Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A ja nie mam prawa jazdy

Poznałem dziewczynę i ona ma samochód i prawo jazdy

Polecane posty

Gość A ja nie mam prawa jazdy

A ja nie mam prawa jazdy i mi głupio

Gość co to znaczy słaby klimat
?

jesteś niepewny swej męskości i jeszcze nie masz jednego z podstawowych jej atrybutów (wg kryterium każdego chłopca i niedopchanej laski) więc jest to słaby klimat

Gość allasandro
to sie zapisz na prawko jak CI głupio z tego powodu :D nierozumiem problemu, czego oczekujesz od nas? ze cie pogłaskamy i powiemy nie przejmuj sie ?

I dobrze, że nie masz. Nie będzie problemu, kto prowadzi i nie pije.

Gość allasandro
własnie bedzie wieczny problem ze strony laski, wieczny bunt ze ona nie moze sie napic, wieczne narzekanie- juz to słysze ;/ ehhh

Gość zadna kobieta nie chce
faceta bez prawka

Gość allasandro
no mnie sie tez wydaje ze cos w tym jest co pisze powyżej, pamietam jak ja zerwałam z takim co je miał i potem zaczełam sie z iym spotykac to przeszkadzało mi ze on go nie miał :D

Gość facet bez prawka to ciota

Może on jest w wieku, kiedy prawa jazdy mieć jeszcze nie może. Nie popadajcie w przesadę. :D

"zadna kobieta nie chce faceta bez prawka" moj kumpel nie ma prawka... furę mógłby sobie kupić naprawdę wypasioną ale nie ma bo.. bo nie... lasek ma na pęczki, wożą go wszędzie i żadnej przez głowę nie przejdzie, by brak prawka ujmował cokolwiek jego męskości... ale koleś jest rasowym facetem bez kompleksów...

Gość nie martw sie
ja mojego tez poznalam ani prawa jazdy nie mial ani samochodu , poniewaz zapotrzebowania nie mial ani na jedno ani na drugie ;) ja mialam i jedno i drugie :D po roku czasu bycia razem zrobil sobie prawo jazdy i sobie samochod kupil ( z wlasnej woli ) wiec nie martw sie :)

Gość do komiczne...
takich facetow prawie nie ma. kazdy prawdziwy facet ma prawko. co najwyzej sa wyjatki potwierdzajace regule. a facet ktory nie ma kompleksow, ze on prawka nie ma a ma je jego kobieta to jakas ciota bez honoru

Gość do komiczne...
takich facetow jak twoj kumpel prawie nie ma, wiec zacznij patrzec na swiat realnie, a nie zyj prawami ze swojej polki finansowej. bo ludzie na poziomie zarobkow takich jak twoje patrza na zycie nieco inaczej, ale zwykly dres bez prawka jest zerem i nawet brzydka dresiara z dyskoteki go nie zechce

"takich facetow prawie nie ma. kazdy prawdziwy facet ma prawko. co najwyzej sa wyjatki potwierdzajace regule." może moj kumpel właśnie taki jest... ale ma prawko na motocykl i jest motocyklistą (tzn ma maszynę i jeździ) - może to coś zmienia?

"takich facetow jak twoj kumpel prawie nie ma, wiec zacznij patrzec na swiat realnie, a nie zyj prawami ze swojej polki finansowej. bo ludzie na poziomie zarobkow takich jak twoje patrza na zycie nieco inaczej" cokolwiek masz na myśli, to patrzę na życie ze swojej perspektywy, bo życie i problemy jakiegoś tam dresa nie bardzo mnie dotyczą

Gość do komiczne...
duzo zmienia. poza tym wlasciciel koncernu naftowego prawka nie musi miec, bo moze miec szofera, ale zwykly dres robiacy na budowie nie majac auta nie wyrwie na stale zadnej laski z dyskoteki

No to na pewno... tzn z tym szoferem ;) większość znanych mi kobiet ma prawo jazdy i samochód, są taksówki, więc w zasadzie mając dobre układy z kobietami, samochód nie jest potrzebny ;) tzn z praktycznego pkt widzenia - bo dla mnie jazda samochodem to świetna zabawa i nie potrafiłbym się jej wyrzec w imię wygody bycia wożonym

Gość do komiczne...
wiekszosc kobiet tez nie potrzebuje nieudacznika bez prawa jazdy. brak prawa jazdy to kobieta moze np. wybaczyc wielkiemu karkowi, ale nie normalnemu facetowi jakich wielu, bo taki zawsze przegra z podobnym, ale z prawkiem

"wybaczyc wielkiemu karkowi, ale nie normalnemu facetowi jakich wielu, bo taki zawsze przegra z podobnym, ale z prawkiem" no mój kumpel nie jest wielkim karkiem, ale nawet ja mogę stwierdzić, że dla kobiet jest łakomym, niezwykle intrygującym kąskiem (nie chodzi już o poziom finansowy, bo spotyka się z kobietami mniej więcej tak samo ustawionymi)....

Gość do komiczne...
ale jestem motocyklista, czyli macho

Gość do komiczne...
poza tym mi chodzi o facetow na przecietnym poziomie finansowym, na pewno nie o takich co maja 5 cyfrowa pensje. przecietny facet musi miec prawko. nawet ciecie na portierni zarabiajacy 800 zl maja prawko

coś w tym jest, ale gość ogólnie to ekscentryk, w dobrym i interesującym tego słowa znaczeniu... ten motor to jakiś tam mały dodatek do jego wizerunku... ma ciekawe podejście do życia, faktów, wydarzeń, nietuzinkowe opinie... oryginał, ale ciekawy a nie męczący

" poza tym mi chodzi o facetow na przecietnym poziomie finansowym, na pewno nie o takich co maja 5 cyfrowa pensje" nie da się ukryć, że kolega mało nie zarabia ;)

Gość do komiczne...
konkretny profesjonalista z dobra praca moze sobie pozwolic na indywidualizm i ekscentryzm, w tym brak prawka