Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .Anastazja.

Facety :P

Polecane posty

Gość .Anastazja.

Drodzy Panowie! Czy jeżeli facet całuje dziewczynę, kiedy są w relacjach- dobrzy znajomi, zrodziło sie to niewiadomo skąd i dlaczego, stało się i już, na trzeźwo, z całkowitą przytomnością umysłu w każdym tego słowa znaczeniu:P oraz powtarza to kilka razy w ciągu następnych dni, to znaczy że mu zależy czy po prostu ma na to czysto fizyczną ochotę? :D Dodam, że tematu nie ma, relacje pozostają bez zmian, tyle, że on wykorzystuje każdą okazję kiedy jesteśmy sami :) A potem jakby nic się nie wydarzyło. Nie wiem czy jemu zależy ale boi się pogadać, czy po prostu wykorzystuje okazje bo pocałunki chętnie odwzajemniam jako że facet mi się podoba ? :)

Oczywiście życzę Tobie jak najlepiej, ale u mnie różnie to bywało... Czasami po prostu ot fajnie i bez zobowiązań, a czasami gdy ktoś mi się bardzo podobał. (Lecz wtedy zazwyczaj prędzej czy później temat się pojawiał);)

Gość najdziwniejszy
dziewcze... jak mu pozwolisz, to bedzie bez zobowizan, jak ci sie tak nei podoba, to postaw sprawe jasno proste

Gość h e h e :D
Mnie się zdarzało tak robić, gdy dziewczyna mi się naprawdę podobała, chciałem z nią być, ale nie potrafiłem się zebrać na odwagę i jej o tym wprost powiedzieć. Nie wiem jak jest w Twoim przypadku, ale taka szczera rozmowa może wiele wyjaśnić.

Gość .Anastazja.
Najpierw sama się muszę dowiedzieć czego chce, potem będę prowadzic poważne rozmowy z bezpośrednio zainteresowanymi:) Po prostu całowac dziewczynę kilka razy przy pełnej swiadomosci umysłu to dla kobety co innego niz pocałowac dziewczyne na imprezie po alkoholu;)

trudno określić, każdy facet jest inny. jednemu będzie zależało, drugi całuje wyłącznie z przyjemności. faceci;] znam jednego - mial przyjaciółkę,(tylko przyjaźń) aż doszło do "łózka" (to już nie przyjaźń). stwierdził, że nigdy nie powie jej "kocham", że szanuje ją i mu zależy, ale że nie traktuje tego jako poważny związek. i zrozum tu faceta, only sex sex sex:D