Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jennisreni@WD

w ktorym kolorze mi lepiej ciemnym czy jasnym

Polecane posty

Gość jennisreni@WD
widze zdania sa podzielone hmm no to mam dylemat ,lat mam 23 o ile to ma jakies znaczenie?.Musze cos zrobic z wlosami bo ten odrost juz nie wyglada zbyt ladnie :/

mi bardziej pasujesz w jasnym. ale to moje zdanie. może dlatego że wyglądasz na starszą, a ja takie lubię. w ciemnym wyglądasz mi na mniej niż 23 lata.

Gość inkkkkkkkkka
wiesz chyba w jasnych,nawet ten odrost nie jest taki zły,a moze nałożysz coś pośredniego,zwiazanego z Twoim oryginalnym kolorem.Czarnne włosy widac ze sa farbowane,a chodzi o to aby wygladac naturalnie w miarę.wiec ja polecam jasny br az jakis z pobłyskiem takim słonecnym.

Gość inkkkkkkkkka
w tych czarnych wygladasz jak czesta bywalczyni dyskotek,w jasnych jesteś subtelniesza, a mimo to polecam cos pośrtedniegoi jak pisałam jasny brąz z refleksami,bądz nawet pasemkami ale nie totalnie bląd ale jasniejszymi.

a mnie sie podobasz w jasniejszych ale w tych jasniejszych wygladasz na starsza niz 23 lata wiec sama nie wiem.. chociaz ja to jestem raczej zwolenniczka kolorow jasny blond albo czarny a inie lubie zadnych posrednich kolorow.

Gość 99999999999
Absolutnie w ciemnych! Bez dwóch zdań!

Gość no zesz w morde plute
ja jestem - no zesz w morde plute :classic_cool: carrie 👄

Gość 1234567890987654321
w cieknym wygladasz super ladna z ciebie kobieta i ten ciemny kolor to podkresla :)

Gość 1234567890987654321
jak dla mnie w tym jasnym wygladasz na ok 30stke w tym ciemnym na swoj wiek i do tego bardzo kobieco :)

Gość provokejszyn jak nic
a mi w ciemnym sie nie podbasz i to bardzo...wygladasz,sorry,ale jak kurewka. wydaje mi sie ze ten jasniejszy kolor jest dla ciebie nieco za jasny wiec wybralabym kolor taki o dwa odcienie ciemneijszy....

Gość 3krotka
Zdecydowanie w ciemniejszym odcieniu bardziej Ci do twarzy,świetnie wyglądasz:)

a dlaczego niby mam mówić?

Gość zakochana na maxa
tak. a pamietam jak sie rzucalaś na taka jedna, ze robi z siebie nie wiadomo co. teraz widze podlapalas i sama z siebie robisz forumowe dzifke.

z tobą? hahaha

Gość zakochana na maxa
ale jestes hipokrytką, bo najpierw po niej jezdzilas. teraz zrzynasz. tandetne podrubke 🖐️

Gość jennisreni@WD
zakochana na maxa o co chodzi?

Gość zakochana na maxa
o to, że najpierw wyzywała husky i mówiła, ze nie znosi takich co robią na forume z siebie niby dzifke, a teraz robi to samo.

Pomyliło Ci się coś. Zreszta mniejsza o to. Myślałam, że Husky jest gowniara, dlatego na nia wtedy naskoczylam. ;)

Gość Husky i tak jest lepsza.
Miała pomysł na siebie. Ta hipokrytka od niej przejeła i myśli, że jest fajna.:o

Gość jennisreni@WD
fajnie by bylo jakby ludzie odpisywali na temat watku....a nie jakies osobiste problemy i sprzeczki

Gość zakochana na maxa
"Husky, a kto Ciebie by zaliczył? Jak Ty brzydka jak noc jestes." "Tak, piękna Skoro ona jest ładna, to ja jestem miss." "No piękne miała te foto w stopce ostatnio, macie racje, ja sie nie znam" ""No różni ludzie, ale charakter trzeba kształtować, a Ty grasz na dziwkę na debilnym forum , bo jesteś niedowartościowana." "Integruję się z ludźmi na moim poziomie, jednak udawanego kurestwa nie toleruje. Jak chce byc dzi**a to niech bedzie na codzień. Dobranoc. " twoje slowa. to juz ci sie odwidzialo i teraz sama grasz dziwke na debilnym forum, bo jesteś niedowartosciowana? teraz to już jestes na poziomie i tolerujesz udawane kurestwo, stosowane tym razem przez siebię?

Gość zakochana na maxa
za to sama na poczatku czerwca dałas popis jak bardzo "na luzie" podchodzisz do forum. uwazasz, ze kafeteria jest glupia i debilna? no to gratulujemy glupiego zycia, bo ty nic innego nie robisz tylko siedzisz od rana do nocy tutaj na kafeterii.