Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tuowcatuowcanaczerwono

moja matka to zwykła medna - wnerwia mnie od poniedziałku!

Polecane posty

Miałam z poczty kartkę i zapomniałam jej ją dać słuchajcie i całe rano na mnie, że ja mam Alzheimera czy co? Taka menda. Jak ja wytrzymałam ten rok to nie wiem. Przecież może się zdarzyć, że kartka sie zwieruszy. Panie z poczty dzwoniły i tyle. Przecież mógł kartkę ktoś ze skrzynki wybrać - czasem tak sie zdarza - dzieci ida ze szkoły i wyciągają różne rzeczy ze skrzynek. ot ryzyko skrzynki na ulicy i tyle. Powinna być SkRYTKA POCZTOWA i tyle. A ja już sie zdązyłam 10 razy dowiedzieć, że jestem CHORA UMYSŁOWO bo jej nie oddałam tej głupiej karki bo mi sie zapodziała gdzieś i tyle. To znaczy ja ją widziałam i miałam na oku, ale jakoś mi się wydało, że to już dawno temu było czy coś tam takiego. Acha - że na pewno była następna kartka w skrzynce bo wiecie czasem wrzucają drugą i trzecią. Ale nie powiem jaka kultura - nawet dzwonili z poczty, a moje ubezpieczneie zdrowotne? Ci ludzie to banda kanalii - byle jak najdalej stąd , jak najszybciej. tez macie taką okolicę? :(

Szanuj matkę póki ją masz. Zobaczysz, że gorzko zapłaczesz gdy jej zabraknie i zjedzą Cię wyrzuty sumienia...

Ide się modlić, zeby już wyjechać do roboty bo już nie mogę z tą mędą moją matką i bratową. Dwie wariatki, ojciec trzeci. coś strasznego - bez Boga jestem wisielcem w tej chwili więc jeśli ktoś uważa, że się poddam czy coś tam - że przyznam komuś 1% racji to się myli. Wiecie - i znowu to moje dobre serce PRZEKLĘTE - powiem wam, że znowu mam ochotę pomóc mojej bratowej, ale no cóż... wrzuciłam w nią 2 diabły i wiem , że to bez sensu. Bo tak - ochronnie w nią wrzuciłam 2 diabły bo to świr, który nie zamierza się na łeb leczyć. Jeszcze 1 takiego świra mam na muszce. jeśli nie będzie zamierzał do psychiatry się wybrać to też niech go Bóg opęta czyli unieszkodliwi. Bo tak. Bo też się nie zamierza za rodzine modlić i po nim. Wiecie ile ja się muszę modlić za to stado krokodyli złodziejskich i zboczonych zwanych moja rodzina? Co ci ludzie sobie nie myślą. Że wszystkim wsyzstko z nieba leci. W tej pracy to samo - to moja ciężka charówka była, żeby kryminał chodził jak zegarek. A oni i tak mi powiedzą - lecz sie na łeb głupia pizdo - i co myśmy z tego mieli? No to wiecie - ja już nie wiem - szkoła nie uczy to wychowuje. Nie. też nie. No to zostaje ZABAWA. I tyle. Picie, palenie i seks w międzyczasie. Nic więcej z tego nie rozumiem :( A wy? No i ploty - nienawidzę. To znaczy - ploty też mogą być, ale z sensem jakieś. Co ma za sens dla mnie cudzym dzieciom tyłek obrabiać jak swoich nie mam. :( Bezsens kompletny. Musiałabym mieć swoje idealne. Jest to możliwe? :(

Gość pancake sweet
tak to fanka alicji. nie odpisujcie na jej posty, bo ona sie podnieca tym jak denerwujecie sie jej pseudo prowokacjami

Ploty o ABC były niezłe, ale już się skończyły. Ta laska nie ma za grosz honoru, a zdrowego rozsądku jeszcze mnie. Ona jest po rpostu psychciznie chora i...można byłoby ją opętać bo nie wybiera sie do psychiatry i byłoby cicho, ale wszyscy ją popieracie - jak krokodyla z tego forum - Janinę. Ale wiecie - tego krokodyla to można opętać bo to katechetka i się modli do maryji. A ta Bachleda? Chrzest, żeby dobrze wyglądać, Kościół to tylko kasa...poparcie społeczne ma, Janiny nikt nie lubił - no to wybór padł na Janinę bo powinna być opętana bachleda - co to bez chrztu się nie mogła obyć? Coś podobnego. Jak bez ślubu może się obyć do dziś to bez chrztu też. A na pewno w gazetach.

