pracy na wakacje to pewnie, gdzie moge poszukac takich ofert???

Gość toOSIa &
a chlopak Twoj pracuje?Moze by ci pozyczyl!jesli agencja pracy ktora zalatwia robote w Holandi np. nie pobiera oplaty to 500zlci starczy na wyjazd. Skoluj takase i jedz!

Gość toOSIa &
a z jakiego wojewodztwa jestes?

Gość feffffffffeeef
chłopak mój nie pracuje:( miał raka jądra, usuwali mu i jutro wychodzi ze szpitala:( i musi dojsc do siebie chociaż przez tydzien, dwa, bo o boli jak chodzi, wiec nie pracuje i na pewno nie moze dzwigac :(

Gość feffffffffeeef
z małopolskiego

Gość annodomini2010
Znajdź jakies forum dla polaków za granicą może. Bo to trzeba dokładnie sprawdzić i pozbierac opinie, dużo ludzi zostało wydymanych przez pracodawców a na obczyźnie cięzko sobie poradzić nie znając nikogo

Gość feffffffffeeef
no to na pewno nie uda mi sie;(

Gość toOSIa &
masz nr gg? podaj mi

tym topikiem to mnie poprostu rozbroiłas narzekanie jak mi ciężko jak mi źle a tak naprawde jescze dobrze życia nie znasz to ja ci powiem Są takie sytuacje w życiu problemy po których nie ma się nawet siły psychicznej aby płakać Łzy byłyby ukojeniem ... byłam w różnych sytuacjach w zyciu często traumatycznych nie miałam nikogo komu moglabym się pożalić ani wypłakać jestem po czterech poważnych próbach samobójczych po 6 pobytach w szpitalu psychiatrycznym ale sie podniosłam!!! wiem jedno aby cokolwiek zmienić trzeba tylko chcieć nikt nie zrobi tego za ciebie

Gość raz czy dwa
masz depresję, a poza tym musisz zbadać pierś u lekarza idź do swojej lekarki rodzinnej, niech zbada Ci pierś i przepisze antydepresanty lub da skierowanie do specjalisty do lekarza ale już!!! rodzinni przyjmują na ubezpieczalnię a na dojazd niech Ci facet pożyczy jak rodzina odmówi

Gość annodomini2010
w sensie jak cię oszukają to ciężko, ale jak masz pracę to nie jest źle :) a może wyjedziesz do miejscowości kurortowej do pracy w jakimś hotelu? bo podobno sa czasami zapewniają lokum do mieszkania

Gość feffffffffeeef
ktos wyzej pytał mam gg 10724100

Gość feffffffffeeef
ja bym podjęła prace, nawet teraz przeglądam ale wiekszosc jest od lipca a my juz mamy 4 ! a ja na wrzesien musze byc bo mam szkołe! gdybym tylko miała okazje to jasne ze bym pojechała, jeszcze z nim to juz w ogole.. do jakiego lekarza mam isc? ja w ogole jestem nierozgarnięta :(

Gość annodomini2010
Do ginekologa.

Gość toOSIa &
ja myslalam ze juz jestes po szkole....

Gość feffffffffeeef
a co ginekolog przyjmuje bezpłatnie? bo ja nie mam grosza na lekarza

Gość annodomini2010
Tak, przyjmują na NFZ spokojnie :)

Gość feffffffffeeef
czyli jesli nawet jestem ze wsi, a pojade do lekarza byle jakiego gina to mnie zbada za darmo? cos mi sie wierzyc nie chce

Gość feffffffffeeef
nie kazdy sie puszcza jak ty

Gość goch ....a
mature mozna zrobic eksternistycznie. W ogole to masz depresje z tego wszystkiego :( dobry terapeuta by sie przydal

Gość feffffffffeeef
owszem, mozliwe że mam koleżanka z kafe napisała do mnie na gg odnosnie stypednium jestesmy w kontakcie;) moze uda sie abym miala na swoje drobne wydatki, juz by było lepiej ;)

Gość feffffffffeeef
no i moge byc żałosna:) poprawilo Ci to nastrój ?

Gość feffffffffeeef
chyba "chociaż" chciałeś napisac;) do nauki:)! i to juz!