Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gusiaaczek14

sukienka

Polecane posty

jaki kolor sukienki bedzie najlepiej pasowal jesli mam ciemna karnacje i wlosy zlocisty blond ? nie wiem czy jasny zeby podkreslic karnacje czy ciemny zeby byl kontrast z wlosami?:P

Gość profysionalna stylistka radzi
najlepij sraczkowy

Czarny jak najbardziej możesz również nosić szary i wszystkie odcienie popielatego , żółty, biały pasował by Ci też róż ale musisz uważać ,żeby nie przesadzić bo będziesz wyglądać jak barbie

ja myślę że do ciemnej karnacji ślicznie wygląda niebieski kolor:-)

dupiasty

Gość Maskom202
oj właśnie mój chłopak mówi ze w czarnej z takim wyglądem to każdy będzie Twój :) www.dyskrecja.pl

ogryzkowo- szaszłykowy uważam za idealny :) SEZON NA JELENIE UWAŻA SIĘ ZA OTWARTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! STRZEŻCIE SIĘ SZALONEJ PIROMANKI BO ZJEDZĄ WAS MURZNI Z RPA!!!!!!!!