Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydka 27 latkaaa

ile wziac kasy na tydzien do londynu?

Polecane posty

Gość brzydka 27 latkaaa

spanie mam za darmo ale musze oplacic zwiedzanie( bez szalenstw), zwykle jedzenie, komunikacje i moze male zakupy ubraniowe...

Gość minimum 150 funtow
komunikacja jest droga

Gość brzydka 27 latkaaa
500 funtow? to troche przerazajace..nie starczy 300-350?

Na jedzenie w zyciu nie wydasz 20 f na dzien chyba ze wciagasz jak odkurzacz I jesz 4 obiady dziennie:)

Gość Palamitandra
Zalezy jak tam chcesz zyc ????

Gość brzydka 27 latkaaa
Mirabelka nie wciagam jak odkurzacz ale lubie syto zjesc aby nie chodzic glodna:) Oczywiscie nie mam zamiaru chodzic po restauracjach, pewnie u Chinczykow bedzie najtaniej? Bilet kupie sobie tygodniowy na metro ...Nie wiem tez ile kasy na zwiedzanie jest mi potrzebne. Chce zwiedzic najwazniejsze zabytki juz bez bawienia sie w muzem figur woskowych bo widzialam takie w Paryzu i Berlinie...London Eye tez odpada ...Buckingham Palace platny jest? Muzea? A i zakupy...wiadomo ze nie pojde robic zakupow u Diora tylko jakies tansze mlodziezowe sieciowki...Ja tak myslalam ze wezme 350 funtow, 200 przeznacze na jedzenie, zwiedzanie itp a 150 na ubrania ,tylko pewnie za 150 to malo co kupie..

Gość brzydka 27 latkaaa
nie no wlasnie chce kupic kilka sztuk odziezy ale zadne futra czy kurtki skorzane..tylko jakies torebki, koszule, tuniki, spodnice, jeansy...

Nie nie kupisz mało . Teraz zaczynaja sie przeceny ; Ja sobie kupiłam buty lacostay za 30 f spodnie sa drogie tak do 80 chyba ze trafisz na sklep DK Max tam sa orginały z Usa lee itd z małym defektem w moich odstawała nitka (15 f) Bluzki torebki w primarku - bardzo tanie bluzki do 5 f Jedzenie u arabów kebeb ok. 3 f

Gość no i czemu klamiesz chloptasiu
mirabelka a gdzie m,ozna kupic obiad za 5 funow w londynie?

U chinczyka zaplacisz okolo 5 f i jesz do oporu,w sklepach za gotowa kanapke zaplacisz od 1,5 do 3 f.Wiec na zarcie nie wydasz tak duzo.Primark jest tani jak barszcz a mozna znalezc super ciuszki wiec podejrzewam ze wyjdziesz obladowana siatami , poza tym zaczynaja sie wyprzedaze.W jakiej czesci Londynu bedziesz,pytam z ciekawosci?:)

Obiad w Londynie za 5 ,6 f kupisz w wielu miejscach nie widze tutaj zadnego problemu, szczegolnie jak ktos przyjezdza na tydzien zeby pozwiedzac i cos kupic nie potrzebuje chyba nie wiem jakich rarytasow.Oczywiscie mozesz zjesc obiad w Londynie za 8,9 a nawet 20 f! ale chyba nie w tym rzecz

Gość brzydka 27 latkaaa
problem w tym ze nie jade na wyprzedaze:( tylko jade w sierpniu :(