Gość pancake sweet
moze poklocila sie z matka a ta za kare odciela jej internet? hmm albo byla zajeta super seksi facetem? hmm nie to ostatnie na pewno nie :D

No ale weźcie mi przyznajcie 1 % racji -próbowałam z Arka Janina robić w szkole człowieka. SZKOŁA MA WYCHOWYWAĆ - tak mi mówili. No ale Janina na mnie z mordą - i co dalej? Co to jest ta szkoła? Tylko ploty. Popatrzcie na Janinę - jednego dziecka się pozbyła, drugie se zrobiła...z księdzem i wszystko gra. To jest Polska 2010. Z księdzem z piękną twarzą. Niezłe. :(

Kto sie z matką pokłócił? Bachleda? Jak dzwoniły tak dzwonią. Może se robić następne dziecko. I tyle :( Z kim? Z kSIĘDZEM. hahaha :( Może będzie skuteczniejsza w podrywach niż Janina S, której zostały albo pijaki kuzynki albo... ślubny. :(

Ale wiecie co zostało Janinie S. tak naprawdę? Jak mojej bratowej - tylko Janina ma 6 diabłów w sobie - wspomnienia ze ślubu i jak wtedy było dobrze, a teraz źle. Jakie prezenty dostała na ślubie. Takie coś jej zostaje... i zmiana ksywki na ALIGATOR. I tyle :( Bo co niby? TUNUDATUNUDA - tak jeszcze się może podpisać albo jak kto chce :( Może niech sie wcale nie podpisuje najlepiej. Już nawet tego nie umie - jak moja bratowa. Zawsze umiała sie podpisać, a od 3 lat już nie. Moja matka 35 lat się już podpisać nie umie. A ja? też 3 - jak moja bratowa. I 3 lata mam też kłopoty z pamięcią - początki Alzheimera? :( Bo moj dziadek mial raka mozgu i to wszystko przez to.

Gość znow ta sama wariatka
:o

pancake sweet moze poklocila sie z matka a ta za kare odciela jej internet ? hmm albo byla zajeta super seksi facetem? hmm nie to ostatnie na pewno nie Jej starzy powinni dawno jej odciąć dostęp do internetu. Dziwie się że modzi na takie coś pozwalają. Wulgaryzmy przemieszane z modlitwami. Normalna to ona nie jest na pewno

A wy co - z pracki sobie nadajecie? lepiej pilnujcie pracy bo was wyrzucą jak mnie - ZA NIEPLOTKOWANiE tak mi mieli napisać. I też by pasowało DYSPLINARNIE usunięta za NIEPLOTKOWANIE. tak miało być. I tak będę mówić bo to jest prawda :( ale powiem wam - wczoraj zobaczyłam ile jest ogłoszeń o pracę dla mnie znowu i zaczęłam płakać - dlaczego ja muszę wyjechać. Dlaczego mnie spotkało zwolnienie dyscplinarne? I tyle. No a dziś obudziłam się taka jakaś... ale już nad tym nie myślałam. Obym nad tym przeszła do porządku dziennego. coś w końcu zobiłam przez ten rok bezrobocia. Tyle rzeczy sobie przemyślałam. Inni ludzie nie są tacy. Oby udało mi sie finansowo stanąć na nogi. Tyle wam napiszę. Wezmę sobie książki, będę czytać , uczyć się języków. I jeszcze wyjde na swoje po bandzie wariatów. I radzę wam - opętujcie wariatów, którzy nie chcą się leczyć. Jak macie wiarę to tak róbcie - obserwujcie ludzi dobrze, bądźcie czujni i uważni jak lisy. Co najmniej tak 🌼 Normalnych ludzi nie opętujcie - nie da się nawet. opetuje się wariatów, którzy nie chcą się leczyć na głowę. I tyle. To ich unieszkodliwia. A za 2 lata jak będzie koniec świata i nie umrą to są w gestii Bożej litości jak za zycia gdy pan Jezus chodził po świecie. Do tego czasu jednak niech są opętani bo to bez sensu żeby szkodzili innym. Wiecie ile osób powinno obecnie siedzieć w psychiatryku? A pierwsza bachleda. Od razu ją opętuję jak wróci do polski - gdziekolwiek jest - jej noga nie powinna tu postąpić. Tak głupia i wredna jest Polska. No to niech jest opętana. Ale wiecie - za bardzo nie wiem jak ta litość dla opętańców za 2 lata ma wyglądać skoro to jest sąd ostateczny. Na sądzie nie ma litości. Niech idą do egzrocystów - co mnie to obchodzi. teraz są czasy , że jak idziesz do księgarni katolickiej to więcej książek jest o diabel niż o Bogu i tam powinny być telefony do egzorcystów do odpisania. Tyle. Co wiecej nie? Ew. adresy jakichś. ?

