Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kristofferrr

sprzatam domy,dlaczego jestem czasem ponizany?(w wiekszosci przez kobiety)

Polecane posty

Gość kristofferrr

mam 29 lat,sprzatam po domach,jestem wynajmowany przez rodziny,ale czasem mam problem bo jestem ponizany,w wiekszosci przez kobiety ktore mnie wynajmuja,nie wiem dlaczego?bo jestem facetem?jak to wytlumaczyc?prace swoja wykonuje najlepiej jak moge wykonuje,prawie nikt nie ma zastrzezen do mnie,to dlaczego sie tak dzieje?faceci zaczowuja sie normalnie,a kobiety(oczywiscie nie wszystkie,niektóre)ponizaja mnie

Gość kristofferrr
Przywiazują mnie do łóżka, a potem siadają mi na twarzy :-o

Gość kristofferrr
... a potem karzą mi skakać przez płonacą obręcz :classic_cool:

Gość la valetta
gupi potszyfie chciałbym jego wersje nie twoją, nieśmieszną

Nieprawda, że nieśmieszna. Podszywy są śmieszniejsze niż oryginały - to naturalne prawo Kafe:D

Gość kristofferrr
Dostałaś taką wersję na jaka zasługujesz kupując durne provo :p

Gość kristofferrr
no np.jedna babka nazywa mnie ;;gosposia. jak przyjde do niej to mowi do meza:Andrzej gosposia przyszla.....

Gość kristofferrr
jakis dsebil sie podpiol---np pewna pani kazala mi czyscic podlge nie mopem a na czworakach,rozumiem to,ale ona byla w tym samym pomieszczeniu siedziala na sofie i ogladala sobie tv,zerkajac jak to robie,moim zdaniem to nie jest ok

Gość kristofferrr
albo ogolnie jakies takie glupie teksty wala jakbym byl kobieta ale udawal ze jeste facetem w tylu: o ladny fartuszek ,w czym go pierzesz ze jest zawsze taki bialy

Gość kristofferrr_podszyw
Widocznie to je kręci. Nie dostrzegasz w tym podtekstu seksualnego ? :)

A jak ma mówić - gospoś przyszedł? Kobieca nazwa cię poniża. Co do mycia podłogi - założę się, że miałeś dziurę w spodniach przez którą to i owo wylazło, kiedy kucałeś. A na poważnie - kobiety całe lata wykonywały tę pracę, więc teraz się napawają, kiedy robicie to wy;)

Takie odwrócenie odwiecznych ról społecznych to dla nich wymarzony temat do dowcipów. :)

Gość kristofferrrr
w jendym domu to jak przyszlem peirwszy raz to wlasicicelka zadzownila po swoje przyejacioleczki zeby zobaczyly ze ona ma faceta do spzratniu i te zaraz przypelzly i sobie gruchaly przy kawusi jak ja sprzatalem strasznie glupio sie czulem wiece tam nie wrocilem

Sorry, poniosło mnie :)(())

myslalem ze taka osoba wyjdzie,no ale placi to wymaga,ale to troche ponizajace...tylko dlatego ze facetem jestem?

To dlatego. A jeśli jesteś jeszcze w typi Brada Pitta to już w ogóle ... ;)

Gość kristofferrrr
no i co za debil ukradl mi nicka? ludzie przestancie sie podszywac bo to nie jest smieszne ja tutaj chce powaznie na ten temat prozmawiac oblubienica- jak przychodze i faceta otwiera drzwi to przeaznie mowi do zony: kochanie gosciu od sprztaniu przyszedl to moze juz idz to pan zrobi co trzeba w spokoju bez twoejgo krecenia sie ....czy cos takeigo ,od razu jakos inaczej sie czuje a nie jak babka wola na mnie ''gosposia''! no jak to brzmi?

Gość nie kwestia płci
jako kobieta niegdyś sprzątająca też to miałam, nie chodzi o płeć tylko o funkcję

Gość HGYUOP
TO JUZ BYLO

Gość kristofferrrr
alno jedna babka ostatnio sie mnie zapytala czy umiem tez ''meskie''roboty odprawiac bo ona musi pralke wymienic i nie wie jak to zrobic -odlaczyc ja........

nie o plec?faceci nic do mnie nie maja,nie ma problemu,tylko z kobietami(oczywiscie rzadko sie to zdarza)

Tak, kobiety są wredne i lubią chwalić się swoim statusem społecznym, który najczęściej zawdzięczają mężom. Leczą sobie tobą kompleksy. Ale ty pracujesz uczciwie, więc się nie przejmuj. ie kradniesz, nie kurwisz się, a inna praca nie hańbi🖐️

Gość luuuuuu
Kristofferr a czy masz zone, rodzine, dlaczego akurat sprzatanie i gdzie tzn w jakiej czesci kraju mieszkasz jesli moge wiedziec