Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heathcliff&ja

dziecko a on?

Polecane posty

Gość heathcliff&ja

moja historia jest krotka - prosze o ocene bo ciagle zadreczam sie myslami. Oboje po 30-tce, w zwiazku on-off blisko 10 lat, bo on ciagle niezedecydowany czy ja to ta wlasciwa. Ja nie wyobrazam sobie zycia z kims innym, czyli albo on albo zaden i jesli dziecko to tylko z nim. Mieszkalismy ze soba kilka lat, seks od zawsze swiadomie bez zabezpieczenia. Po kolejnych jego watpliwosciach ja wyprowadzam sie, jest cisza, potem on znowu szuka kontaktu i znowu jestesmy razem. Zachodze w ciaze - klasyczna wpadka choc i tak pozno nam sie trafila. On nie chce tego dziecka ale widze lzy w jego oczach gdy szpitalu patrzy pierwszy raz na swojego synka. Nie chce od niego alimentow, syn ma jego nazwisko, nie zmuszam go zeby uczestniczyl w zyciu dziecka. Kiedys uslyszalam w klotni ze celowo zaszlam w ciaze zeby on ze mna byl :( Bardzo mnie te slowa zabolaly i czasami wracaja one do mnie. Teraz jestesmy w dobrym kontakcie ze soba, choc mieszkamy daleko od siebie. Jak tu zrozumiec o co mu chodzi?

Gość avita
Nie drecz sie. Jesli on sam nie wie czego chce, to Ty tego latwo nie zmienisz. Ciesz sie dzieckiem, nie zrywaj z nim kontaktow, ze wzgledu na dziecko i tylko na dziecko.