Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zofija jamka

Kto, lub co jest powodem waszej obecności tu na forum, tylko szczerze proszę

Polecane posty

Gość zofija jamka

:)

Gość Nic nie jest powodem
Wszedlem sobie po pracy, bo i tak teraz nie mam nic do roboty i napawam sie wysoka sprzedaza ;P

Gość michableble
a ja chcialem sie dowiedziec, jak zwija sie rolete :)

Gość cktos

Gość 1990 hue hue
jestem nieszczęśliwa, pocieszam się czytając o cudzych problemach. - miłośc mojego życia dała mi kopa w doope - straciłam 4 lata życia - rok studiów - od jakiegoś czasu ciągnie sie za mną pasmo porażek.. - nie mam faceta, jestem samotna i chyba nawet zdesperowana! :o - lubie dyskutować... ogólnie uważam sie za inteligentniejszą od większości znajomych i często im udowadniam, że jestem mądrzejsza :o bez sensu... przez to nikt mnie nie lubi :( jestem nieszczęśliwa, bo nie umiem sie odnaleźć we własnym życiu, niby wiem co chce robić i znam droge, dąże do tego, żeby osiągnąć cel, staram sie, ale to wygląda tak, jakby ktoś ciągle podwyższał mi poprzeczke.. że im wyżej się pne, tym więcej musze z siebie dawać.. :( mam wakacje i wcale sie nie ciesze.. nie wychodze z domu, nie chodze na zakupy, ani do kina, czy na basen.. stresuje sie rekrutacją na kolejne studia, porównuje swój(wcale nie niski!) wynik z wynikami innych i jestem załamana :o maksymalnie można mieć 90pkt(przy rozszerzonych maturach zdanych na 100% + max 30pkr z egzaminu wstępnego) mam 44pkt, ale co z tego?! jak są tacy, co mają 65!!!(jakim cudem?!?!?!?!) :(:(:( wydałam 700zł na kurs przygotowujący do egz. wstępnego.. + 200zł na rekrutacje... czasem nie chce mi sie żyć, w ogole nie chce sie budzić z rana.. a jak w nocy jakiś komar brzęczy mi nad uchem to mam ochote sie powiesić.. :( dziś musialam wydać wszystkie oszczędności na bilety KZK GOP, bo kuźwa nie mam prawa jazdy! :o nie zdałam 2 razy :( wykupiłam 10 jazd za 350zł i jestem spłukana :o NIE MAM GROSZA PRZY DUSZY! na wakacje nigdzie nie pojade, a jak nie dostane sie na studia i nie zdam egzaminu to pójde sie utopić w rzece. :(

Gość xKASIAx
Niektóre tematy są naprawdę godne uwagi. Zwłaszcza dla ludzi, myślę, którzy akurat nie mogą wyjść do ludzi pogadac... Dużo tu jest takich które nas dotykają w życiu codziennym... Niektóre takie o których nie chcemy rozmawiać w oczy bo wolimy być bardziej anonimowi. Wciąga, a kobiety to już wogóle :-)

nudzę się, a nie chce mi się jeszcze spać :) więc zajrzałam

Gość Kasiu, Twoj brak kompromisowos
1990 hue hue Twoje problemy wnikaja w duzej mierze z tego, ze nie potrafisz pogodzic sie z przeszloscia. Carpe Diem moja droga. Co nas nie zabilo to nas wzmocni i nie mysl o tym co bylo, staraj sie myslec o tym co jest i co chcialabys zeby bylo. Ja nie mam dziewczyny, ale nie jestem zdesperowany. Po co mam byc? Ja tez nie mialem kasy wiec poszedlem do pracy. Czasem zamiast smecic i smucic sie warto zrobic cos zeby gowno zmienic w miod.

Gość 1990 hue hue
aż sobie parsknęłam śmiechem czytając jaka jestem żałosna :D hehehe nie jestem brzydka - wręcz przeciwnie ;) jestem bardzo atrakcyjna , szczupła, mam świetną figure i ładną twarz. :) ładnie sie ubieram, dbam o siebie.. jestem wesoła, można ze mną miło i ciekawie spędzić czas, pogadać na każdy temat, pośmiać sie i zawsze można na mnie liczyć. :) mam sporo zainteresowań, jedno absorbujące hobby, dobre relacje z rodziną i nie wygląda to źle. a mimo to czasem mam takie doły, że chciałabym np. sie zabić, nawet wiem jak... jeszcze tego nie zrobiłam, bo strasznie kocham rodziców i nie mogłabym im tego zrobić.. :( wiem, że strasznie by za mną płakali, a pogżeb kosztowałby jakieś dobre 7tysięcy :o poza tym poczuliby ile pieniędzy sie na mnie zmarnowało przez te wszystkie lata :o:o:o życie jest ohydne, nikt mnie nie chce.. :( od miłości swojego życia usłyszałam, że moja miłość jest odpychająca.. :( to był dla mnie szok i załamka.. :( niech mnie ktoś przytuli...

