Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamdoscmamdosc

Czy trzeci migdał może dokuczać w wieku 19? Problem z oddychaniem i gardlem mam!

Polecane posty

Gość Mamdoscmamdosc

Juz prawie od roku mam problemy z nosem,nie moge swobodnie oddychac! Rano budze sie z bardzo zatkanym nosem,ale nie smarkam-nie mam czym. To tak jakbym miala spuchniete wiecznie. Teraz dodatkowo non stop choruje na prawdziwy katar i jakos tak swedzi/piecze mnie gardlo. Mam alergie na pylki traw, ale biore na nia tabletki regularnie a wszystko jest nadal. Wystarczylo ze zjadlam loda i juz chora. Dodatkowo moje dolegliwosci te co trwaja prawie rok to dziwny stan w buzi zwlaszcza rano,ale nie taki,jak ma kazdy z rana. Ten "smrod"utrzymuje sie po umyciu zebow,po piciu herbaty bywa nawet gorzej. Ten smrod wylatuje jakby z nosa,gardla,nie wiem. Reasumujac- CZY TO MOZE BYC TRZECI MIGDAL? Dodam ze dawniej cierpialam przez ten migdal,juz mialam go usuwac ale jakos to sie nie stalo a dolegliwosci ustapily. Czy teraz,gdy mam 19lat, ten migdal w opisany wyzej sposob moze mi dokuczac? Bardzo prosze o odpowiedzi!

Gość Upupupupupt
Up...

Gość Upupuuvp
Upup

Gość ONA ODPOWIADA
Mam ten sam problem co Ty.U mnie diagnoza-krzywa przegroda nosowa.Po tym co przeczytałam i dowiedziałam się na temat operacji,wolę cierpieć do końca życia.Koniecznie idź do laryngologa

Gość Mamdoscmamdosc
Hm.. A co wiesz o tej operacji takiego strasznego?ja czytalam troche,nie doszukalam sie jakichs okropnych wiesci. Mnie najbardziej krepuje oddech,dziwne uczucie w ustach idace jakby z nosa i ta dziwna flegma.. Mysle ze to nie przegroda.. Ja sie nie znam.. Ale jak zakrople nos to odtyka sie..wiec czy to dalej moze byc problem z przegroda?