Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fvjvhfgvfklgvjfklgjfklgjkl

bardzo wazne pytanie dot prawka

Polecane posty

Moj instruktor mowi mi ze jezdze perfekcyjnie i sama tez to widze. Na egzaminie trzymaja mnie niestety zawsze godzine, nie mam juz do tego glowy i kasy brakuje. Zdawalam 6 raz i oblalam...trzeba terz obowiazkowo dokupic 5 godzin jazdy i dlatego mam pytanie czy znacie miejsce gdzie moglabym zalatwic taniej takie zaswiadczenie ze te 5 godzin wykupilam zebym nie musiala tego placic??? Jestem z malopolski wiec chcialabym zeby to bylo gdzies blisko. Znalazlam na necie miejsce gdzie mozna kupic cale prawo jazdy za 500 zl ale tego troche sie boje robic bo nie chce isc za to siedziec;/ poradzicie mi cos???

Gość xsaxas
chcesz zeby ktos za darmo pracowal? eee? w jakim swiecie zyjesz? w zyciu bym z toba za darmo 5h w robocie nie przesiedziala w dodatku w taki upal

Gość jak nie jesteś w stanie
jeździć przez godzinę bezbłędnie, to niestety nie jeździsz perfekcyjnie... zamiast kombinować , lepiej weź się ostro za naukę.

możesz ewentualnie poszukać jakiejś innej szkoły, w której godzina jazdy jest tańsza niż tam gdzie robiłaś kurs, może akurat się taka znajdzie, a z tym kupowaniem prawka to lepiej odpuścić-chyba nie chciałabyś mieć później jakichś nieprzyjemności?powodzenia :-)

prawko za 500 zł - to chyba jaoś nędznie podrobione . szkoda ryzykować .

Gość errererer
biedna.. :( ja za 6 razem naszczescie zdałam uff...

Gość Palamitandra
Proponuje nauczyc sie jezdzic !!!

nie no nie chce kupic prawka tak tylko wspomnialam. Chodzi o to zaswiadczenie bo 5 godz jazdy kosztuje 225 zl a ja bym chciala np za polowe tego zeby mi jakis instruktor wypisal zaswiadczenie ze jezdzilam a tak naprawde nie bede i potem normalnie ustale egz, taniej bedzie. Wlasnie skoro potrafie jezdzic godzine to chyba umiem jezdzic bo jakbym nie umiala to bym oblala po 10 minutach lub wczesniej , to jest cholerny pech. Jakim prawem wogole mnie tak dlugo trzymaja na egz skoro wszystko co wazne zrobie wczesniej a potem sie platam bezczynnie i szukam guza w caly.??? Po takim czasie to juz mnie nerwy zrzeraja, poza tym ostatni oblalalam nie sprawiedliwie, gosciu wmowil mi ze wymusilam pierwszenstwo a tak naprawde auto skrecilo w prawo skrzyzowanie bylo kompletnie puste. On wtedy gadal przez tel;/ jak mu powiedzialam ze nie ma racji i zeby mi pokazal nagranie to sie slowem nie odezwal

jeszcze jakbym rzeczywiscie wymusila to ok ale dupek mi to wmowil bezczelnie i jeszcze nagrania nie chcial pokazac wiec sam wiedzial ze to ja mam racje

ale jak kto?w czasie egzaminu rozmawiał przez telefon?przecież tak nie można, powinnaś złożyć skargę

jak wykupisz 5godzin jazd (zaświadczenie) to dlaczego nie chcesz poćwiczyć i pojeździć jeszcze w tej cenie? Przyda Ci się to, podszkolisz się, bo jak widać do perfekcji dużo Ci jeszcze brakuje. Poza tym to też zaprocentuje w Twojej jeździe po zdaniu prawka... niestety przygotowanie do egz. to nie to samo co jazda już po egz.

a jak miał Ci nagranie pokazać? Co Ty wypisujesz? Złóż skargę to nagranie obejrzysz, jeżeli będzie wina po stronie egzaminatora następnym egz. będziesz miała gratis.

bo ja chce taniej a nie za 225 ale raczej nic z tego nie bedzie. No zadzwonil jego szef wiec zlozenie skargi tutaj nic nie pomoze. Kurde i tyle znow musze czekac na nastepny;/ jak widze jak jezdza moje kolezanki ktore zdaly za 1 razem to jest tragedia, nawet zaparkowac nie potrafia ;/

i jaka tu sprawiedliwosc;/