Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulina :

Mam 14 lat i jestem w ciąży .

Polecane posty

Jezuu czemu tak kłamiesz? Przecież my tu wiemy że wymyśliłaś tą bajeczkę..wiesz że takimi przypadkami zajmują się specjaliści..masz problem, na siłę próbujesz zwrócić na siebie uwagę, na pewno ma to związek z relacjami z rodzicami. Porozmawiaj z nimi o swoich uczuciach, a nie wymyślaj historyjek bo to co piszesz to poważna sprawa, przestępstwo a nie głupoty.

Gość bujda na resorach
Martynkowska, no otóż to właśnie.

Gość paulina :
yhym,głupoty.. skoro tak jest to po co się udzielasz? nie rozumiem,jesteście tak nieczuli na krzywdę innego człowieka.

Gość bujda na resorach
Nie! Jesteśmy czuli na wymyślanie bajek i zawracanie gitary! Potrzebujesz uwagi? No więc powinnaś wymyśleć inną historię :) bardziej do rzeczy i wiarygodną :D o czymś, o czym masz pojęcie ;)

Gość lekooomankaa
jeślit o prawda to tylko jest jedno rozwiązanie = policja + legalne usunięcie ciąży ( chyba że chcesz mieć dziecię zrodzone z gwałtu )

Gość paulina :
jesli Ci zawracam gitarę,to tak samo jak martynkowska nie musisz się udzielać,bo po co. rozumiem,że każdy ma swoje zdanie.

Gość bujda na resorach
Tu nie chodzi o zdanie! Dziecko, ty nie dość, że zielona, to w dodatku nudzi ci się i po co? Sensacji szukasz czy potrzebujesz uwagi, napisz prosto z mostu a życzliwi też się znajdą.

I ja mam swoje zdanie drogie dziecko, bo ie znoszę takich manipulatorskich zachowań zwłaszcza u dzieci. Tak się składa że jestem nauczycielką od kilku lat i mam na co dzien do czynienia z takimi przypadkami jak ty. Mamy ci wspólczuć i dostaniesz dokładnie to czego chcesz..uwagi na twoją osobę. Ale ja doskonale wiem że tą historię wymyśliłaś, gdybym miała choć cień podejrzeń że nie zareagowałabym inaczej. Dziewczyny przeżywają takie tragedie, są zmuszane do seksu, bite a ty robisz z tego poranna ciekawostkę.. Twoja wypowiedz mała jest niewiarygodna, zmyślona jeszcze kiepsko, nie masz argumentów, idź kochana do mamy niech cię zapiszę do dobrego psychologa i nie czytaj już Bravo Girl bo później masz takie halo w główce.

Gość miruś1966
podaj swoj adres to ja zgłoszę to na policji

Gość paulina :
Wiesz co,nawet nie chce mi się już czytac twoich odpowiedzi. Nie znam się na tych pigułkach ani nic,ale opisałam jak było. Przepraszam Cię bardzo,ale jeśli nie wierzysz to twoja sprawa, szczerze? ja na to zlewam. Szukam pomocy, a nie krytyki jak już wspomniałam wcześniej.

Gość POLICJAaaaa
Paulina, Mój mąż jest "kimś waznym" w policji, wiec pomoge ci. Wlasnie jestesmy w trakcie dochodzenia po numerze IP twojej tozsamosci. Mysle ze za kilka godzin zapuka do Twych drzwi policja i wtedy im wszystko dokladnie wytlumaczysz. Nie martw sie, jakos to wszystko bedzie. :)

Nie, nie szukasz pomocy bo tu jej nie uzyskasz....tutaj możesz przeczytać tylko wypowiedzi innych. Jeśli szukasz pomocy idż do kogoś dorosłego, takie przypadki zgłasza się na policje bo to PRZESTĘPSTWO. Kropka

Gość fanka Bronka
temat to prowokacja tak czuje, ale ta co sie tak uczepila tej tabletki gwaltu jest jeszcze bardziej zalosna. zakladajac, ze temat nie jest prowokacja. to co taka 14 latka moze wiedziec co dostala? naczytala sie w gazetach o tabletce gwaltu i glupia pomyslala, ze tak było.. to takie dziwne i ciezkie zeby na to wpasc? rownie dobrze mogla sie ostro najebac... ja np tak czasami mam, ze po alko pamietam cos do czasu, a potem urywa mi sie film.

