Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sonda(ż)

pytanie do MĘŻCZYZN!

Polecane posty

Gość sonda(ż)

Czy rozwódka z dwójką małych dzieci ma u Ciebie szanse??

a czemu nie??co stoi na przeszkodzie??dwójka dzieci to nie problem jak juź się kogoś kocha

Gość h e h e :D
Jak dla mnie taka panienka tylko do dymania się nadaje. Nie związałbym się na stałe z kobietą, która ma bagaż doświadczeń w postaci dwójki dzieci.

Gość Jeśłiby chciała mieć
kolejną dwójkę to czemu nie.

Gość wszystko fajnie pięknie
nowa miłość... tylko te zobowiazania

Gość dfgdfgdg
wszytko zalezy od osoby ale musisz znalezc faceta ktoremu nie przeszkadzaja cudze dzieci chowac. najlepiej rozwodnikow

*Jak dla mnie taka panienka tylko do dymania się nadaje. Nie związałbym się na stałe z kobietą, która ma bagaż doświadczeń w postaci dwójki dzieci. Masz racje lepiej związać się z laską która ci doprawi takie rogi że się w futrynę drzwi nie będą mieściły i do tego zrobi sobie dwójkę dzieci nie z Tobą tylko z Twoim kolegą a ty będziesaz wychowywał jego dzieci o tym nie wiedząc. A swoja drogą tak na poważnie to do dymania to nadają się dziwki pod lampami a nie szanujące się kobiety i nieważne czy mają dwójkę dzieci czy ich wogóle nie mają. Ale co ty możesz młokosie wiedzieć

durne pytanie :D przecież ludzie wiążą się w oparciu o mix wyrachowania i uczuć wiec tak patrząc to ta rozwódka z 2 dzieci też nie będzie chciała każdego. znaczy pytanie sugeruje "mężczyźni są źli bo mnie nie chcą".. zapominając, że "ja też jestem zła bo mam wymagania"

*durne pytanie przecież ludzie wiążą się w oparciu o mix wyrachowania i uczuć wiec tak patrząc to ta rozwódka z 2 dzieci też nie będzie chciała każdego. znaczy pytanie sugeruje "mężczyźni są źli bo mnie nie chcą".. zapominając, że "ja też jestem zła bo mam wymagania" Akle to juz druga strona medalu autorka tematu pyta się tylko czy ma jakieś szanse na znmalezienie miłości mimo faktu posiadania dwójki dzieci

Gość sonda(ż)
dokładnie tak Pavlo, a jeśli chodzi o panienkę do dymania to wątpię w to która kobieta po rozwodzie godziłaby się na takie coś. Zazwyczaj jest ona wtedy dużo ostrożniejsza w doborze partnerów - tak myślę... Oczywiście już pomijając fakt, że zawsze przede wszystkim na pierwszym miejscu byłoby dobro dzieci

"a jeśli chodzi o panienkę do dymania to wątpię w to która kobieta po rozwodzie godziłaby się na takie coś" a to niby czemu? potrzebuje sexu, a nie chce mieć faceta, bo ma ich, w rozumieniu partnera życiowego, dość... A co do pytania - jeśli nie szuka tylko tatusia dla dzieci i sponsora dla siebie, a partnera i może w przyszłości kogoś, kto zaakceptuje jej dzieci jak własne, to owszem...

"Oczywiście już pomijając fakt, że zawsze przede wszystkim na pierwszym miejscu byłoby dobro dzieci" i dlatego właśnie takie kobiety mają spore problemu ze znalezieniem sensownego partnera

Gość sonda(ż)
no widzisz - życie... i dla ścisłości - to nie ona była by do dymania, tylko ty byłbyś facetem do wyżycia się...

"no widzisz - życie... i dla ścisłości - to nie ona była by do dymania, tylko ty byłbyś facetem do wyżycia się... " z jej pkt widzenia - dla faceta często takie techniczne niuanse nie mają znaczenia - liczy się, że ma co dymać.

Gość sonda(ż)
punkt widzenia zależy od puntu siedzenia... :) czy jestem w takiej sytuacji? Jeszcze nie, ale być może niewiele brakuje ... :(

Weź pod uwagę taką rzecz - nie możesz wymagać od faceta, by tylko on akceptował wszystkie Twoje "niedogodności" dzieci to Twój problem i facet decyduje się być z Tobą... a nie być tatą Twych dzieci... a kobiety z dziećmi właśnie tak się zachowują

Gość kei_bak
bzdura. jeśli nie akceptuje dzieci to znaczy że chce tylko na seks.

" bzdura. jeśli nie akceptuje dzieci to znaczy że chce tylko na seks." dzieci akceptować trzeba, ale nie można wymagać by im tatusiować

Gość luśka z wind to mój typ
szanse masz,ale jako rozw ódka z 1 dzieckiem powiem ci ze cholernie trudno znaleźć fajnego faceta;) Nie ma się co dziwić,jest tyle fajnych wolnych kobiet ze mają w kim wybierać.

Gość cest la vie.......
kwestia szczescia i przypadku

Gość sonda(ż)
dzieci to Twój problem???? - wiesz co, z takim podejściem w życiu nie miałbyś u mnie szans - nawet jako u potencjalnej rozwódki!

Gość nickonicko2010
ma szanse jeśli najpierw facet pozna kobiete a dopiero potem dowie sie że ona ma dzieci ... http://tnij.com/kupnoweauto