Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ochlofobiczka

kłótnie rodziców...

Polecane posty

Gość ochlofobiczka

dzisiaj któryś tam raz byłam świadkiem kłótni rodziców. fakt, że nie kłócą się codziennie, ale często. wyzywają się itp. dzisiaj zrobili to przy mojej mamy siostrze i jej mężu. nie wytrzymałam i wybuchłam. mama nazwała mnie smarkulą, bo powiedziałam jej, że czasami mogłaby przemilczeć, a nie wyzywać, bo wie, że jak tata wypije to lubi sobie pogadać o swoich poglądach (dodam, że nie jest pijakiem, dzisiaj przyjechała rodzina z daleka) no i nawrzeszczałam na nią, poniosło mnie. powiedziałam, że jest chora i niech czasami pomyśli, że ja siedzę i też słyszę jak się kłócą i mnie to boli, bo jestem człowiekiem i mam uczucia, to zgarnęłam jeszcze opierdziel. później myśleli, że nie słyszę i padły słowa w stylu 'nie wiem jak tyle wytrzymaliśmy razem, już dawno mówiłem, że to powinno się zakończyć'. na co dzień o tym nie mówią. jesteśmy normalną rodziną, są między nimi buziaki, przytulanki. ale cholernie bardzo mnie to boli. dzisiaj miałam ochotę zebrać się i wyjść, odejść jak najdalej. to boli...

Gość najdziwniejszy
no wlasnie w tym problem, ze jak sie zaklada rodzine to sprawy zwiazku nei sa tylko ich osobistymi sprawami

Gość ochlofobiczka
prawie 20. to jest chore ale leżę i wyję. może i nie ma sensu wtrącać się w to, ale mogliby chociaż pohamować się jeżeli są przy tym osoby trzecie, dzieci, które bądź co bądź chyba najbardziej mogą ucierpieć na tym wszystkim.

Gość ochlofobiczka
ale chodzi o to, że mój tata nie wybucha ... po prostu to była jakby 'debata' między nim, a siostrą mamy o wyborach. ciotka jest za PiSem, a tata za PO, więc zaczęła się wymiana słów, tata powiedział, że kończy temat, bo nie chce się pokłócić, później coś znów sprowadziło na wybory i ciotka powiedziała coś głupiego, a tata do niej, że 'tak oczywiście PO po trupach chce dojść do celu, już słyszałem, że Tusk z Komorowski mieli swój udział w katastrofie' i nie wiem czemu mama wtedy się wkurzyła i zaczęła się jazda.

Gość ochlofobiczka
ale to nie jest fajne jak siedzisz i słuchasz, jak rodzice się wyzywają, jak matka nazywa twojego ojca ch.jem. to boli i to cholernie. nie wiem czemu to tu piszę, ale mam po prostu ochotę wygadania się

Gość najdziwniejszy
tak jak kant mowi, bzykna sie i bedzie spokoj :D

Gość ochlofobiczka
wiem, że będzie... mam nadzieję

Gość najdziwniejszy
pelnoletnia :p a i tak dlugo sie przed oczywistym stwierdzeniem powstrzymywalem :D