Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yulla

Beznadziejny świrowaty syn moich sąsiadów denerwuje mnie swoim głupim motorem

Polecane posty

Gość yulla

Mam już tego dość!! Mam nawet fajnych sąsiadów mieszkających u góry. Ale niestety, mają oni bardzo specyficznego bucowatego syna, który jest po prostu bardzo wredny i nie ukrywajmy... głupi!! Ani z nim pogadać, ani nic, straszny buc. Był czas, że mieszkał sam bez rodziców ze swoją rodziną (jest już po rozwodzie) to nie zrobił dla domu dosłownie NIC!! Po prostu porażka... A od roku kupił sobie motocykl najgorszy z możliwych! Najgorsze jest to, że kiedy go odpala to nie potrafi go odpalić i od razu pojechać. Odpala go i on pracuje dobre 5 min pod moim oknem, a ten debil sobie idzie jeszcze do domu i po 7 minutach dopiero wraca. A silnik chodzi mi pod moim oknem i doprowadza do CHOLERY!! Ale słyszałam że niebawem ma się koleś wyprowadzić do mieszkania ze swoją nową rodziną, więc się bardzo ucieszyłam. :) Niestety, z tego co wiem motor ma zostawiać w hangarze na podwórku u nas. A ja już się boję, że mimo jego wyprowadzki nic się nie zmieni i koleś będzie przyjeżdżał codziennie i odpalał motor. A w ogóle dziwi mnie to, że ma on auto, normalnie nim jeździ. Ale dzień w dzień musi odpalać tego żałosnego motora i co jakiś czas nim wraca i potem znowu wyjeżdża. Czy to nie debilizm? Jak się wyprowadzi i będzie celowo przyjeżdżał tutaj po motor i będzie go odpalał i co chwila nim wyjeżdżał i wracał to chyba w końcu zwrócę uwagę, no bo co to ma być do cholery, nie?? Może warto aby pomyślał o jakiejś terapii, bo takie bezcelowe NIC NIE WNOSZĄCE jeżdżenie głupim motorem to nałóg i mania kwalifikująca się do leczenia psychiatrycznego, nie prawdaż? :(

Gość kup sobie
wsyp mu cukru do baku,napewno wtrdy nie odpali,a namacha sie niemilosiernie,a Ty bedziesz miala troche zabawy.

Gość yulla
A mogę tak zrobić tym bardziej że koleś zamyka go do hangaru na pancerne drzwi. A nie wziął pod uwagę faktu że obok mam szopę nie zamykaną na ŻADEN zamek i od komory z motorem dzieli mnie tylko 2 metrowy murek, który bez problemu mogę przeskoczyć bo nie jest zespolony z sufitem :P

Gość kup sobie
no to na co czekasz,jego mina podczas odpalania motoru napewno bedzie bezcenna.

nie zwracaj uwagi bo będzie jeszcze gorzej - będzie złośliwie CI hałasował dłużej i głośniej... 5 minut to nie taka znowu tragedia - wyluzuj - wytrzymasz 🖐️ cisza nocna jest od 22giej i tak nic nie wskórasz

Gość yulla
Poczekam aż się wyprowadzi. Jeśli ma choć trochę oleju w głowie, to nie będzie codziennie przyjeżdżał do rodziców TYLKO po to, aby wyjąć z hangaru motor i sobie nim pojeździć. A jeśli odpukać nawet tak będzie, to wtedy wkroczę do akcji i delikatnie zwrócę sąsiadom uwagę!!