o diable - miało byc wyżej. Zresztą powiem, że całe te księgarnie katolickie to tam na każdych drzwiach powinien być telefon do egzorcysty. Bo tak i już :(

Chyba sama jestes opętana skoro się tak egzorcyzmami ekscytujesz. Coś musi być na rzeczy, skoro nie zdajesz nawet sobie sprawy z tego co piszesz. A szkołę to chyba korespondencyjne skończyłaś. Nie wmówisz tu nikomu, że takie zachowanie przystoi wykształconej i inteligentnej osobie. Chyba że całkiem tobie klepki we łbie się poprzestawiały

Jakie niby zachowanie? :( coś masz do mnie - nie chce mi się czytać drugi raz moich postów tu i tyle. Musze się brać zaraz do roboty i koniec zabawy. Jeszcze tak siedzę przy kompie bo muszę jedną rzecz zładować, miałam dziś jechać o pracę się pytać, ale pojadę jutro bo sie rozmyśliłam z 10 tysięcy powodów. Ale... czemu tu jeszcze piszę. mam nadzieję, że mi drukną mój post na innym forum - takim jak to - bo będą mieć na sumieniu samobójstwo. Chyba do tego zmierzają. Na razie mają na sumieniu przedwczesną śmierć, to zaraz może być druga przedwczesna śmierć. Nic się nie przejmujecie psychiatrią w tej Polsce. Może przez to nie jestem lekarzem? Powinnam być lekarką, ale mi się odwidziało. A wybierałam się na medycynę. Ale zmieniłam zdanie i nie żałuję. Psychoterapeutką mogłam byc. Chodzi sobie gostek do spowiedzi i chodzi, a to wszystko jest bez sensu. Pewnego dnia ze sobą po cichu skończy i znowu będzie wielka tragedia tego forum. Co oni wyprawiają? To samo na kafe. Czy to warto pisać na takich forach? I wiecie - gość powinien chodzić do psychiatry - nic się nie modli za rodzinę bo to widać , świruje ostro znowu - a ci nic. Spowiedz. Spowiedz dla świra? Pożyjemy zobaczymy - za chwilę druga klepsydra. A ta przedwczesna śmierć - były alkoholik i na pielgrzymki sobie chodzi ileś tam kilometrów. Jedynie , że nie umarł na tej pielgrzymce. A zdrowie? Przecież serce miał na pewno chore. Powiedział mu ktoś? I zawał na pewno albo wylew. Nie wiem jakie są skutki choroby alkoholowej - ale układ krwionośny na pewno też jest osłabiony bo przecież alkohol to trucizna i czerwonki krwinki upośledza. Zaraz sobie zresztą poczytam. :(

zależy czy miał zawał czy wylew - jak wylew to z alkoholizmu. I wiecie - jak wariat popełni samobójstwo (on jest normalny - mi powiedzą - bo wiecie nie jest agresywny - bo wariat jest agresywny - to wcale nie jest tak!). To jest WARIAT NIEAGRESYWNY i tyle :( ale ma zaburzenia psychiczne i tyle. I jak znam zycie zwalą na innym forum, że się ...przeze mnie zabił. I tyle :( I już to piszę tutaj - a post wysłałam. Wiecie - ja od roku nie mam pracy - przez Janinę musiałam zęba 2 miesiące leczyć - tego nie ma. Tylko, że ktoś sie przeze mnie zabił. No - mógł se iść zapłacić w tym czasie za jakąś terapię. I tyle. Niektórzy od dziecka żrą tabletki na łeb, a inni chodzą wielce do spwoiedzi zionąc nienawiścią i później jest na postronne osoby, że ktoś się zabił przez kogoś. Bo ja go odwiedzić nie chciałam. Jak mi zapłaci za bilet? A zresztą jego można tylko opętać bo on nikogo nie słucha. No to opętanie i koniec. Co jeszcze? I tyle :( A ze spowiedzi nie można kota dostać? Można. Nie ludźcie sie. Można dostać kota i już :( Ale Janina S by go nie dostała. Kto inny - może - ona nie. I dlatego kiedyś do piekła za brata i koniec :( Katechetka ... :(

