Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
summer_song

laski chetne na cyberek pisac

Polecane posty

2 minuty temu, niemaszuprawnień napisał:

Ty od 25... Dziś też będziesz kosił trawę o 3 nad ranem i dzwonił do dostawcy śliwek? Kolega myśliwy pyta 😴

Wychodzi na to że wymyśliłaś tego myśliwego , bo jak możesz nie wiedzieć nawet podstaw żyjąc z jakimś bydlakiem który strzela do zwierząt. 😁

Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał:

I mnie nie wysłałeś? Jak mogłeś Mirek? 😎

podobno wszytstkim wyslalem 😄

1 minutę temu, 𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 napisał:

Wychodzi na to że wymyśliłaś tego myśliwego , bo jak możesz nie wiedzieć nawet podstaw żyjąc z jakimś bydlakiem który strzela do zwierząt. 😁

Tak jak ty Jukon i pływanie Hondą, czy czym tam płyniesz do Polski.. Nie każdy jest tak zakłamany i samotny jak ty, plus zamykany w piwnicy.. 

Najwieksza polewke mam, jak libedy iskry I inne pieerdola swoje wysrywy a nagle temat znika I potem placz hahah, 🤣🤣🤣

2 minuty temu, NyxN1ght napisał:

Lol to jej foto było sprzed 15 lat? Ale staro wyglądała xD

W tych krótkich włosach to jej odrosły po tym jak jej ogolono łeb na łyso ciekawe dlaczego może opowie salowa kopytko. 😁

3 minuty temu, świrmo6 napisał:

nie ale te twoje tekstyu do maryski nadal sa widoczne kretonie

W dobie znikających tematów, poza tym Ryśka nie było tu dziesięć lat temu przygłupie czyli musiałeś osobiście podglądać ero😁

14 minut temu, niemaszuprawnień napisał:

Wróćmy do tematu. Uprawiasz cyberka z Jeżem? ☺️

Głodnemu chleb na myśli.😁 

Przed chwilą, 𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 napisał:

W dobie znikających tematów, poza tym Ryśka nie było tu dziesięć lat temu przygłupie czyli musiałeś osobiście podglądać ero😁

jestes tak tepy ze naprawde nie chce mi sie nawet pisac dlaczego i czego nie rozumiesz. wez sobie wklejaj wypowiedzi w jakies ia i nich ci tlumaczy co ktos napisal. napisz zeby przetlumaczylo czlowiekowi z iq60 tak zeby zrozumial co autor powiedzial

A czego kasasz doombo, czyzby Twoj Alfons srun Przemulek z Wroclawia ci tak nakazal, Bo klaudiusz jest jego, a on ruucha sasiadke w tym czasie?🤣🤣🤣

4 minuty temu, niemaszuprawnień napisał:

Tak jak ty Jukon i pływanie Hondą, czy czym tam płyniesz do Polski.. Nie każdy jest tak zakłamany i samotny jak ty, plus zamykany w piwnicy.. 

Jesteś bardzo samotną osobą i zgorzkniałą. 😁

Przed chwilą, 𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 napisał:

napisal niesamotny i niezgorzkniały 😄

1 minutę temu, świrmo6 napisał:

jestes tak tepy ze naprawde nie chce mi sie nawet pisac dlaczego i czego nie rozumiesz. wez sobie wklejaj wypowiedzi w jakies ia i nich ci tlumaczy co ktos napisal. napisz zeby przetlumaczylo czlowiekowi z iq60 tak zeby zrozumial co autor powiedzial

Dobra podpowiem ułomnemu z litości. Żadnego tematu nie ma więc nie mogłeś przeczytać po czasie . I druga istotna kwestia , to Rysiek siedział tu max z pięć lat góra, więc po co bredzisz że dziesięć lat temu coś do niej pisałem przygłupie 😁 

Slabo mnie znasz Daria z Konina, bierz no Bica I pisz do krejzi I salowej I wypad do lasu, a niech Wam srunek Przemulek z Wroclawia zaserwuje darmowe taxi swoim Alfa Romeo Ferrari 🤣🤣🤣

Edytowano przez efajel

Nic do was nie mam w sensie do ciebie i leżaka ale za dużo pjerdolicie bzdur. Bez przesady z tym kąsaniem 

Edytowano przez abusivebehaviour

1 minutę temu, efajel napisał:

Slabo mnie znasz Daria z Konina, bierz no Bica I pisz do krejzi I salowej I wypad do lasu, a niech Wam srunek Przemulek z Wroclawia zaserwuje darmowe taxi swoim Alfa Romeo Ferrari 🤣🤣🤣

chyba byles brany dzisiaj bo du,pa piecz i juz sie zaczynaja twoje jazdy w nocy pewnie znowu bedzie spamowal cale forum jak cie pijany sponsor dojedzie

Przed chwilą, abusivebehaviour napisał:

Nic do was nie mam w sensie do siebie i leżaka ale za dużo pjerdolicie bzdur. Bez przesady z tym kasaniem 

A chcesz oblodzic 

Srunek munek Przemulek z Wroclawia ukochany Klaudiusza do nixzego innego jak darmowe taxi po polsce swoja bryka sie nie nadaje 🤣🤣😂😂

Przed chwilą, abusivebehaviour napisał:

Fajny mam odplamiacz do dywanów 

Jakbym trysnal obok 

Ja dopiero dwa chodniczki kupiłem do sypialni nie mam dywanów 

• Haha 1

Goowno mnie interesujesz doombo co masz a co nie masz, DLA mnie jestes gruberka do utylizacji I marnujesz tylko tlen I powietrze 

Po co Ty zyjesz doombo, tylko zresz, I tutaj wysrywy piszesz I ludziom mozgi pierzesz tak jak Twoj wroclawski alfons

byla du.pa przetrzepana bo agresja sie nasila. taki los schizofrenika jak sie nie leczy

Za duzo ci sie wydaje grubasie z Konina, jak DLA mnie to jestes goownem 😉

1 minutę temu, efajel napisał:

Za duzo ci sie wydaje grubasie z Konina, jak DLA mnie to jestes goownem 😉

nie jestem z konina schizolu

Napisz lezak lepiej jak to twoja mama umierala w melinie I syfie a ty wolales do prostytutki anastazji seexy I mops przylazl I ci kazali sprzatac, biedna mama 

Edytowano przez efajel

22 minuty temu, 𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 napisał:

Nie odwracaj kota ogonem. Mnie mąż do kaloryfera nie przywiązuje, jak tobie się marzyło... Mały siurku 😄

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się