Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona zniewolona/////

co mam zrobic

Polecane posty

Gość ona zniewolona/////

zerwalam z mateuszem miesiac temu. byl zazdrosny, ie powol;il mi sie z nikim spotykac, klocilismy sie, ten rok podczas ktorego zs nim bylam byl koszmarem, meczylam sie z nim po mimo ze mnie kochal, bardzo kochal. sam planowal juz slub, wesele, czworke dzieci i dom na przedmiesciach warszawy. nie mogl uwierzyc ze z nim zerwalam, plakal, nachodzil mnioe, ale bylam twarda. zignorowalam jego telefony, sms. myslalam ze mu przejdzie!!!!! przeszedl samego siebie, jkiedy umowilam sie z kolega z pracy na kawe a on najwidocznuiej nas sledzil i go pobil, mnie zas nazwal dziwka i opwiedzial ze pozaluje. na drugi dzien przyslal kwiaty:ozdzwonilam do niego wtedy i powiedzialam ze jesli raz jeszcze go zobacze wezwe policje. byl spokoj trzy dni. w koncu napisla mi sms, ze popelni samobiojstwo jesli do niego neui wroce, zignorowlaam to. bylo tak pare razy. w koncu przedwczoraj dowiaduje sie, ze mateusz lezy w szpitalu bo chcial przedawkowac leki. wczoraj byla u mni ejgo mama. od progu zaczela krzyczec, dlaczego u niego nie bylam, z eon mnie kocha, zwyzywla mnie od zimnych suk i powiedziala ze to sie tak nei skonczy i udetrzyla mnie w twarz:o chore to wszytsko, alwe wiem, ze to sie nie skonczy!!!!!! cio mam robic:o

Gość świeżo upieczona małżonkaa
olej faceta, nic dobrego Cię z jego strony nie czeka, jak zobaczy, że masz go gdzieś, da sobie spokój, najgorsze co możesz zrobić, to zacząć się teraz nad nim litować, gdyż wówczas nigdy się od Ciebie nie odczepi

Zglos na policje wszystko, bo napewno ci pojebani ludzie beda dalej kontynuowali swoje chece zasmiecajac Twoje zycie swoimi glupotami,d o czego prawa nie maja, na policji zglos jej pobicie, i to ze on pobil Twojego kolege. A jak sie zabije to nawet lepiej, tacy ludzie nie zasluguja zbey chodzic po tym swiecie :)