Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dallia

zakochałam się w ojczymie!!!

Polecane posty

Gość Dallia

nie wiem co robić-zakochałam się w ojczymie-znalazłam się w sytuacji fatalnej i bez wyjścia :( wiem też że jest to odwzajemnione-dziś o mały włos a zaczęlibyśmy się kochać. Przecież to nie może mieć miejsca! co ja mam robić? błagam potraktujcie to poważnie!

Gość Dallia
błagam niech mi ktoś pomoże, nie mam się komu wygadać!

Gość Twój ojczym musi się rozwieść
bo inaczej wasz związek jest traktowany jak kazirodztwo.

Gość moze ja pomoge
jaka jest miedzy wami roznica wieku? dlugo jest twoim ojczymem?

Gość moze ja pomoge
no i co? juz sobie poradzilas? mialam podobna sytuacje, ale przeszlo, to facet twojej mamy..

Gość Dallia
sorry komputer mi się zawiesza cały czas :( dzięki za odzew!!! sytuacja wygląda tak...moja mama nie ma z nim formalnego ślubu. Po prostu żyją razem.Ja nie traktuję go jako swojego ojca-zresztą teoretycznie moim ojczymem też nie jest ale skoro jest z moją mama to w gruncie rzeczy powiedzmy "robi" za mojego ojczyma. Są razem jakieś pół roku. On ma 42 lata-ale wygląda o wiele młodziej. Już przy pierwszym poznaniu coś między nami zaiskrzyło. Czasem jak moja mama kładła się spać to my jeszcze siedzieliśmy przy lampce wina i niby tylko rozmawialiśmy ale tak naprawdę w powietrzu wisiało za każdym razem jakieś takie...pożądanie. I dziś kiedy byliśmy sami w domu...zaczęliśmy się całować :( nie chciałam tego bo wiem ze tak nie mozna ale to było silniejsze ode mnie. Nie zrozumie mnie ten kto tego nie przezył. "Może ja pomoge" plizzz poradź mi co ja mam robić...piuszesz ze byłas w podobnej sytuacji...jak Ty sobie z tym poradziłaś?