Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajhf

przegląd techniczny

Polecane posty

Gość kajhf

witam potrzebuje pilniezrobic przegląd techniczny a wlasciwie pieczątke w dowod. bo kupilam auta i musze je zarejestrowac . nie mam długich światel i dlatego nie dostalam przeglądu normalnie. poza tym auto jest sprawne. gdzie mi dadzą przegląd bez czepiania sie świateł dlugich. zwykle światla mam i dzialaja. pomóżcieee

Gość a nie mozesz wymienic
zarowek? CZy to jakas grubsza sprawa? Raczej bez dlugich nikt Ci legalnie pieczatki nie da...

Gość kajhf
problem tkwi w elektryce ...cos tam nie styka

Gość kajhf
zalezy mi na przeglądzie bo oc sie konczy i musze auto przerejestrowac zeby zrobic nowe oc na mnie jako wlasciciela a bez przegladu waznego auta nie przerejestruje

Gość kajhf
także chociażby sama pieczatke mi chodzi a z biegiem czasu te swiatla sobie zrobie i tak po nocy nie jezdże i jakis ciemnych zaulkach heh :)

Gość Ewaldi
stare graty i inne złomy popowodziowe powinny od razu wyjechać na lawetach do huty dla bezpieczeństwa innych !

Gość kajhf
eldi nie szalej. to auto jest z 2001 roku i wszystko jest ok z wyjatkiem tych swiatel . elektryka ... boze jak zaluje żę to auto jeest nią naszpikowane .. a elektryk pewnie sporo mnie skasuje za taką naprawę orientujecie sie moze mniej wiecej w cenach usuniecia takiej usterki???

Gość Ewaldi
ale przyczyn awarii może być wiele i mogły się przekaźniki skleić nieodwracalnie lub uszkodzenie jest w układzie kierownicy - styki się przetarły , najprostrza sprawa to sprawdzić bezpieczniki , może być także zwarcie w instalacji trzeba szukać uszkodzenia

Gość gość
Ja problem z samochodami rozwiązuję w prosty sposób, po prostu odwiedzam zaufanego mechanika - http://www.centrumdiesla.pl/ - pomaga mi ogarnąć wszystkie trudne sprawy. Dzięki temu auto jest zawsze w dobrym stanie.

Gość pumech25
My do przeglądu zawsze auta odstawiamy tu http://www.diagmot.waw.pl/ . Nie ejst teraz łatwo o dobrego mechanika a tu jest na prawde super ekipa. Widac że szef się stara utrzymać wszystko na poziomie. Dodatkowe naprawy zawsze konsultowane, bez zaskoczenia przy płaceniu.