Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina vel gingerka23

Dziwne zachowanie kolegów mojego faceta !

Polecane posty

Nie lubię kolegów mojego chłopaka.Jak dla mnie to podrywacze.Byliśmy ostatnio na imprezie w klubie.I wiecie jak to jest - tańczymy sobie,raz ja z moim chłopakiem,później ja z jego kumplem,a mój chłopak z jego dziewczyną.Wkurzyło mnie zachowanie kumpla mojego chłopaka.Tańczymy sobie tańczymy,a nagle on tak szybko ściska mnie za tyłek,uśmiecha się głęboko w oczy i jakby nic jest ok.Jak mnie to wkurzyło!Koleś ma laskę,ja jestem dziewczyną jego kumpla,a on takie akcje:/Zdenerwowało mnie to,gdy on nie miał dziewczyny,to w sumie zawsze się na mnie gapił,wygłupiał ze mną i może to też był dla niego TYLKO wygłup?Mimo wszystko nie spodobało mi się to. Druga sprawa.Inny kumpel mojego chłopaka(też ma dziewczynę)upił się i bezczelnie kamerował telefonem jakąś laskę,a dokładnie to jej wylewające się cycki ze stanika :/ Tamta się wkurzyła,zrobiła mu aferę i są pokłóceni.Czy wszyscy chłopacy są tacy powaleni?Dla nich to żarty,głupie wygłupy,ale dla mnie nie!Dlaczego chłopacy się tak zachowują?Przez to wszystko boję się,że może mój chłopak w obecności kumpli jest taki sam :/

Gość hehehhehe
czytałem do momentu" Byliśmy ostatnio"

I jeszcze jedno - ogólnie jestem typem zaborczej dziewczyny.Więc może te,,żarty''kolegów mojego T.są tylko wygłupami,a ja przesadzam?!Bo widzicie,mnie wkurza fakt,że mój chłopak rozmawia na imprezie z laską kumpla,głośna muzyka,on nic nie słyszy i z racji tego,że jest bardzo wysoki,schyla się,zeby usłyszeć co ona mówi i dotyka swoją ręką jej pleców :/ Dla mnie to już przegięcie.Albo idziemy z wc-ja,on i moja kumpela.Jest tłok,ja prowadzę,łapie faceta za rękę,a on łapie moją koleżankę... Czy to nie jest nic złego?

Gość różowe korale
CHŁOPCY NIE CHŁOPACY!!!!!!!! Boże...

Nie wzywaj Pana Boga .... Noo odpisze ktoś :(?

Gość marchewwka
Tak, kumple czasem robią sobie takie rzeczy, niestety. Gorsze akcje przeżywałam:/ Ja zawsze chcąc być lojalna wszystkie takie głupie żarty albo chore akcji omawiałam z obecnym facetem. Czasem kumple przestawali być wtedy kumplami.

*Czy wszyscy chłopacy są tacy powaleni Nie wszyscy ty poprostu trafiłaś na takich którzy są dojrzali tylko dlatego że dowód odebrali :(