Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matkamatka2

sąsiedzi,którzy zbyt głośno uprawiają sex

Polecane posty

fev jesteś taka głupia że aż żal czytać. Widać że dziecka nie masz. Dziecko to nie robot do zaprogramowania. Nie kapujesz pusty łbie, że hałas może obudzić? Nie każdy ma taki sen jak ty, że można młotem pneumatycznym napierdalać Ci przy głowie. Jeden ma lekki sen a drugi nie. A przy okazji jak dziecko zasypia w okolicach 20 00 czy 21 00 (większość dzieci jakie znam tak zasypia i to wcale nie jest pozno, zwlaszcza ze niejedno spi w dzien) to jak ma zasnąć przy przekleństwach i wrzasku? A może ma potem iść do przedszkola i wołać od progu "kurwa zrób mi laskę szmato!" - nie rozumiesz pustaku, że takie dziecko wszystko chłonie? Nie orientujesz się w temacie to się zamknij, bo oprócz seksu istnieje też inny świat. Np dzieciństwo. Aha, i matką polką nie jestem, dla twojej wiadomości (o ile rozumiesz genezę tego terminu).

fev jesteś taka głupia że aż żal czytać. Widać że dziecka nie masz. Dziecko to nie robot do zaprogramowania. Nie kapujesz pusty łbie, że hałas może obudzić? Nie każdy ma taki sen jak ty, że można młotem pneumatycznym napierdalać Ci przy głowie. Jeden ma lekki sen a drugi nie. A przy okazji jak dziecko zasypia w okolicach 20 00 czy 21 00 (większość dzieci jakie znam tak zasypia i to wcale nie jest pozno, zwlaszcza ze niejedno spi w dzien) to jak ma zasnąć przy przekleństwach i wrzasku? A może ma potem iść do przedszkola i wołać od progu "kurwa zrób mi laskę szmato!" - nie rozumiesz pustaku, że takie dziecko wszystko chłonie? Nie orientujesz się w temacie to się zamknij, bo oprócz seksu istnieje też inny świat. Np dzieciństwo. Aha, i matką polką nie jestem, dla twojej wiadomości (o ile rozumiesz genezę tego terminu).

Gość kik lololo
fev, nie przyszło ci o głowy, że dzieci budzą się jak słyszą ryk mordowanego pawiana? Zbyt skomplikowane, żeby na to wpaść? :o Tylko głupi ludzie mają tak ograniczone myślenie :classic_cool: Jak kogoś nie stać na własny dom to niech nie kopuluje wydając odgłosy zarzynanych zwierząt i nie zakłóca porządku :P Skoro oni nie szanują twojego spokoju, to ty nie szanuj ich - pukaj w ścianę, włączaj głośną muzykę, powieś na drzwiach kartkę z jakimś zawstydzającym komentarzem...

A moze zmiana pokoju ciut pomoze? znajac zycie jak autorka zwroci im uwage to beda na zlosc jeszcze glosniej sie zachowywac...

Nie ma co się wkurzać, przecież tutaj każdy wie, że fev to superidiotka, która od sprzątania, gotowania i prania osranych gaci, ma złe przemyślenia i próbuje tutaj zaistnieć. Bo to jedyne co jej zostało.

Gość łepkoski
no nie ma co jak masz problem pisz na kafe napewno ci pomogą z tym nasraniem pod drzwiami to chyba jedyna sensowna porada :classic_cool:

Gość emelinna
Nie sadze zeby sasiedzi zmienili swoje temperamenty seksualne na rzecz dobrego snu twoich dzieci. Chociazby dla tego,ze podczas zbilzenia nie mysli sie o dzieciakach spiacych za sciana. Nie zebym ich popierala czy ciebie negowala..poprostu uwazam,ze nawet zwrocenie uwagi nie przyniesie zadnych rezultawow...jedynie ty poczujesz sie zazenowana,ze musisz ich o cos takiego prosic...a kto wie..moze ich podnieca fakt,ze ktos slyszy ich jeki i sapania jak to okreslilas. No niestety kazdy we wlasnym domu chce czuc sie swobodnie..i jedyne co teraz przychodzi mi do glowy to tel na policje za zaklocanie ciszy nocnej-o ile to jest po 22 bo nie slyszalam o tym zeby kogos ukarano za sam seks..

Gość emelinna
Ooo albo zrob jeszcze inaczej:jak beda sie bzykac..zapukaj do ich drzwi lub zadzwon dzwonkiem i powiedz tak: "Przepraszam,ze ja o tej porze ale tak bardzo slychac was za sciana ,ze pomyslalam ze moze szukacie kogos chetnego do wspolnej zabawy" Ciekawe jakie mieli by miny i czy nastepnym razem tez by byli tak glosno

Gość hłehłe
Zrób tak jak na filmie "Dzień Świra". Weź szczotkę i pukaj w scienę i krzycz "Cicho nie gzić mi się tam!"

