Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość flipp

Lemingi - wyborcy Komorowskiego

Polecane posty

Gość miły 30sto latek
orange to nie jest próba ukrycia soszaglebianka;) to styl życia :D

No dobrze zostawmy chorych na raka, dajmy finanse na in vitro a biedne dzieci z domów dziecka niech cierpią i nie znajdą rodziny bo Komorowskim dzieciom trza zapewnić życie i studia

Gość Maciejka.
Ja tam bym nie szukała aż takiego psychologicznego podłoża elektoratu tego czy tego czy tamtego. Nie ma co generalizować mądralo.

Gość ggggggggggggghhhhhhh
Ja czekam na to in vitro, bo chętnie skorzystam. Dlaczego mam się decydować na obce dziecko? Ona ma już swoich rodziców. Wiesz kto zostawia swoje dziecko? Właśnie elektorat PiS-u brak wykształcenia, brak perspektyw i brak wiedzy o antykoncepcji. Ja ich nie będę wspierać!

tak samo mozna powiedziec o elektoracie PO tylko ze to nie bedzie merytoryczna dyskusja co do in vitro to finansowanie z publicznych funduszy jest glupota - jest znacznie wiecej wazniejszych potrzeb, a ktos kto nie ma na i vitro to nie ma tez na dziecko

a poza tym na podstawie tego ze w elektoracie PiS jest o kilka pkt procentowych wiecej osob z podstawowym wyksztalceniem trudno powiedziec to o wszystkich wyborcach

ogólnie chodzi o klasę a nie o wykształcenie. Ja nikogo nie potępiam ale Jarek ją ma tak samo jak ciętą riposte, Wszystko na temat

Gość ggggggggggggghhhhhhh
Ha ha ha PiS ma o ponad połowę większy elektorat z wykształceniem wyższym o PO. No tak brak wykształcenia to z liczeniem też problem... A co jest ważniejsze od posiadania dzieci? To, żeby dać komuś zasiłek, bo nie umie sobie pracy znaleźć, działalności założyć??? To jest akurat najważniejsze. Wiesz, że in vitro kosztuje 40 tysięcy, bo potrzebnych jest kilka prób? A przeciętny Polak wydaje 600 zł na dziecko w miesiącu ( wysokość alimentów+ strona opiekująca się), to o czym ty mówisz?

Gość miły 30sto latek
tu nie chodzi tak naprawdę o wykształcenie tylko o wpływ kościoła na pewne grupy;) kościół ma być neutralny przecież elektorat pisu powołując się na Boga chce tworzyć armię :O to chore odłam społeczeństwa tryskający jadem i nienawiścią:O oni słowa miłosierdzie nie znają

Gość butni wyborcy Bronka
kwestia czasu ,jeszcze wam sie wody w uszy naleje,nie dla wszystkich starczy dobrze płatnych stanowisk ,life is brutal ,i nic tu nie da twierdzenie żeby brać życie w swoje ręce ,akurat życie nie jest w waszych rękach jednemu się uda a 50 sięciu się potknie

czyli te 40 tysiecy Twoim zdaniem powinno byc przeznaczone nie na modernizacje szpitali, zakup sprzetu ratujacego zycie, tylko na taki zabieg?

o polowe wieksze? masz sondaz tutaj: http://wybory.onet.pl/prezydenckie-2010/sondaze-i-wyniki/podzial-elektoratu-wedlug-wyksztalcenia,1,3316894,aktualnosc.html poza tym jak widac system edukacji nie zawsze wplywa korzystnie na jednostke, u nas zamiast uczyc o waznych rzeczach uczy sie o glupotach typu wysokosc opadow w brazylii, i taka osoba czesto potem nie wie dlaczego w taki sposob glosuje

Gość butni wyborcy Bronka
a kto dopuścił do tak dużego wpływu kościoła na nasze państwo , a pan niesiołowski ,zych w swojej partii zchn jaki miał w tym udział nikt z was nie pamięta? a wałęsa teraz będacy zPO i Gajowym jest katolikiem i jest za in vitro wprowadzil panoszenie się kościoła- PO i Gajowy to jedna wielka obłuda

Gość miss skalpela
pamiętam tę katastrofę w Smoleńsku, jak to wtedy wszyscy zaczęli się ze sobą bratać, nawet tu na kafe... a teraz co się dzieje? jedni drugich utopiliby w łyżce wody...