Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martuśka_XXX

jak to jest? z obcym wulgarnie, perwersyjnie a ze swoim porządnie???

Polecane posty

Gość Martuśka_XXX

hej dziewczyny mam takie pytanko... jak Wy macie z tym seksem? czy jak uprawiacie go ze stałym chłopakiem, mężem, narzeczonym, to seks jest normalny, porządny a jak zdarzy sie przygoda z innym to popuszczacie wodze fantazji i idziecie na maksa???

Gość Kobyłka2
Racja, tak jest, coz kochankiem wyprawiałam....az wstydzę sie nawet o tym pomyśleć.

Gość Graaaacja
ja tez sie pod tym podpisuje,z kochankiem cuda wyprawiłam, a z mezem jakos bym nie potrafiła, glupio bym sie czula, nie do przeskoczenia. Kochanek wyzwala zupelnie inne pokłady namietnosci, nawet nie wiedziałam ze istnieje we mnie takie oblicze...

Gość śmietankowy w ruchomym waflu
Martuśka musisz sama spr jak to jest

Gość Martuśka_XXX
Cieszę się, że nie jestem osamotniona. Już kilka razy tak było, że uprawiałam dziki seks z kochankami czyli ostry anal, trójkacik czy też lizanie mu pupy a z mężem się tego wstydzę. Nawet rozmowy na ten temat.

Gość Martuśka_XXX
no bo mi sie w weekend zdarzyła przygoda i aż sama siebie nie poznawałam jakie cuda w łóźku wyprawiałam. otóż mam od ponad roku chłopaka, jest w moim wieku, (22l.) poznaliśmy sie na studiach. seks uprawiamy regularnie, owszem są różne pozycje itp, ale wszystko raczej, że tak to ujmę, w grzecznym wydaniu. jakiś czas temu w pracy poznałam faceta, starszy o 6 lat, cholernie inteligentny i zabójczo przystojny... wszystkie dziewczyny z działu za nim wodzą wzrokiem, ale to raczej taki niedostępny typ, szkolił mnie jednak z kilku rzeczy (stażowo jest ode mnie dużo starszy jeśli chodzi o prace) wiec nić sympatii sie zawiązała. no i w tą sobote byliśmy razem w pracy i od słowa do słowa wylądowaliśmy w swoich ramionach, najpierw szybki numerek w biurze a potem upojna noc u mnie, gdzie pozwoliłam sobie na naprawde ostrą jazde.. i właśnie naszła mnie refleksa iż swojemu chłopakowi na wiele takiś sprośności nie pozwalam bo boje sie że pomyśli sobie o mnie że jakaś nimfomanka jestem, a obcemu facetowi pozwalałam i robiłam wszystko co chciał, nie wiem, dla wyżycia sie, dla instynktu, z ciekawości, było nie było miałam normalnie seks życia..

on napewno też na to cierpi ;)

heh... podszyw z 21:53 niczego sobie, gdyby nie kilka przekłamań to prawie prawda. otóż po 1sze nie jestem mężatką:) po 2gie trójkątów nie przeżyłam żadnych jeszcze, jakoś mnie nie ciągnie ale za pare lat...kto wie? ;) po 3cie "seks z kochankami" i tu też bzdura bo jak narazie był tylko jeden:D a poza tym coż...szczera prawda:) @Kawer - niezłe dziwsko? sorry kasy nie biore za seks, seks jest dla przyjemności a nie dla kasy @Graaaacja - dokładnie mam te same odczucia, ON wyzwolił we mnie jakieś niepohamowane pokłady namiętności i perwersji, z facetem moim to zupełnie inaczej, grzecznie tak poprostu...

niewiem jaki temn twój kolo jest ale z punktu widzenia faceta mogę cię zapewnić że tak naprawdę to on może od ciebie oczekiwać takiego właśnie zachowania tylko po prostu się wstydzi o tym powiedzieć

moja dziewczyna też długo nie mogła się się przełamać ale powoli się rozkręca

Gość a co sadzicie o analu
z obcym?

ostatnio na przykład pozwoliła sobie włożyć rozgrzaną lokówkę w dupcie, czemu kiedyś była bardzo przeciwna, ale jak ją sobie najpierw włożyłem to się przekonała i powiedziała, że rzałuje, że nie chciała tego wcześniej

brawo, naprawdę śmieszna historyjka z tą lokówką. to co jeszcze tam sobie włożyłeś?

czasami te podszywy potrafią rozpieprzyć temat:O @śmietankowy w ruchomym waflu - moj chłopak jest normalny, czasem moze też chciał bym popróbować jakichś eksperymentów ale ja przy nim sie nie umiem przełamać, poprostu nie umiem. za to z kolegą wszystko było jakieś takie naturalne, mimo iż niektórych perwersji pierwszy raz spróbowałam..

czasami te podszywy potrafią rozpieprzyć temat:O @śmietankowy w ruchomym waflu - moj chłopak jest normalny, czasem moze też chciał bym popróbować jakichś eksperymentów ale ja przy nim sie nie umiem przełamać, poprostu nie umiem. za to z kolegą wszystko było jakieś takie naturalne, mimo iż niektórych perwersji pierwszy raz spróbowałam..

Gość kutas_pierdus
Bo to znaczy że nie pasujecie do siebie, skoro w łóżku sie dogadać nie możecie hehehe :) - a potem ludzie się rozwodzą - albo zdradzają. Ja robię zawsze to na co mam ochotę - jak nie pasuje partnerce - to zmieniam. Dzięki temu już ładnych parę lat jestem z jedną kobietą i nie muszę szukać innej - i vice versa ona też spełnia się ze mną - dużo o tym rozmawiamy. Mój kolega z pracy właśnie się dowiedział że dziecko nie jego - a żonka lubi być ostro walona przez sąsiada - a gdyby dogadał się z nią wcześniej ........

sorry za te duble, coś z serwerem chyba nie tak przez chwile było:( no niby taak, ale seks to nie wszystko. chłopaka kocham i mogę mieć z nim zwyczajny seks. a dogaduje sie z nim wyśmienicie. a taki mały skok w bok to nie zaszkodzi o ile sie nie wyda...

Gość dfgdfgdgdgdfhf
No a ja mam nadziej że się wyda,ale bez urazy.

Gość kutas_pierdus
No i wydało się hehehe wiedziałem :) Cytuję : " - moj chłopak jest normalny, czasem moze też chciał bym popróbować jakichś eksperymentów ale ja przy nim sie nie umiem przełamać, poprostu nie umiem. za to z kolegą wszystko było jakieś takie naturalne" wiedziałem że to ściema - no chyba że pedałem jesteś :)

Gość kakkakaa
Dziwa z ciebie i tyle. Takich bab jak ty oby jak najmniej na tym świecie

@kutas_pierdus - a wiesz co to LITERÓWKA ??? @kakkakaa - no ciekawe? dziwa bo lubie seks? ehhh szkoda gadać..

Gość kutas_pierdus
Bo wszystkie baby to qRwY !!! Nie licząc mojej matki i żony !!!