Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bleee eeeee

Teraz własnie fałszują wybory które w rzeczywistosci wygrał Kaczyński...

Polecane posty

Gość bleee eeeee

a ze media sa koszerne i podały wygraną komora to fałszowanie wyborów jest juz tylko formalnoscią...

Gość uwazasz ze w komisjach powinno
siedziec wiecej ludzi?

Gość a co teraz mogą media
co najwyżej się ośmieszyć, bo propaganda jakakolwiek ma sens przed a nie po wyborach. A propos, to już nieaktualna jest informacja, że sfałszowano pierwszą turę w której wygrał Janusz Korwin Mikke?

Gość bleee eeeee
małpa_w_czerwonym co ty animalsie wiesz o polityce

Gość masz dowody
czy snujesz kolejną teorię spiskową?😴

Gość beattra
wyborcy jarka-pogódźcie sie z porazką, żal czytac wasze posty :o pieprzycie farmazony...

Tak, sącz swoim jadem, sącz :D Nawet nie wiesz, że mój nick to pseudo ukłon w stronę nieżyjącego klona Jarusia :P Dla Twojej informacji, jestem politologiem i zapewniam Cię, że wiem od Ciebie o wiele więcej.

Gość Bronka małzonka :P
Obódź się kaczyński to ciota i dlaczego by mieli fałszować tyle mocherów i zacofanych ludzi nie ma w polsce

Gość bleee eeeee
małpa_w_czerwonym -politol z ciebie jak z koziej... małpiej dupy trąba hahaha wiesz tyle ile zjesz..bananów hahaha zamilcz kudłaty śmierdzielu:)

Gość yui
debile. media panstwowe naleza do pisu. taaaaaak napewno oszukuja w sondazach. zal. wygral lepszy. a nie zalosny kaczor

Gość ja mam pojecie o pracy
komisji wyborczej i wiem, ze mozna sfalszowac wybory. Oczywiscie nie na szczeblu tych komisji, tylko znacznie wyzej... Co za problem wlasciwie? To co poopisywane trafia do archiwum i tyle. A papiery zawsze mozna podmienic. Tych kart juz nikt nigdy sprawdzac ponownie nie bedzie ;)

Gość yui
chyba sobie jaja robisz. ja w komisjach wiele lat na roznych szczelach pracowalam. skad sie takie debile biora jak wy? oO

Gość jakie mohery
co Wam z tymi moherami odbija :O Wlasnie podali wyniki glosowania osob powyzej 60roku zycia. Wygral Komorowski... Moja babcia glosowala na niego. Jedno slowo znacie, ze innych nie potraficie uzywac? Jak Kaczynski, to tylko mohery? Ja nie chodze do kosciola, nie slucham radia i glosowalam na Kaczynskiego.

Gość ja mam pojecie o pracy
ja tez pracowalam. Dlatego mowie, ze jakby ktos chcial to mozna by to bylo zrobic. Przecioez nie mowie, ze to bylo robione? :O

No, pięknie! Właśnie zdobyłam 100% pewności, że elektorat PiS-u to niewychowane chamy, potrafiący tylko ubliżać ludziom. Tzn. na pewno nie cały, ale obawiam się, że większość :O Za co? Za to, że nie kupują pasztetu wyborczego :D Pokazujesz właśnie klasę, której nie powstydziłby się Jaruś, czy też nieżyjący Lesiu :D Bawisz mnie dzieciaku, bo na pewno nie jesteś w stanie napisać niczego, co zrobi na mnie wrażenie. Naucz się przegrywać z godnością, bo to przydatna umiejętność w życiu :D To dla Ciebie: http://www.youtube.com/watch?v=F_Oxtn000L8 Nie prowadzę konwersacji na poziomie łaciny podwórkowej, więc wybacz, ale

Gość wypowiedz jednej osoby
i juz wrzucanie do wspolnego wora... To ja to samo moge powiedziec o wyborcach PO. Nawet tu w temacie mialabym ku temu sporo argumentow, aby tak zrobic. Ale nie robie, bo kazdy czlowiek jest inny, bez wzgledu na kogo glosowal :O

Gość ty na górze
czytaj ze zrozumieniem. napisała, że nie wszyscy :P

Gość bleee eeeee
małpa_w_czerwonym -masz wybujałe ego ..wyzej srasz niz dupe masz...to cecha niedowartosciowanych maluczkich ludzików krórzy dowartosciowuja sie poprzez ponizanie innych...-czyli krótko dno i pomyje...