summer_song 59 Napisano czwartek o 22:27 jak sie wstydzisz z flagowca xD to zrob nowe konto i napish Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 19 Napisano czwartek o 22:29 Ok xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
summer_song 59 Napisano czwartek o 22:35 5 minut temu, Lubię banany napisał: Ok xD ty doopa ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak mam pieniędzy 32 Napisano czwartek o 23:46 Nadal mnie dziwi że samice chcą oglądać peny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 47 Napisano piątek o 04:06 a placisz cos tym laskom czy tak za free? xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przeIot 0 Napisano piątek o 12:58 14 godzin temu, summer_song napisał: jak sie wstydzisz z flagowca xD to zrob nowe konto i napish przemyślałam, ale czy propzycja nadal aktualna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 122 Napisano piątek o 13:03 4 minuty temu, przeIot napisał: przemyślałam, ale czy propzycja nadal aktualna? Nie Klaudio, Moonie czy tam Praviku. Leki przestały działać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 47 Napisano piątek o 13:06 Quote (Flipme @ Mon, 20 Jul 2009, 16:18) Ok, więc wszyscy jesteście ciotami. Ale kilku normalnych ludzi tu jest, więc spytam. Mam 192 cm, 103 kg, ogólnie dobrze zbudowany. Chcę zapolować na niedźwiedzia brunatnego z nożem. Myślę że go zajebię. Plan jest taki że przywiążę ten nóż do kija i trafię go tak żeby się wykrwawił. Oczywiście będę miał 2 zapasowe. Fallkniven głównie, dobre noże. Pewnie mnie zaatakuje jak już go trafię, ale będę próbował unikać ataków. Mam pozwolenie na broń bo jestem myśliwym. Macie jakieś rady? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 228 Napisano 12 godzin temu Dnia 11.04.2025 o 15:06, efajel napisał: Macie jakieś rady? tak, głosuj na Stano vel Stanowski...to oszust. Mówił, że startuje dla hecy a wyszło, że to najlepszy kandydat .. BTW czosnowski był konkretnie napity na debacie, może dla odwagi czy coś złapał za butle. nvm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chill 153 Napisano 12 godzin temu Nom Stanowski fajnie zapunktował, może dlatego, że patrzy na politykę z boku i fajnie rozgromił czaszkoszkiego xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
świrmo6 56 Napisano 11 godzin temu 42 minuty temu, Chill napisał: Nom Stanowski fajnie zapunktował, może dlatego, że patrzy na politykę z boku i fajnie rozgromił czaszkoszkiego xD z czego patrzy ? przeciez to chlop oplacany przez obajtka zeby atakowal oponentow. 17 czy 20 razy byl u obajtka wiadomo po co. do obajtka tylko po kase przychodzili bo przeciez nie po to zeby pogadac z dyzma o iq szympansa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 47 Napisano 11 godzin temu Straszne co tu pisali dzisiaj o lezaku, ze mama umierala, w mieszkaniu syf i ze wolal z prostyytutka konszakty niz mama opiekowac, masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 19 Napisano 11 godzin temu 5 minut temu, świrmo6 napisał: przeciez to chlop oplacany przez obajtka zeby atakowal oponentow To jest jeden z kandydatów więc sobie może atakowac kogo chce w przeciwnstwie do mediów z publicznej kasy. To cue już nie bulwersuje, prawda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
świrmo6 56 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Lubię banany napisał: To jest jeden z kandydatów więc sobie może atakowac kogo chce w przeciwnstwie do mediów z publicznej kasy. To cue już nie bulwersuje, prawda? no toz ci pisze ze atakowal z publicznej bo orlen to czesciowo panstwowa spolka nei zdziwie sie jak stanowski skonczy z jakims programem w tivi republika dla mnie on moze atakowac kogo chce ja tylko pisze ze to pisior i byl oplacany przez pis. moim zdaniem pis powinien jego wystawic jako swojego kandydata a nie tego imb.ecyla nie sadze nic nawrockiego. no naprawde ale nawet wsrod wielu du.rniow w pisie ciezko o glupszego no moze jedynie jaki bylby tepszy. na miejscy pisu bym powstawil na stanowskiego bo zawbany elektorat kibolow to elektorat pisu a oni stanowskiego ogladaja wiec lepiej by ich zmobilizowal a dziady pojda glosowac na kogo jare kaze wiec by zaglosowali i na szympansa jakby prezes kazal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 47 Napisano 11 godzin temu Bycie zafiksowanym na punkcie prostytutki to dramat jakis Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 154 Napisano 11 godzin temu Myślę, że na punkcie polityki jest gorszym syndromem, bo nawet nie poruсha, a ile się nagada. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 122 Napisano 11 godzin temu 26 minut temu, efajel napisał: Bycie zafiksowanym na punkcie prostytutki to dramat jakis Tak jak ty na punkcie Klaudiusza, woląc facetów i samemu sobie przecząc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 19 Napisano 11 godzin temu 20 minut temu, świrmo6 napisał: jego wystawic jako swojego kandydata a nie tego imb.ecyla nie sadze nic nawrockiego. no naprawde ale nawet wsrod wielu du.rniow w pisie ciezko o glupszego Obiektywnie trzeba stwierdzic że Nawrocki nie zaprezentował się gorzej od Czaska, a przynajmniej nie powtarzał się jak katarynka.Cz. powtarzał wyuczone teksty i nic od siebie. Zresztą kazdy w zasadzie był lepszy od Czaska a to była debata ustawiona pod niego. W dodatku typ się zamienil w tej kampanii w prawaka i gada pisem i konfą.Mega fałsz. Już prędzej bym zagłosował na Biejat niż Bążura. Serio. W dodatku nawet skrajni lewacy są teraz anty-imigranccy i mówią prawactwem. Daje ci to coś do myślenia? 