Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vvvnnnmkoo

Chodzicie w legginsach?

Polecane posty

Gość vvvnnnmkoo

Kupiłam ostatnio kilka par legginsów i trochę głupio mi je nosić, mimo że podobają mi się połączone z tuniką ale tak goło się czuję. Dodam, że jestem szczupła. Chodzicie w takie upały w legginsach? Jakie buty do nich zakładacie? i czy do pracy też wypada iść w legginsach i tunice? Nie mogę się jakoś przemóc.

Gość prawda to?
Ja tego nie noszę, ale sporo lasek tak więc czego się wstydzisz? Na pewno nie będziesz się wyróżniać.

Gość zadowolony wyborca
ja długo nie nosiłam a jak zaczełam to sie zakochałam w zestawie tunika+ leginsy. nie musisz sie bac ja traktuje leginsy jak spodnie;p do pracy tez w tym smigam ale wiadomo zalezy od tego jaka masz prace i jak wyrozumiałych lub nie przełożonych. co do upałów to raczej polecam rybaczki czy krótkie spodenki niz leginsy bo jednak troche grzeją;p(bynajmniej mnie;p) buty japonki, klapki,sandały a najlepiej jakies balerinki :) ja np połaczenia z adidasami nie lubie.

Gość legginsy+japonki to
porażka zwłaszcza gdy nogawki na samym dole nie przylegają do łydki a juz takie numery widziałam

Gość seksuolożka Halina
I tak za 20 lat się roztyjesz albo zestarzejesz, a leginsy mole zeżrą w szafie . . .

ja czasem chodzę, choć ostatnio przestał mi się podobać zestaw tunika + leginsy, bo wygląda się w tym jak w piżamie...jeszcze jak się balerinki ubierze do tego to jak w piżamie i kapciach.

Gość fdhfdhf
cux czego uczysz w szkole?

Ja również chodzę w legginsach. Lubię ubierać je do tuniki lub bardzo krótkiej sukienki. A buty? To zależy jakie legginsy założę:) Czasem sandałki, czasem obcasy lub baleriny. Ale w takie upały zdecydowanie wolę mieć "gołe" nogi:)

Gość internet ostatni bastion prawd
leginsy wszystko widac posladki a to moeze prowokować do gwałtu

Gość vvhvhvvnn
dziekuje za odpowiedzi :) Mialam zalozyc dzisiaj pierwszy raz do pracy ale cos sie pogoda psuje wiec pozostały mi jeansy :p

fdhfdhf cux czego uczysz w szkole? nauczanie początkowe (w tym rytmika dla młodszych dzieci): (uczę w szkole i przedszkolu)

Gość OLABOGAHAHAHAH
BOZE CHRON NASZE DZIECI PRZED TAKIMI IDIOTKAMI JAK CUX....

Gość 1234567890987654321
mnie sie leginsy kompletnie nie podobaja jakas porazka a do tego te wstretne tuniki bleee kobiety zacznijcie wygladac kobieco odsloncie nogi zalozcie zwiewna sukienke kobieca spodnice

Gość 1234567890987654321
i do pracy w leginsach ?? Dopiero porazka chyba ze pracujesz w sklepie z ciuchami albo w markecie

Gość karakula
ja chodze ale w takich koronkowych calych wiec sa przewiewne a zakladam do szortow jeansowych super zestaw a buty jakies sandaly zawsze

OLABOGAHAHAHAH nie przesadzaj... dzieci i ich starzy mnie uwielbiają mimo, iż w przeciwieństwie do pozostałych starszych nauczycielek porządnie trzymam ich w ryzach...:classic_cool: ale za to nie mają tylko głupawych zabaw w kółeczku typu "MY SĄ ŻABKI...:-o", a zabawy sportowe, konkursy muzyczne, językowe, nagrody, zajęcia z origami...