Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kala19

pytanie dot.matur!! prosze o pomoc!pilne!!!!!!!!!1

Polecane posty

Witam, mature zdawalam 4 lata temu ukonczylam studia licencjackie ale wiem ze w zyciu chciclabym robic cos innego ale musze cofnac sie do matury i zdawac biologie..i o to mojepytanie czy musze czekac do przyszlego roku i czy odbywaja sie matury poprawkowe jak kiedys w styczniu i jak moglabym to zrobic? tzn kiedy sklada sie papiery itp...bede bardzo wdzieczna za odpowiedz

Myślę, że musisz czekać do przyszłego roku, nie wydaje mi się,żeby teraz były matury jakies poprawkowe w styczniu bo chodzę do LO i tam jak ktoś nie zdał to zdaje za rok.

Gość za rok

ok dziekuje a nie orientujecie sie czy np. na danej uczelni jezeli wymagana jest biologia czy nie moglabym zdawac tam egzaminu wewnetrznego..?

dziekuje jezeli ktos wie cokolwiek na ten temat bylabym wdzieczna

Gość olejek migdałowy
Nie ma matur w styczniu. Jesli chcesz poprawić, to zgłoś sie najlepiej do swojej szkoły macierzystej i tam otrzymasz dokładne informacje i dokumentację do wypełnienia. Co do studiów - myślę, że najlepiej zasięgnąć informacji u źródła, czyli na interesującej Cię uczelni.

Gość olejek migdałowy
Deklaracje wstępne składa się we wrześniu, więc idź do szkoły po rozpoczęciu roku szkolnego, albo w sierpniu jeszcze i wszystkiego się dowiesz.

Matury poprawkowe są w sierpniu ale niestety nie bedziesz mogła podejśc w tym terminie , musisz zaczekac rok do maja niestety... tylko wczesniej najlepiej we wrzesniu zglosic sie do szkoly macierzystej i tam zalatwic formalnosci zeby byc na liscie podczas matur