29 minut temu, świrmo6 napisał: e kaze wiec by zaglosowali i na szympansa jakby prezes kazal Mówisz tylko o twardym elektoracie, który jest niestety w obu głównych partiach. W Wawie wygrałoby I krzesło z logiem platformy i to jest smutne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 197 Napisano 11 godzin temu 38 minut temu, efajel napisał: Straszne co tu pisali dzisiaj o lezaku, ze mama umierala, w mieszkaniu syf i ze wolal z prostyytutka konszakty niz mama opiekowac, masakra To jeszcze się nie przyzwyczaiłeś jak tutaj inni potrafią pisać o innych i że wiedzą więcej o tobie niż Ty sam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 154 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: To jeszcze się nie przyzwyczaiłeś jak tutaj inni potrafią pisać o innych i że wiedzą więcej o tobie niż Ty sam O mnie wszystko i nic , bo flagowiec zobowiązuje I jak ktoś wie wszystko , to nie wie nic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
świrmo6 56 Napisano 10 godzin temu 6 minut temu, Lubię banany napisał: Obiektywnie trzeba stwierdzic że Nawrocki nie zaprezentował się gorzej od Czaska, a przynajmniej nie powtarzał się jak katarynka.Cz. powtarzał wyuczone teksty i nic od siebie. Zresztą kazdy w zasadzie był lepszy od Czaska a to była debata ustawiona pod niego. W dodatku typ się zamienil w tej kampanii w prawaka i gada pisem i konfą.Mega fałsz. Już prędzej bym zagłosował na Biejat niż Bążura. Serio. nie wiem jak sie zaprezentował bo nie ogladałęm napisałem ze jest im.becylem i watpie zeby sie mogl jakos zaprezentowac lepiej bo nie ma mozliwosci intelektualnytch na to. z tego co widze w skrotach to chlop nie wie kto jest pre.zydentem sasiednich krajow ani ze watykan to czesc rzymu ale pewnie ty tez nie wiesz wiec ciezko cie zauwazyc jego nie wiedze bo sam masz braki. 7 minut temu, Lubię banany napisał: Mówisz tylko o twardym elektoracie, który jest niestety w obu głównych partiach. mowie o 22% pisiorów czyli tyle ile ma nawrocki to stare dziady głownie bojace sie wszystkiego co inne i czego nie znaja zyjacy zwykle na swoich wioskach cale zycie plus elektorat mopsiarzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 197 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, 𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 napisał: O mnie wszystko i nic , bo flagowiec zobowiązuje I jak ktoś wie wszystko , to nie wie nic. Ja o tobie nie wiem nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 154 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Ja o tobie nie wiem nic Pomimo że dużo gadam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 47 Napisano 10 godzin temu No ja nie czytam tych postow libedow I innych o polityce, Bo nie wiem o czym oni pieerdola, a te nazwiska nic DLA mnie nie znacza, Bo widze je pierwsy raz w zyciu xD Ja tylko leppera I millera kojarze I kwasniewski xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 122 Napisano 10 godzin temu Niektórzy tutaj udają Kanadyjczyków, pływając łódką i zbierając jaja, po przyjeździe karetką Życzą raka, chorób wenerycznych i wpadnięcia pod tira. Często też pojawia się motyw sypiania z matką, jeżdżenia na wózku i wchodzenia ojca do wanny. Kiedy wjadą tłuste kaczki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 154 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, efajel napisał: No ja nie czytam tych postow libedow I innych o polityce, Bo nie wiem o czym oni pieerdola, a te nazwiska nic DLA mnie nie znacza, Bo widze je pierwsy raz w zyciu xD Ja tylko leppera I millera kojarze I kwasniewski xD Libeda nie da się czytać, bo oczy bolą jak zacznie bełkotać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 154 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: Niektórzy tutaj udają Kanadyjczyków, pływając łódką i zbierając jaja, po przyjeździe karetką Życzą raka, chorób wenerycznych i wpadnięcia pod tira. Często też pojawia się motyw sypiania z matką, jeżdżenia na wózku i wchodzenia ojca do wanny. Kiedy wjadą tłuste kaczki? No i polują na zwierzęta jak jest zakaz polowań dasz wiarę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
świrmo6 56 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, efajel napisał: I innych o polityce, Bo nie wiem o czym oni pieerdola, bo jetses tepy nie ma sie czym chwalic 1 minutę temu, 𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 napisał: Libeda nie da się czytać, bo oczy bolą jak zacznie bełkotać. napisal najglupszy z najglupszych. jakby glupota mogla latac to bylbys concordem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 122 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, 𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 napisał: No i polują na zwierzęta jak jest zakaz polowań dasz wiarę. I zwiedzili całą Europe, a nie tylko Kraków. Prawda Krzysiu? 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 47 Napisano 10 godzin temu No belkot taki ze az oczy Bola xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach