Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iiissska

Jak się jeżdzi TOYOTĄ YARIS???

Polecane posty

małe, zrywne, bezpieczne autko, mówię bezpieczne, po parę dni temu mój sąsiad dachował yariską i wyszedł z tego bez szwanku. Auto poszło do kasacji. Sam jeżdzę suzuki swiftem t też jestem bardzo zadowolona :)

Gość zapada
kiedys chciałam...ale odkąd się przejechałam juz nie chcę....to autko dla karzełków...ciasno w nim :O...jako pasażerka nie miałam miejsca na nogi a mój mąż jako kierowca ''walił'' kolanami o konsole....a wysocy jacyś bardzo nie jesteśmy bo ja 170 cm a mąż 180 cm...

Poproszę o wypowiedź właścicieli! Zastanawiam się nad kupnem takiego autka

zapada,jednak jesteście wysocy,ja mam 162 i wystarczy mi właśnie takie małe autko :D

Gość swift jest piękny
marzę o tym samochodzie, czerwony musi być :)

Gość gość
Jak dla kobiety jest super, sama miałam okazję takim jeździć - jest bardzo szybkie :) nie jeden samochód może pozazdrościć zrywu :P Wygląda niepozornie, a bardzo szybko rusza z miejsca :) Uczyłam się na nim jeździć i mogę polecić :) Aczkolwiek z wyglądu nie podoba mi się za bardzo, miejsca też dużo nie ma.

Są podobne,ale o yaris marzyłam już dawno. Jeżdżę teraz oplem astrą combi i mam dość tego wieloryba,potrzebuje małego auta na miasto

"Na wygląd" wolałabym swifta. O Yarisce słyszałam wielokrotnie przy okazji serwisowania. Być może ktoś miał pecha

jestem właścicielka toyoty yaris . to autko jest małe łatwe do zaparkowania mało pali ja jestem bardzo zadowolona jeżdzi się super

Dzięki dziewczyny Na razie spadam,ale chętnych proszę o wpisy,poczytam później :)

Gość izabella izabellinii
Jezdzi sie swietnie.

Gość 2134235
Z wyglądu - brzydal - taki samochód dla działkowicza w czapce z nutrii na łbie :P . No, ale wygląd to nie wszystko.

Gość gość
Toyota to nie tylko dobre samochody przecież, to również dobre miejsce zatrudnienia. Na forum gowork można znaleźć sporo przydatnych informacji o ofertach pracy.