Ta cała Janka KROKODYL to wiesz... szkoda słów i tyle :( Miejmy nadzieję, że dziś smaży frytki - dla odmiany. I cos tam na oleju. Ale co? Nie wiem co mogłaby smażyć na oleju. Może swoje mięsko własne? Może muchę? :(

A moja matka poleciała dziś do lekarza i muszę se sama obiad zrobić. EIN PECH. Co by tu dziś usmażyć? Janinę S. krokodyla. Ale z małych krokodylków powinno być dobre mięso , nie? A Janiny 40letniej to nie. Ale z małych ? Z tego Marka ? 🌼

A wiecie dlaczego Janina wyszła za mąż? TAK NAPRAWDĘ. Bo jej sie nie podobało jej nazwisko. Tyle. Bo po matce. A tak ma po mężu i święty spokój. Janina S. umie się podpisać. Niewątpliwie. A nie powinna. Jeszcze jeden dowód, że jest opętana. Wtedy człowiek wydaje się być geniuszem a jest zwykłym łomotem umysłowym. Np Zydzi 2010. - tacy z Izraela to są takie głupki , że się w głowie nie mieści. Bo oni NIENAWIDZĄ Pana Jezusa. Mają wszystkie miejsca święta, żeby się nawrócić, a oni go nienawidzą. ZA CO? Zgadnijcie.

Wiecie - idę już. Wy się możecie śmiać z tej skrytki, ale na własne oczy widziałam jak dzieci szły ze szkoły - Arek Janiny - i grzebały ludziom w skrytkach pocztowych - nie na mojej ulicy co prawda, ale czekałam akurat w miejscu X W MOJEJ MIEJSCOWOŚCI - i patrzę , a sobie 3 pastuszków wygrzebuje ludziom listy ze skrzynki. I pytam się - co wy wyprawiacie? - a co to panią obchodzi! - mi na to. Zero jakiegoś poczucia winy. Zapomnijcie :( No i wiecie - czego one tam szukają? Przecież co to tam może być w takiej skrzynce - jedna złośliwość od małego i wredota i szukanie guza i nuda. Bo nie może iść prosto do domu tylko po skrzynkach szuka Bóg wie czego :(

cdn :(

Ale głupi topik Wszystko jest napisane bez skladu i bez ładu, pomieszanie z poplątaniem.

Wcale nie głupi tylko to jest topik o tym., że za rodzinę należy sie modlić i tyle. I nie okłamywać innych ludzi pod przykrywką swojej genialności. Mnie tam wszystko jedno - ja sobie książkę poczytam jak zwykle i mnie będzie dobrze. A że ktoś się zabije bo kłamie? szatan jest sprytny. Wciągnie szaleńca równo spowiedzią. :( Jednego dnia się wyspowiada, drugiego weźmnie sznurek i skończy ze sobą w szafie , żeby go nikt nie widział. W swoim mieszkaniu oczywiście bo gdzie? W parku? :(

nierozłączka Ona nie czyta. Prowadzi interaktywne topiki. Czytam ją, żeby się pośmiać, chociaż wiem, że nie ma z czego :O

wiecie - ludzi możecie oszukiwać do końca zycia, do końca życia. Ale Boga nie. To znaczy też do końca życia. I tyle :( I ani sekundy dłuzej. Ja znam taki przypadek - nie z tego forum - wyspowiada się , odświętnie się ubierze i się powiesi - nie wiem gdzie - w szafie? na drzwiach? i zwali to...na mnie. Że go sama własnoręcznie nie zabiłam. I wiecie - zrobi to po to , żeby mnie opętać. Nie opęta mnie. Od razu go potępiam za takie plany i w razie co już dziś proszę Boga by gdy się zabije to z piekła się nie ruszył, ew. go w kogoś wrzucę jak już tak bardzo chce opętywać. Ale nie mnie. Bo sie miał iść na łeb leczyć i koniec. SKĄD ON JEST i koniec :(