Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Larysssaaa

Niepomalowane paznokcie u stóp...

Polecane posty

Gość Larysssaaa

Przyszło lato i moje oczy straszą dziewczyny w klapkach/ sandałach z niepomalowanymi paznokciami u stóp. Jak tak można? Ja bym ze wstydu się spaliła gdybym musiała ubrać klapki i pokazać się wśród ludzi z "gołymi" paznokciami... Dziewczyny, nie jest Wam głupio?!

Gość garfieldowa
A Tobie nie jest głupio, że masz takie problemy? :-o Co Cię stopy obcych bab obchodzą? :-o

Gość fvtvgvtvt
6/10 :classic_cool:

Gość :::::::::(((()))
jakim trzeba byc pustostanem zeby miec takie problemy jak ty głupia pizdooooo?????????

Gość rrr4444
nie nie wstydzimy się , nie musimy malować paznokci u stóp żeby przykryć brud zza paznokci :D

Gość jhihdougag
o tępoto ludzka...żałosna jesteś laleczko;]

jak są zadbane to nawet nie umalowane ujdą ale najgorsze to są obleśnie zapuszczone pięty. Ze znacznym przerostem zrogowaciałego naskórka.....

Ja mam zawsze pomalowane paznokcie, i u stop i u rak. Ale co mnie obchodza paznokcie innych?? Jesli paznokiec jest rowno obciety, nie ma pod nim brudu, nie ma paznokiec zadnych przebarwien to co Cie boli?? Zaraz rownie dobrze ktos moze zalozyc topic, czemu ktos ma wlosy ciemne skoro jest lato, czemy ktos nosi rozpuszczone wlosy a nie robi kitki/koka?? Przeciez tak cieplo... Oczy przed siebie a nie pod siebie i bedziesz miala jeden problem mniej.

Gość gość
Ja mam idealne palce od stóp, idealne paznokcie i nie maluję ich w ogóle :) Cóż albo się ma piękne stopy, albo nie ma...

latte - a co ma wyglad stop do malowania paznokci?? Ja od kilku lat maluje paznokcie, mam przebarwienia od malowania. Bez pomalowanych paznokci czuje sie dziwnie.

Gość 6522
Tak czytam rozne topy tutaj i widac jak pusci jestescie wypowiadajac sie pod takimi błachymi tematami, nie szkoda wam czasu? zawsze zleci sie stado do takich glupiutkich topow;] 👋

Gość iwanttoliveforever
golicia... ale te przebarwienia znikają po pewnym czasie jak się przestanie malować ;)

Gość Larysssaaa
A moim zdaniem nawet najładniejsze stopy tracą, jeśli paznokcie nie są pomalowane. Owszem, mam cudowne życie, bo nie mam większych problemów. Trzymajcie się leniuchy śmierdzące, którym się nie chce malować paznokci

Gość iwanttoliveforever
najładniej wyglądają wg mnie we frenchu

Gość iwanttoliveforever
albo pomalowane lakierem koloru kawy z mlekiem

Gość a jak on się trzyma w innej
wystarczy stosować lakier podkładowy i nie ma przebarwień gosia - masz okropne cienie pod oczami, z tym coś zrób .....

Gość Larysssaaa
A to prawda, jak ktoś wyżej napisał, taki głupi temat, wszyscy mnie jedziecie ale zainteresowanie spore, hehe :D

Przeraża mnie ten kult ciała:o Zanim wyjdę na ulicę pięćset razy się przeglądam, czy oby sprostam standardom współczesnym:o Poddaję się tym trendom, maluję paznokcie u nóg, depiluję całe ciało z wyjątkiem głowy, moje pięty są miękkie jak pięty niemowlęcia, zawsze wszystko pod kolor, biżuteria stonowana i tez pod kolor. Ale do czego to prowadzi? :o Kult ciała, a o umyśle zapominamy:(

Gość Larysssaaa
Kochani, to nie jest mój problem, tylko Wasz. Ja tylko na Was krzywo patrzę jak widzę na ulicy, czy plaży :) Jestem pedantką i perfekcjonistką jeśli chodzi o takie rzeczy, dlatego tak mnie to razi.

ttoliveforever - ja wiem o tym :) ale jak powiedzialam, nie czuje sie dobrze kiedy nie sa one pomalowane, wiec chyba nie poprawie ich stanu :)

maluję paznokcie bo uważam, że stopa wtedy się ładniej prezentuje dobieram odpowiednio ubrania i maluję się bo się dobrze czuję jak wiem, że dobrze wyglądam i tyle :P:P:P:P

Gość luczkaaa
gosialicious---> jesteś bardzo śliczną dziewczyną! a co do tematu to nie czepiajcie się autorki, niektórzy zakładają bardziej idiotyczne tematy niż ona:O ja staram się mieć zawsze pomalowane paznokcie u stóp latem, bo bez lakieru to jakoś tak brzydko wyglądają i to jest moje zdanie. lubię malować paznokcie u stóp nawet bordowym lakierem.

mój ulubiony u stóp to ciemnoczerwony i ogólnie ciemne :classic_cool: też stópka wygląda wtedy ładniej :)