Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 123pb

Nie rozumiem mojego faceta

Polecane posty

Gość 123pb
wrocil*

mieszka u rodziców. nie zarabia. nawet doraźną robotę musiał mu załatwić ojciec. nic dziwnego ze czasem rodzice poprosza o przysługę wzajemnie, tym bardziej że pojscie do pracy siostry jest wazniejsze obiektywnie niż randka braciszka.

Gość 123pb
Wybazccie mi moje bledy.

Gość 123pb
Hehe moze i myslisz dobrze od strony rodzicow.. gogolnie to on w tym roku skonczyl zawodowke,,zauwazylyuscie pewnie ze ma rok za duzo, ale nie zdal kiesy w podstwawowce..hehe ale to nie jest typ ktory sie opierdziele wiecznie i nic nie robi bo wiem ze zlozyl papiery do technikum doksztalcajacego..wiec to nie jest typ nie roba... Czasem nawet mojej mamie brak slow do ich zachowania.. wyobrazcie sobie ze rodzice aja mu na prawko juz prawie 2 lata...caly czas obiecuja ze dadza i nie daj. jest mi triche przykro bo wiem ze to mial byc prezent na 18 i wiem ze mu na tym bardzo zalezy..

Gość 123pb
Wiesz co kant dupy masz racje on sam sobie na to pozwala ale jakos nie moge go od tego odwiesc..tlumaczeylam mu juz wiele razy ze czasem trzeba sie postawic rodzicom..nie zawsze ale czasem..

Gość La Ruu
Autorko, ja mam podobna sytuacje, moj chlopak tez jest na skinienie swoich rodzicow(mamy zwlaszcza a ma nieco juz ponad 20 lat);/, raz nam rozwalili totalnie plany majac w dupe wszystko i liczac sie tylko z tym, ze im sie nalezy pomoc od syna, CHAMSTWO dla mnie to jest, ze wiedzac o czyis wczesnie ulozonych planach rozpierdala sie je bez zadnego" przepraszam" i to sa ponoc dorosli ludzie?!!! ja bym wprost tych ludzi zawstydzila mowiac ze niegrzecznie jest sie bez zapytania "wpierdalac" w czyjes plany. Mysla ze juz im wolno wsio;/ takze autorko powiedz to im stanowczo ale grzecznie niech sobie nie mysla wielcy kurwa dorosli;/

Gość 123pb
Masz racje LaRuu ale troche sie boje ze mnie znienawidza.. wiem ze znajdo bardzo prosty kontrargument na to mowiac ze to jest ich syn i na ich utrzymaniu.tralala. i takie tam..najfajniejby bylo gdyby moj facet to zrozumial i zaczal sie zmieniac.

Gość 123pb
kant dupy ale rodzice mieli mu dac na prawko na 18 on im zawiezyl na slowo.obiecali mu ale ciegle mowia ze za miesiac i za 2 miesiace bo kasy nie maja..a to ze jest po zawodowwce to nie znaczy ze jakis gloab z niego..jego marzeniem jest pracowac w zawodzie kierowcy..i dlatego mwybral sie do szkoly mechanicznj.wiem ze nauka mu ciezko idzie..ale to nie jest jakis tlumok.

Gość 123pb
nie chce byc totalnie niedobra i nagadywac na jego rodzicow ale on mowia ze nie maja kasy ale codziennie kupuja od 3 do 7 piw.serio jak dla mnie to oni troche przesadzaja..ale ok jak nie maja kasy to niech nie obiecuja bog wie czego..juz nawet moja mam sie zlitowala bo on byl takie podelscytowany tym prawkiem bo mial dostac jakos przed wakacjami na dzien dziecka tym razem.hehe i juz mamuska chcial mu pozyczy a on by oddal jakby kiedys zarobil..ale co mial fostac i nie dostal.

Gość 123pb
Ale cisza

Gość dziewczę z kafe
Wybacz autorko, ale strasznie niezaradny ten Twój facet. Skoro tak marzy o prawku, to dlaczego sobie na nie nie zarobi? Zachowuje się jak dzieciak, to traktują go jak dzieciaka.