Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czemu??

Psi atawizm.

Polecane posty

Gość czemu??

Czemu moja sunia na spacerach wyszukuje ludzkie kupska i wyciera w nie swój kark? Pytałam lekarza, odpowiedział psi atawizm i nie ma na to rady. :( Czy Wasze psy też tak zachowują się?

Gość kkmjdl;
nie, ale mój mąż tak ma

A moją sunię pół godzimy temu potrąciło auto 😭 W domu żałoba a ja muszę siedzieć w pracy 😭

Pewnie to jakaś rasa myśliwska. Pies tak robi, żeby zniwelować swój naturalny zapach i "oszukać" w ten sposób inne zwierzęta.

Gość czemu??
Czarne glany, może coś w tym jest. Moja sunia jest mieszańcem. Często widzę, że robi tzw. "stójkę". Uwielbia kopac nory. Pewnie jakiś jej przodek był psem myśliwskim. Ktoś kiedyś poradził mi kupowac takie "śmierdziele" . Sunia codziennie dostaje ich porcję, ale to nic nie pomaga.

Gość czemu??
Erudytka przykro mi. ❤️

Sunia od 10 lat u rodziców, i zawsze do mamy wybiegała jak mama wracała :( Wychodziłam żeby pomóc zakupy wnieść, ona wybiegła się przywitać ale nie zauważyła mamy, a ulicą jechało auto do maminego podobne - więc podbiegła do tamtego :( Kto na wsi psy na smyczy trzyma? I to jeszcze na ulicy gdzie ruchu praktycznie nie ma :( Od małego sobie chodziła i nic nigdy, teraz się popierdolone młode towarzystwo wprowadziło i jeżdżą chuje jak wariaty, nawet się cipa nie zatrzymała jak ją potrąciła 😭 Jechała prawie naszym podjazdem pod dom, bo psina na podjeździe leżała :(

Gość czemu??
Dziękuję za współczucie. Bardzo ją kocham, ale to zachowanie jest straszne. 😭