Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona4232

Napad mojej mamy

Polecane posty

Gość zmartwiona4232

Dziś rano moja mama miała napad bólu, coś z kręgosłupem, nie mogła oddychać bo ją "zatykało" przy głębszym oddechu, nie mogła się wyprostować. Trwało to jakieś 20 minut, później dostała zastrzyk, i ból jako tako przeszedł. Jest u lekarza, a mnie zżerają nerwy co to może być. Wie ktoś?

Gość kup sobie
a moze to atak kamicy nerkowej?,to niesamowity bol,w sumie nie wiadomo co boli,a bolu az sie wymiotuje,druga wersja,moze wypadl jej dysk,tez bol nagly i silny.

Gość zmartwiona4232
Dzięki za odpowiedzi. Mam nadzieję, że to nic poważnego. Dodam jeszcze, że moja mama leczyła się na kręgosłup, ale zrezygnowała 2 lata temu. Bardzo trudno namówić ją do wizyty u specjalisty, może teraz zmieni zdanie ...

Gość efu fefu
a może to rwa kulszowa, moja mama miała kiedyś rwe kulszową, też miała taki atak bólu, że musiałem ją na rękach do łóżka wnosić, bo wyłożyła się w kuchni. Przyjechało pogotowie, dali zastrzyk i zabrali ją do szpitala, tam się okazało, że to rwa kulszowa, ma to powiązanie z uciskiem na jakiś nerw i może to być spowodowane np. problemami z kręgosłupem. Rwa kulszowa nie jest w zasadzie sama w sobie śmiertelną chorobą ale bardzo dokuczliwą :(