Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy można ufać...

czy można zaufać...

Polecane posty

Gość czy można ufać...

...facetowi poznanemu na portalu randkowym? on mieszka 400 km ode mnie i póki co wymieniliśmy się fotografiami i numerami telefonów. rozmawiamy ze sobą codziennie ale nie wiem ile z tego co słysze jest prawdą. mamy zamiar sie spotkac on nalega żeby jak najszybciej.... nie wiem co o tym myśleć. czy taki związek ma w ogóle jakiekolwiek szanse zaistnieć???

Gość superExtra
nie wiadomo...z doświadczenia wiem, że nie.. www.odlotek.pl/zaproszenie/24843

Gość czy można ufać...
superExtra - myślisz że ściemnia? bo podejrzewam że może tak być...zastanawiam się czy nie ryzykuje dużo spotykając się z nim...

Gość provokejszyn jak nic
daj spokoj.....400km?!!?!?!?!to bez sensu...........

Gość hejiloa
oj kobieto nad czym ty sie zastanawiasz... jesli podoba ci sie z fotek i fajnie ci sie z nim gadaj to sie z nim spotkaj na noc (bo trudno zeby taki kawał jechac tylko na kawe w południe) wypijcie winko a potem pieprzcie sie całą noc i potem stwierdzisz czy chcesz to kontynuować

Gość superExtra
nie wiem czy sciemnia, nie znam go. ale mialam faceta, ktory byl ze mna kilka lat, a w tajemnicy zakladal sobie portale randkowe i podrywal jakies laski... wiec nie wiem http://odlotek.pl/zaproszenie/24843

Gość zakochaj mnie, weź
Ja się tak z moim poznałam, tylko, że ten mój jest z tego samego miasta. Za to dzieli nas 10 lat i na początku, jak z nim rozmawiałam, nie widzieliśmy w sobie kandydatów na partnera. Samo wyszło ;) Aha, za tydzień mamy 3. rocznicę ;)

Gość lalalalalalalalalalalalallalal
ja również z doświadczenia - nie, nie ma sensu. Ci z internetu - piszą z kilkudziesięcioma, umawiają się z kilkunastoma, a chodzą do ózka z kilkoma. JEDNOCZEŚNIE.

moj brat ma zone poznana na necie:) tez ich dzielilo jakies 400km, ale po paru jego wyjazdach do niej zdecydowala sie na przeprowadzke :)

Gość czy można ufać...
kurcze sama nie wiem... naprawde fajnie mi się z nim rozmawia ale nie wiem czy jest tym za kogo się podaje... zastanawiałam się jak możnaby było go sprawdzić ale to jest chyba nie realne...

to jak chce sie sie spotkac to niech przyjezdza :) tylko wypadaloby mu zapewnic miejsce do przekimania, pierw sie zapoznac, pozniej myslec o zwiazku.

Hm... Dziwne to trochę, aż 400 km? Bliżej nie można nikogo znaleźć czy desperat jakiś? Stary?

Gość czy można ufać...
34 lata...

Gość czy można ufać...
superExtra - w jaki sposób? chętnie bym go sprawdziła:)

Gość czy można ufać...
a muszę przyznać że raczej desperatem nie jest bo jest całkiem przystojny:)

Gość gastrolog
nie warto za duża odległość. z resztą większość tych gości ma żony i gromadkę dzieci a wskakują na portale randkowe żeby sobie za darmo pobzykać. naiwne dziewuchy z was!:P

Gość czy można ufać...
czy ktoś mi doradzi w jaki sposób moge go sprawdzić? przyznam że obawiam się tego że może cos przede mną ukrywać... jeżeli jest jakiś sposób....!!!?

Gość jak komus zalezy to odlegosc
nie ma znaczenia