Gość parafianka naga
Fev cwaniakowala a dostala piękny pojazd ! :D:D Nawet się nie odezwała ale to już historia :D:D

Gość orson
no brawo Paulina BB, to mi sie podoba. Przydałyby mi się Twoje korepetycje bo ja nie potrafie mówić tak dosadnie :)

woow.....stary temat powrocil:D Paulina BB kik lololo hmm....matki polki ktore nie potrafia myslec...:O obie jestescie siebie warte:O a problemy dzieciece znam:D... jak wam przeszkadza mieszkanie w bloku to kupcie maly domek i po problemie....nie rozumiem o co tyle halasu...to naturalne ze gdy sie mieszka w zbiorowisku slychac wszelkie odglosy orson nie mow mi tylko ze tez zarbiac nie potrafisz:O kolejny facet lub kobieta z komplexem pustej kieszeni...zgroza:O

Kawer ups....pominelam cie kobieto.... najwidoczniej sama masz problemy z osranymi gaciami skoro taki pomysl wpadl ci do glowy:D....najedzonemu i wyspanemu inne rzeczy w glowie niz nedza :D

dobrej zabawy zatem....:D...:P... mam lepsze rzeczy niz podsluchiwanie sasiadow w odleglosci 300m pa moje dupy

Gość kurwnik
Ciekawy jestem jak ktora z was by zareagowała gdyby wasze dzieci budzily sie w nocy przez hasłasy typu: -Ssij go dziwko... -Rżnij mnie mocniej... wyjeb mnie jak suke I inne podone wyrażenia połączone z zwierzęcymi okrzykami. A następnie dociekały co to i dlaczego.Niekażdy może sobie pozwolić na domek.

Gość kurwnik
Tak bo odpowiednie warunki to tylko domek jednorodzinny. Ale postaw sie w podobnej sytuacji i co ? Głupio by było i niezręcznie.

Gość Xxxmen
Noxella ty taka powalona jestes czy tylko udajesz ?

kurwnik nie kazdy zaczyna wpierw od dupy a potem od slownika. nie kazdy mysli wpiew dupa a potem glowa:O ale to twoj problem....

Gość kurwnik
Fev a Ty sie postawisz w podobnej sytuacji czy buty Ci się pobrudzą i korona z głowy spadnie ?

Gość nbaker
kiedsys czytalam o tym artykul tylko ze to chyba bylo w hiszpani sasiedzi poprostu pare razy im zwrocili uwage ale nadal robili to samo az w koncu ktos zadzwonil na policje i co?zostali ukarani za zaklocanie ciszy nocnej i koniec z wrzaskami:):) wspolczuje ci

Gość a ja w ogole nie rozumiem jak
niektore wypowiadajace sie tu osoby,nie maja wstydu i wypisuja ze tamci maja prawo robic co chca!niech by dziecko ktorejs z was zostalo takimi wrzaskami obudzone!ciekawe jakie mialybyscie miny madrale!

Gość orson
trzeba nie mieć wstydu żeby sie tak drzec po nocach :O

Gość a ja w ogole nie rozumiem jak
wlasnie!

kurwnik na twoim miejscu kupilabym maly domek...i tyle w temacie.... pa

Gość kjsdks
Noxelia ja mysle ze wszystko zrozumiesz jak bedziesz miała swoje dzieci. Narazie nic nie czaisz bo sama jeszcze jestes rozkapryszonym bachorem

Gość kurwnik
Fev ja nie mam takiego problemu tylko starałem sie to zrozumieć. Noxelia jesteś rozpuszczonym takim bachorem.W dodatku pusta i słitaśnie głupiutka. Mało żyjesz,mało wiesz.Guwniaro czasami pomyśl co napiszesz dwa razy 🖐️

Gość miarose
21 to jeszcze nie cisza nocna i moga robic co im sie podoba. Ktos fajnie napisal ze jak sie nie ma warunkow to sie nie robi dzieciorow

Gość kurwnik
Punktujesz się sama 🖐️

Gość kurwnik
A co z szacunkiem do małych dzieci mieszkających za scianą też go nie macie tak jak zrozumienia ? Co za ludzie :O

Gość kurwnik
Noxelio stać na wiele jak czegoś brakuje Ci to napisz może zrobie prezent na dzień Dziecka :classic_cool: To Twoje świeto będzie bachorzyno głupia 🖐️