A myslisz ze ja nie chce zeby mnie ktos przytulil ? Myslisz, ze nie czuje sie podle bedac samotnym ? ALE NIE MOZNA SIE ZALAMYWAC!!! To, ze dzis jest zle wcale nie znaczy, ze jutro tez tak musi byc. Wejdz np. na www.gratka.pl i poszukaj ogloszen dla wojego miejsca zamieszkania o pracy ! Ja znalazlem prace w ktorej sporo kobiet jest i moze kogos poznam. Kochana siedzac w domu i placzac napewno nikogo nie poznasz. NIE LAM SIE. Korzystaj z zycia.

Gość 1990 hue hue
co do samobójstwa to myślałam o otruciu się rtęcią, albo trutką na szczury. :) nie umiem sie też pogodzić z tym, że nie jestem wystarczająco dobra... jestem TYLKO dobra, a inni są lepsi :o to mnie tak dołuje, że czasem wyobrażam sobie, że oni wszyscy nie istnieją. :D wtedy na moment jest mi lepiej :o co do studiów - tyle w nie włożyłam, a teraz kuźwa jak widze, że moje szanse są raczej mierne to mam ochote sie położyć na torach i czekać na pociąg... :( co do faceta - daje sobie bez niego rade i w zasadzie nie potrzebuje nawet tak bardzo kogoś mieć... ale jest mi tak smutno, że ktoś wykorzystał moje uczucia, a później z nich drwił.. :( nie umiem sie też pogodzić z tym, że ktoś tyle czasu mnie oszukiwał, wmawiał miłość i rożne kłamstwa, a na koniec potraktował jak śmiecia.. :o jak chodzi o pieniądze - nikt mnie nigdzie nie zatrudni, bo nie mam żadnych kwalifikacji, mam też anemie wiec na budowie nie popracuje... prace dorywcze w moim mieście wszystkie są pozaklepywane przez studentów.. OTO POWODY, Z KTÓRYCH ODWIEDZAM TO FORUM! :( :o

Gość 1990 hue hue
ide spać z nadzieją, że już sie nie obudze.. :( a Wam życze dobrej nocy! :)

Bzdura dziewczyno !!! Znalazlabys prace, ja tez na razie nie mam zadnych kwaliwikacji, ale jesli zakladazs ze nie znajdziesz pracy... to jak samospelniajaca sie przepowiednia. Ja nie mysle o tym, ze inni sa lepsi, ja dbam tylko o siebie i o swoj wynik. Walcze sam ze soba, a nie z innymi. I mam dosyc dobra sprzedaz wlasnie dzieki temu ze skupiam sie na pracy, a nie na wyscigu szczurow :)

No pa, idz roboty szukaj. Pisalas, ze estes madra wiec to samej sobie udowodnij i nie wypisuj sloganow, ze jestes za glupia zeby pracowac albo cos takiego. Ja rozniolem mase CV az odzwnili i nie badz zbyt ambitna, zdobywaj doswiadczenie.

Gość podszywy sa the best
Lubie czytac ludzkie problemy,dnia codziennego i moze cos dla siebie jaks rade dostane. Kafe jest super.Jestem jej wierna od dobrych 6 lat :)

Gość njklhda;LL;
Najczesciej zyje na maksa wsrod ludzi, ale z przyczyn "niezaleznych", czasami ( w sumie bardzo rzadko) jestem skazana wylacznie na komputer z internetem i nic poza tym, nawet psa nie ma. ;) A bardzo lubie ludzi i zle toleruje kompletna samotnosc. Zeby nie zwariowac z braku towarzystwa, wchodze wtedy na kafe. Zdarza mi sie to jakos tak raz na pare miesiecy, ale to sa wtedy "cugi" - kilka dni, non stop. ;)