Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bartoszXXXk

brak kobiet z tempoeramentem??

Polecane posty

Gość bartoszXXXk

mam 36l, jestem w zwiazku od 3 lat z 24 letnia dziewczyna. mielismy wiele chwil niesamowitego seksu np. namietnego, rozne eksperymenty, itd. generalnie jej piczka jest cudownie stowrzona do mojego penisa. niestety jest coraz gorzej. dziewczyna twierdzi ze mnia bardzo kocha, co raz bardziej, nie robi mi bokow bo to sprtawdzilem, co raz bardziej emocjonlanie sie angazuje i co raz mniej chce seksu. generalnie jest to typ dziewczyny z ktora uprawiam duzo sportu, ogladamy tv, filmy, inne hobby, muzyka....ale z seksem jest co raz gorzej. co raz mniej namietnie, ona co raz mniej wilgotna.....MOJ PROBLEM polega na tym ze ja potrzebuje duzo (1 czasami 2) razy dziennie , kazdego dnia, seksu. czasami jest to pol godziny, czasami nawet 2-3 godziny. robie jej minetke, jak rowniez zdarza jej sie dojsc na siusiaku. ALE ONA CO RAZ RZADZIEJ MA OCHOTE. mozna robic przebieranki, urozmaicenia, romantyzmu ona nie lubi wiec wino, spagetti, kwiaty i ksiezyc odpadaja. JA SIE ONANIZUJE (2-3 razy dziennie), ona 2 razy w tyogdniu tez....a seks jest co raz bardziej ubogi i co raz mniej jej sie chce....no chyba ze chce sobie zrobic dobrze na mnie - nigdy jej nie odmawiam - ona CO RAZ CZESCIEJ MI ODMAWIA. czy jezeli seks jest dla mnie SUPER WAZNY w zwiazku wraz z innymi cechami ale bez niego NIE CHCE I NIE MOGE funkcjonowac..........czy moge cos zrobic aby bardziej na mnie leciala czy to juz koniec zwiazku? NIE CHCE JEJ ZDRADZAC, a czuje ze albo poszlo by to w tym kierunku, ale po prostu zerwe z nia (BARDZO BEDZIE TO BOLEC OBOJE Z NAS bo sie zaangazowlaismy) ale zmuszony bede szukac dziewczyny z duzym tempermamentem. TYLKO ZE NA POCZATKU WSZYSKIE MAJA DUZY TEMPERMAMENT, a potem.,...... a ja na prawde kocham seks. chce go i w garniturze i w dresie i nago - potrzebuje seksu jak tlenu. pomocy......

Gość flox
napisałeś za dużo i nie che mi się czytać... ale kobiet z temperamentem nie brakuje... ostatnio... tala jedna babka ssała mi że aż mlaskało... chyba to było niemoralne =- ale bardzo fajne :D

Gość bartoszXXXk
ale dziewczyna jest taka ze nie przepada za romantyzmem. czasami wyskoczymy do jakiegos spa albo hotelu, ale ja chcialbym jesc codziennie ten deser, a nie codziennie wymsylac romantyczne jazdy :-) ...................wlasnie martwi mnie fakt ze po 2-3 latach w zwiazku babkom bardzo latwo opada temperament choc twierdza ze uczucia co raz goretsze. no nic gorszego sie czlowiekowi nie moze przydarzyc jak to.

Gość flox
mi się moja dziewczyna lubi nadziać na druta na plaży na przykład... albo w przebieralni - chętnie ją chlaszczę aż słuychać... wokół... w sumie lubię seks odważny ;)

Gość bartoszXXXk
ma prawdziwe orgazmy. z reszta nie mialem setek kobiet a kilka i jakos zaczyna mi sie wydawac ze podobnie sie dzialo kiedys. raczej szukam odpowiedzi czy kobiety stygna po czasie, albo, ze malo jest takich z prawdziwym temperamentem na codzien w zyciu, albo......? czekam na wasze pomysly

Gość Zazdroszczę
jej takiego faceta...Mam wielki temperament a mój facet,cóż...

wiesz ja mam 24 lata...jestem mężatką, męża znam od 3 lat... i jakos temperament mam taki sam jak na początku a nawet większy :)... moze weź ją na siłę?? da się?? a jak nie to porozmawiaj z nia o tym.. moze coś zmieniło, ma problem czy coś innego...