Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bjdwndkw

ZDJĘCIE DO PASZPORTU

Polecane posty

Gość bjdwndkw

powiedzcie czy można robić makijaż i co wogóle można a czego nie

Gość szczeeeesliwaaa
JA PAMIETAM, ŻE NIE MOGŁAM MIEC MAKIJARZU no i bez okularów jak nosisz i cholera z takiego bliska, ze wyglądam jak morderca:))))

Gość zuzka 89
dokladnie. ja wyszlam strasznie. ale wymalowalam sie normalnie... tzn ogolnie zawsze robie lekki makijaz (kredka, tusz), wiec nie bylo problemu. ale nie mozna sie usmiechac, bo musi byc naturalny wyraz twarzy... no i mam, "naturalny", jakby mi pod nosem smierdzialo ;p

Gość bjdwndkw
no ja już po ja babka sama zaprowadziła do lustra i tam byly kosmetyki kazala pomalowac potem powiedziala że usunie plamy jakby wyszły wyszłam skandalicznie!!!!!!!!!! dała mi włosy za ucho i mam zajebiscie wystajace do tego kazala mi zacisnac usta wygladam jakbym srała kazala mi sciagnac soczewki kontaktowe brwi musza byc odsloniete

Gość ja robilam miesiac temu
i mam normalny makijaż, tj dość mocno wymalowane oko, ciemny błyszczyk na ustach. normalnie noszę grzywkę, do zdjęcia ubrałam opaskę. wyszłam dziwnie. :D to przez to, że się uśmiechać nie można i wyglądam jak kot ze shreka proszący połączony z pandą :D LOL ;]

Gość Marta Maria
Właściwy fotograf zwróci uwagę jak coś będzie nie tak, powie ile zdjęć do paszportu potrzeba, przyczesze grzywkę.:) Ja sobie zrobiłam całkiem fajne fotki w MTJ, tu masz cennik w razie potrzeby. :) http://www.studiomtj.pl/zdjecia-do-dokumentow/