Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość artur 36 Warszawa

Im więcej mam lat tym wieksze powodzenie, a przeciez nie jestem przystojny ani

Polecane posty

Gość artur 36 Warszawa

ani bogaty, zawsze byłem gdzies w tle moich kolegow, macho i cwaniakow. Oni porobili kariery, zdobywali najpiękniejsze dziewczyny. Ale ok. 30stki zaczeło sie dziac cos dziwnego, zaczely mnie zaczepiac w zabawny sposób dziewczyny, niektóre bardzo młode.Ja tez stawalem sie odwazniejszy przez to. Od czterech lat jestem częsciej obiektem zainteresownaia ze strony kobiet niż przez cale moje zycie. Myslalem,ze jak facet jest mlody to jest atrakcyjny, ale chyba nie jest tak do końca.

Gość dfgdfgdf
sponsoring a moze wygladasz na alfonsa

Gość artur 36 Warszawa
fakt, teraz mam pieniadze, mam wlasną firmę,ale nie jestem specjalnie bogaty, choc rzeczywsicie nieczego mi nie brakuje. jestem szczupły wysportowany, dbam o siebie, zawsze bylem tłusty. No i chyba dobrze sie ubieram, bo czytam sporo o modzie i ludzie czesto mi uwage zwrcają nawet nieznajomi,ze piękny płaszcz albo buty. Ale to przeciez ja ten sam co kiedys, wiec zadnej radykalnej zmiany nie ma. a mimo to jest inaczej.

Gość sdfsadfads
to sobie sam odpowiedziales

Gość 40 stka to najlpeszy wiek dla
faceta Ja gdy widze faceta w tym wieku, który jest zadbany, swietnie i stylowo ubrany wymiękam, i mysle,ze nie tyko ja ale wiele innych kobiet

Gość tak to czasem bywa....
ten przerabiałam "przecież to ciągle ja, ta sama' - ale ludzie są powierzchowni jak jesteś dobrze ubrany, zadbany, szczupły to się podobasz i tyle niewiele osób interesuje się Twoim "wnętrzem" - tylko najbliżsi przyjaciele, oni mają w dupie ile ważysz i ile masz kasy, nie? ps. niektórzy facetci ładnie się starzeją ;)

Dokladnie, popieram jw. dlatego romans? z takim mezczyzna to bardzo podniecajaca rzecz.. a przynajmniej same fantazje z nim/o nim... Mezczyzni po 30stc ,ok 40 bywaja naprawde mega seksowni..

ale odkrycie że ktoś mający własna firmę nieźle prosperująca i dzięki temu ubrany w ciuchy z wyższej półki + jeszcze z atrakcyjna sylwetką będzie wzbudzał zainteresowanie , że aż trzeba było temat założyć :D

Gość starzy są cwani
trzymam się z daleka

Gość nigdy nie jest sięza starym :)
Dla mnie, nawet jak miałam 16-18 lat,istnieli tylko faceci powyżej 28 lat. Ponizej to dzieciuchy. Twój wiek jest idealny :>