Gość paulina :
nie potrzebuję żadnej uwagi! napisać o swoim problemie na forum,to już jakiś problem dla ludzi którzy szukają kozła ofiarnego,żeby trochę pokrytykować.

Gość seksuolożka Halina
Urodzisz dzieciaczka. Jeśli nie ustali się ojca z monitoringu dyskoteki, a ni z testów DNA to alimenty będziemy płacili my - podatnicy, czyli wszyscy Polacy!

Gość POLICJAaaaa
Radzilabym Ci powiedziec rodzicom o wszystkim, bo jeszcze dzis odwiedzi Was policja a wtedy moze to byc dla nich szok duzo wiekszy. zaraz zadzwonie do meza bo jest w pracy i zapytam czy udało sie im już namierzyć Cię po numerze IP, a jesli chcialabys ulatwic prace policji mozesz mi wyslac na maila lub gg swoje nazwisko i adres...

Gość fanka Bronka
zglosilam juz ten temat na policji. doszlo do przestepstwa, wiec na pewno się tym zajmą. ja pisze powaznie.

Gość do tej z waznym mezem
na jakim stanowisku masz męża? i jaki ma stopien?

Gość bujda na resorach
Teraz tak, weź przeczytaj co napisałaś: "jededn z moich " przyjaciół " zabrał mnie do siebie do domu , widząc mój stan bycia . zaczął mnie rozbierać , potem robić ze mną wszystko . : ( to było straszne , nic nie mogłam zrobić . . mogłam tylko płakać" I tak na przykład, Bravo Girl skutkuje takimi historiami rodzącymi się w głowach dzieciaków. Idź do mamy i poproś o wizytę u psychologa, tak jak radziła powyżej forumowiczka.

Gość paulina :
HAHHAHAHAH , przepraszam za zbędne zamieszanie , TAK NAPRAWDE MAM 20 LAt i CHCIAŁEM ZOBACZYĆ JAK RADZICIE SOBIE Z PROWOKACJĄ W INTERNECIE . MAM NADZIEJĘ ŻE ZROZUMIECIE . : )) JESZCZE RAZ PRZEPRASZAM

Gość ytytytyty
taa 20 lat w takim razie jesteś nieźle cofnięty w rozwoju :D

Gość fanka Bronka
masz 20 lat i dalas się wkręcic, ze ktos na policje dzwonił? to dopiero żenada!

Gość POLICJAaaaa
jest nadinspektorem, a czemu pytasz?

Gość POLICJAaaaa
haha szceniaro :) a ty sie dalas wkrecic ze ktos cie zglosil na policje... ogarnij sie "córeńko" idz do kuchni mleczka sie napij i pooglądaj TV niedlugo kolejny odcinek "Hannah Montana" :D Poza tym nikt tutaj ci nie uwierzyl...

a stanowisko? a tak z ciekawosci :)

Gość paulina :
NAPRAWDĘ PRZEPRASZAM , NIE CHCĘ MIEĆ PRZEZ TO PROBLEMÓW Z POLICJĄ , ALE PRZEPROWADZAM TAKĄ JAKBY ANKIETĘ .

dobra juz przestan siebie poniżać i osmieszac. tez mam kogos wysoko w policji i wierz mi.. mają inne rzeczy do roboty niz zajmowanie sie pierdolami i glupia prowokacja :o

• NAJŚWIEŻSZE

• 3
      Hej