Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zgrabna.........

chłopak mi powiedział, że jestem trochę gruba

Polecane posty

Gość gość
Zgrabna moja koleżanka ma 160cm i waży ok. 45kg jest bardzo szczupła, chudzinka można powiedzieć :) Sama musisz wiedzieć w czym Ci dobrze, najpierw zejdź do 50kg. Zależy od tego jakie masz kości. Czy szerokie biodra czy wąskie itp.

Gość gość
Kto ma ochotę na cappuccino? Idę sobie zrobić :P

Gość zgrabna.........
mam figurę klepsydry

Gość gość
To masz tak samo jak ja :) Też mam wcięcie w talii, ale z biustem to już raczej bieda hehe :P

Gość zgrabna.........
ale ty jesteś wyższa i przez to smuklejsza aja taka baryłka..

Gość gość
Marudzisz kobieto, ja też bym chciała mieć np. 175 :) A nie mam i muszę się z tym pogodzić.. Długo jesteś z tym chłopakiem?

Gość zgrabna.........
5 lat

Gość gość
5lat to szmat czasu!! I Ty jeszcze masz problemy?? :)

Mój eks tak samo mówił, co o mało nie skończyło się tym że bym w kompleksy wpadła. Ale rzuciłam chama :) i Tobie też radzę.

Gość ja cię rozumiem
no cóż... laska która wkleiła fotę- masz zaburzony obraz swoje sylwetki jest chuda koszulka za duża świadczy o możliwości zaburzeń obsesyjno kompulsywnych na tle obrazu ciała no a jak by mi tak facet powiedział to bym go odstrzeliła, szczególnie przy zdrowych proporcjach...

Gość zgrabna.........
zawsze jak oglądamy jakieś zdjęcia w gazetach itp. to jemu się zawsze podobają laski, które wyglądają jak modelki. ja tak nie wyglądam więc pytałam go czy kłamie, że mu sie podobam skoro u innych dziewczyn podoba mu się idealna figura a do mnie mówi, że mam ładną figurę chociaż nie wyglądam jak one. Zawsze mi mówił, że nie wie czemu mu sie podobają takie laski ale że ja jestem dla niego najpiękniejsza.. a wczoraj mi powiedzial, że jednak jestem trochę za gruba..

Gość tylko pozazdrosciic
latte masz idealne nogi, zawsze moim marzeniem były szczupłe nogi ogólnie, może i łydki mam szczupłe, ale uda za to mam tłuuuste ;/ a mam 168 i ważę 55 kg i wolałabym trochę mniej szczerze mówiąc

Gość do ja cię rozumiem
kolejny pasztet? zresztą czego się spodziewać na kafe :O 🖐️

Gość zgrabna.........
up

Nie ma się co obrażać. Przy tym wzroście musisz być albo solidnie zbudowana, albo mieć kilka kilogramów za dużo. Ja mam 163 i ważę 48, dla mnie idealnie.

Gość hrtghrhrhr
chyba cię pojebało kościotrupie

Gość Karolina_sexy
schudnij trochę, na pewno to doceni

Gość gość
Do osób co schizują i to poważnie, nigdy nie miałam niedowagi i mieć nie będę, zdjęcie to tylko ułamek sekundy, co innego widzieć daną osobę na żywo, oglądając wszystko.. Np. ręce gdzie są bicepsy mam nienaturalnie grubsze od reszty ciała i każdy, ale to każdy chłopak miał/ma bekę z tego i mi jest niesamowicie głupio, bo odchudzanie i ćw,. nic nie dadzą, taka natura :) Każdy ma jakieś minusy z którymi musi żyć. A zresztą to nie moja wina, że tutaj większość kobiet ma nadwagę i nie chce im się chudnąć to potem normalnym osobom wmawiają, że mają "anoreksję" lub zaburzony obraz własnego ja... 🖐️

Gość kinia123456
Nie prze4jmuj się.. Jak mu coś się nie podoba to niech spir**8. Wcale nie jesteś gróba jesteś normalna;)

Gość Arlettttttinkaaaa
A ja mam 163 cm i waze 53 kg i wcale mi to nie przeszkadza jak ktos nie chce niech nie patrzy i to samo powtarzam mojemu mezusiowi:)