Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słaba bateria.

Już coś we mnie pękło...

Polecane posty

Gość słaba bateria.

Czesc... bardzo lubię małe dzieci, zajmować się nimi i tym razem zajmuje się przez cały lipiec małym chłopcem, jest to syn mojej kuzynki, wiec głupio było mi odmówić. Mam 19 lat,a mały niecałe 4 wszystko rano było fajnie (spacer, zabawa) ale już nie wytrzymuję, jest nieznośny do takiego stopna ,ze zaczął płakać tupać nogami, pluć. Pyskuje, on mnie doprowadza do furii. Coś we mne pękło i zaczełam płakać nie mogłam się opanowac, nie odmówiłam opieki nad nib bo... rodzina, a teraz mam wspaniałe wakacje z małym gówniarzem, który wykończy mnie psychicznie, dodam,ze jestes w innym miejscu niż moja miejscowosc, nie znam nikogo i siedzę z nim... Niestety wieczory tez muszę mu posiwięcic bo jego rodzice pracują. Nie sądziłam, ze dziecko moze tak na mnie wpłynąc kocham małutkie dzieci ale nie tego gnojka:-( ja tu nie wytrzymam...

Gość fifi fofo fa
odkąd urodziła moja siostra gdy miałam 16 lat i zostawiali dziecko u nas to moja matka też darła się po mnie "dlaczego dzieckiem się nie zajmuję" :O potem doszło drugie i "tyle" miałam z młodzieńczości że hoho :O musiałam znosić wszystko w młodym wieku a teraz mówię wprost że dziecka nie chcę mieć nigdy bo mam dosyć tego

Gość fifi fofo fa
podczas gdy chciałam gdzieś wyjść pobawić się to nie nie, bo z dziećmi ktoś musi zostać (mieszkam na wsi) a teraz są wychowane tak, że trzeba cały czas przy nich siedzieć bo inaczej zaczynają swoje "fobie" mam dość wszystkiego. Robili ze mnie darmową niańkę a teraz tak mi się to odbiło że dziękuję nie ma co :O

Gość słaba bateria.
No ale ten młody doprowadza mnie do szału, zaczął płakac nie wiadomo dlaczego wziełam go podnosłam a on zacząl sie wyrywać... sama zaczęłam płakac bo mam dosc tego dnia... zadzwoniłam do mamy a ona samoa do mnie powiedziała: naprawde musi być nieznosny skoro Ciebie do płaczu sprowokował. Nie mogłam sie powstrzymac z pól godziny, zero znajomych zero wolnego... Bo przedszkole zamkneli na lipiec. I nikt tego nie rozumie, bo wszyscy twirdzą ze Milosz to taki aniołek, mówili zebym tylko bajki mu włączyła a on bedzie cicho. Nic z tych rzeczy. I gada wymyslone bajki

ale zajmujesz sie nim za pieniadze -czy to woluntariat ?

Gość fifi fofo fa
ja rozumiem, też wiele razy płakałam bo miałam dość tego:(

Gość słaba bateria.
zajmuję z nim za darmo nic z tego nie mam. Dzieciak mnie wykończy

Ja po czymś takim bym powiedziała, żeby się młodym Lucyferem sami zajmowali albo opłacili niańkę, TY masz wakacje i chcesz wypoczywać albo jak już znaleźć pracę normalną, w której Ci ktoś będzie płacił, a nie kopał gryzł i opluwał ;) Rodzina czy nie rodzina - nie dawaj się wykorzystywać.

zaraz zaraz, przecież w okresie wakacji są przedszkola dyżurujące. Wiem coś o tym bo sama syna do takich zapisywałam