Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulina :

Mam 14 lat i jestem w ciąży .

Polecane posty

Gość POLICJAaaaa
Nie mam meza w policji, moj maz jest stolarzem i robi fenomenalne schody z drewna (moze ktos chetny)?? Napisalam tak bo wiedzialam ze dziecko ze strachu sie przyzna:)

Gość bujda na resorach
Powiem tak, cokolwiek warte jest zrobienia, warte jest zrobienia dobrze, a ta prowokacja jest bardzo marna. Martynkowska pedagog, ja jestem psychologiem i nie twierdzę, że jesteśmy ogromnie bystre, ale to już w pierwszych trzech linijkach zajeżdża prowokacją. A jeśli ktokolwiek myśli, że w internecie jest całkowicie anonimowy, bardzo się myli, a szczególnie wtedy, gdy chodzi o osoby nieletnie, poniżej 15 roku życia, które zostały wykorzystane seksualnie. Policja w takich momentach zwraca się do administratora forum po adres IP a wtedy nie ma nic łatwiejszego, aby ustalić skąd ktoś wysyła posty. Dlatego nieletnim prowokatorom radzę nie robić sobie głupich jaj, bo bezpodstawne działania pojęte przez policję i/lub prokuraturę skutkują ogromnymi karami dla rodziców a dla nieletniego lub/ i rodziny nawet dozór kuratora.

Gość POLICJAaaaa
widzisz gdybys troszke przycichła i nie uswiadamiala nastolatków ze policja ich nie namierzy, byloby mniej smieci na forum w postaci tanich prowokacji. Jak widac to co napisalam, poskutkowalo, dziecko sie przestraszylo i tyle

Gość do tej z waznym mezem
te psycholog co ty pieprzysz. policja by sie zajela sprawa owszem, jesli byłby cien prawdy w tym co pisze. kazdy srednio przeciętny czlowiek (w tym policjant) widzi od razu, ze to prowokacja i się tym nie beda zajmowac.

Gość bujda na resorach
POLICJAaa, nastraszyłaś i dobrze, ale fakt jest faktem, że czynności seksualne na osobie poniżej 15 roku życia są ścigane z urzędu. Mało który małolat zdaje sobie sprawę, w co się może i swoją rodzinę wpakować przez takie prowokacje, wszakże, gdybym ja wyczuła, że na prawwdę mogło zaistnieć takie zdarzenie, na pewno poinformowałabym o tym odpowiednie organy. Kwestia tylko tego, aby dzieci nie bawiły się w takie rzeczy, ponieważ mogą zwalić kłopoty na głowę sobie i swoim najbliższym.

a ty panno POLICJAaaa nastepnym razem podawaj nieco niższy stopien. bo nadinspektorow tak duzo w polsce nie ma i teoretycznie latwoby bylo znalesc twoje nazwisko i dane o męzu (oczywiscie nieprawdziwe) ale ladnie to tak za kogos sie podawac i moze nabruzdzic komuś?

przestancie pieprzyc takie banialuki. 14 latek co najwyzej zostanie pouczony i to przez policje, bo sprawa do sądu 100% by nie doszła :D wiec jakie problemy dla rodziny hahahhaaha

Gość bujda na resorach
>>do tej z ważnym mężem... dlatego właśnie między innymi od razu nikt z tym nie poleciał na policję, prawda? To była prowokacja i przynajmniej ja jak i Martynkowska od razu żeśmy o tym wiedziały, jednak należy uświadomić dzieci, że takie prowokacje mogą sporo kosztować nie tylko pieniędzy ale i problemów, wszakże niektóre dzieciaki są na tyle bystre, że bywają dobre w prowokacjach, a nie zdają sobie sprawy z konsekwencji.

Gość glen b
jem kupe

karac 14latka?? chyba sobie jaja robisz :D

jakie konsekwencje moga wyciagnac od 14 latka - zadnych!

Gość POLICJAaaaa
Do "do tej z wlasnym mezem" idz sie załatw bo chyba nie srałaś dzisiaj i jestem cała spięta :)

Gość wakacje są i nuda
a troll żre aż do wzdęć.

Gość POLICJAaaaa
jesteś*** mialo byc oczywiscie :)

• NAJŚWIEŻSZE

• 3
      Hej