Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podstępna i ciekawa prawdy

Sposoby na sprawdzenie wierności

Polecane posty

Otóz przeglądajac dzisiaj forum natknełam sie na wiele watków o zdradzie Najbardziej zainteresował mnie temat kobiety tirowców łaczcie sie - czy coś takiego I nasunęło mi sie pytanie .Czy sa sposoby zeby sprawdzic swojego partnera czy nas zdradza ? Mój chłopak od wielu miesiecy jezdzi cięzarówka i nie ma go w domu kilka dni Czesto go pytam czy jest mi wierny On sie wtedy smieje i mowi ze jak moze mi byc wierny skoro na kazdym parkingu stoja super tirówki Ja domyslam sie ze to zarty ale jak tak povzytałam wasze wypowiedzi to postanowiłam jakos sprawdzic wierność mojego faceta .Macie jakies sprawdzone sposoby zeby wpadł jesli jest winny ? Tylko nie piszcie o tescie na hiv bo juz robił jak zmieniał firme .Czekam na powazne pomysły :)

Gość lady gagatek 15
jak to nie ma ? 1 komórka 2 maile 3 ochota na seks - jak nie ma to znaczy ze na boku ma jakas :)

Gość lady gagatek 15 napisała
ale to chyba niezbyt sprawdzone sposoby Jak jest inteligentny to skasuje historie w komputerze i smsy w telefonie a na seks nie zawsze sie ma ochote cóz chyba nie ma dobrego sposobu Pozostaje tylko czekac az prawda sama wyjdzie na jaw

Ale po co bawic sie w takie rzeczy ? Tez czytałam ten topik i wiele innych z tym zwiazanych Mam faceta kierowce i w zyciu nie zajrzałam mu do komórki , ani laptopa.Nie lepiej pogadac o swoich obawach ? Tylko szukac dziury w całym a poźniej płakac ? Albo sie ufa i nie kombinuje albo do widzenia .

Koleżanka której on nie zna niech zacznie go podrywać jeśli będzie jej ulegał i sam coś proponował znaczy ,że już zdradzał. Kupić nowy telefon i podrywać go z innego nr.

Oj niewiele jest pomysłow Liczylam na wiecej Moze ktos jeszcze dołaczy ?

upupupupup

Gość Indra87
Nie sadze, ze zdazil by Cie na miejscu, ale jak juz to w jakims miescie daleko od domu, gdzie jezdzi ta ciezarówka. MUsialabys sie dowiedziec gdzie on sie zatrzymuje na obiad czy w którym hotelu spi jak jest w jakims odleglym miescie itp, a potem podstawic jakas atrakcyjna kobiete, zeby go poderwala i zobaczyc co sie stanie.

Gość no to pięknie
najlepiej to wlasnie wziac go podstepem porosic jakas atrakcyjna kolezanke ktorej on nie zna zeby z nim zagrala np na jakiejs imprezie... ale najlepiej jakby cie na niej niebylo.. bo bedzie wiedzil z emoze ci ktos doniesc.. :) smsy to za malo... moze nie leciec na takie bajery... najlepiej to kogos podstawic... moze jakas fajna autostopowiczke :)?? ale znowu nie wiadomo czy sie zatrzyma bo moze nie miec czasu... na jakiejs imprezie byloby najlepiej :) jesli chodzi na piwo z kolegami do ajkiegos baru to tam w tym barze niech zacznie go jakas podrywac zobaczysz czy ulegnie :) wtedy wsztstko jasne ;)

Gość sks
a wiesz ze byl taki temat tylko ze w odwrotnej sytuacji? facet jezdzi po swiecie i zastanawia sie czy jak on wychodzi to kto go zastepuje ? tzn czy aby zona nie ma kochanka..i co ty na to..odpusc sobie.zaufaj poprostu bo sama sobie szukasz wiaderka na łzy

Gość promykkk
ja przez przypadek dowiedzialam sie o zdradzie i do dzis zaluje

Gość dssssssssssssfe
taaa bo trowiec widzac tirowke po drodze najpierw myslami rpzyciaga jej nr komorki oraz e mail potem pisze do nie z zapytaniem czy moze ona mu obciagnac ahahahahaah zal

Chętne koleżanki zawsze się znajdą . Nie trzeba ich o to prosić. Ha ha. Wszystkie jesteście takie same.

Gość niecierpie was.
jestem facetem i coś wam powiem. miałem kochaną dziewczynę, ale mimo to wiadomo.. jak to faceci. lubiłe sobie pofantazjować i popatrzeć. byłem mojej kobiecie wierny! znam siebie i moje dotrzymywanie wiernosci polegało też na unikaniu różnych "zagrażających sytuacji". nie chciałem nigdy jej zdradzić. poszlismy w koncu oboje na impreze. troche popilismy, moja dziewczyna zle sie poczula i chciala wracac do domu. chcialem wracac z nią, ale usilnie mnie namawiała abym został. zostałem. jakaś blondynka sie do mnie przyczepiła. z początku ją olewałem, ale była dość nachalna. drinki zrobiły swoje. ledwo kojarzyłem co się dzieje. nawet sie nie zorientowałem jak mnie zaciagnela do sypialni i sciagnela spodnie i smyrała mnie po penisie. troche oprzytomnialem. fakt zrobilo mi się przyjemnie no i nagle tadam wparowała moja dziewczyna twierdzac, ze to byl sprawdzian dla mnie ktorego nie przeszedlem. ps: a bylismy ze soba ponad 4 lata i nigdy nic. nawet nie myslalem o zdradzie.

Gość jsfkj
haha no masz kaszane Mogla Ci od razu uciąćjak juz był na wierzchu!

Gość reflakk
Szczerze?? najlepiej postawić na detektywa, jeżeli faktycznie zleży nam na poznaniu prawdy! I tyle. Są agencje, które się w tym specjalizują - coś w tym stylu agencji Sprawdź Wierność. . Nie am co ukrywać, detektyw może troszkę kosztować, ale przynajmniej będziemy pewni co się dzieje

Gość gość
Podstawiona kolezanka zarobi i nigdy sie nie przyzna,że coś było.Myślicie czy nie?Ja to wiem