Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kwokastarakwoka

nic sie nie odezwał cham

Polecane posty

Dla mnie to jest kwestia kultury szacunku i stopnia bliskosci w relacji" jasne :) Kultura i szacunek sprowadzona do smsa, maila, naszej klasy i komunikatora gg ... masz małe pojęcie na temat kultury i szacunku skoro myslisz że nie odpisanie na smsa w nocy jest czymś złym i nietaktownym ...

Gość kwokastarakwoka
przeicez awantury mu nie zrobie:P chamie ty jeden jak mogłes mi nie odpisac

Regres Jak widzisz temat jest o tym a nie o czym innym wiec nie wmawiaj mi ze ograniczam sie do smsa n-k i czegos tam jeszcze bo nie zamierzam odbiegac od tematu i dokladnie wyjasniac czym dla mnie jest szacunek i jak sie przejawia I z toba nie bede dyskutowala

Gość kwokastarakwoka
wiecie odezwac sie dzisiaj na pewno odezwie ale watpie zeby w ogole przejał sie tym ze nie odpisał na 100% nie zauwazy problemu jak zauwazy to dam wam znac

oj Bryza , Bryza ... dobrze wiesz o czym piszę :) widac po twojej buźce ze ty to raczej telefonu z ręki nie wypuszczasz ;)

I z toba nie bede dyskutowala jesteś bardzo niekulturalna bryzo tak w towarzystwie ostentacyjnie kogoś wykluczać z rozmowy:P

nie zamierzam odbiegac od tematu i dokladnie wyjasniac czym dla mnie jest szacunek i jak sie przejawia " ale we wczesniejszym poście bardzo ładnie to opisałaś czym jest a czym nie jest dla ciebie szacunek dla innej osoby . Więc nie musisz juz tego robić :)

Gość jezeli wczoraj poszedl spac
regres ---- czytaj ze zrozumieniem, nikt nie mowi tutaj o odpisywaniu w nocy, ale o odpisywaniu w ogóle czasy mamy teraz takie , ze komunikacja miedzy ludzmi odbywa sie za pomoca smsów, maila, komunikatora gg .... co nie zwalnia nikogo od kultury i zasad dobrego wychowania, albo sie je ma i stosuje zawsze albo sie ich nie ma jesli uwazasz , że jest inaczej to ty nie masz pojecia o kulturze i dobrym wychowaniu

wiecie odezwac sie dzisiaj na pewno odezwie ale watpie zeby w ogole przejał sie tym ze nie odpisał na 100% nie zauwazy problemu kochana gdyby wszyscy zauważali każde problemiki to mielibyśmy raj moim zdaniem pewnymi bzdurami nie ma co mącić sobie nerwów i wzajemnych relacji

ale we wczesniejszym poście bardzo ładnie to opisałaś czym jest a czym nie jest dla ciebie szacunek dla innej osoby . Więc nie musisz juz tego robić za późno ona ma misję wprowadzenia nas do jej świata:)

ike Regresa dobrze znam z jego innych wypowiedzi i nie uwazam ze to jest dla mnie osoba do dyskusji. Jak inni chca prosze niech sobie z nim polemizuja ja nie musze Pozatym to podsumowanie o telefonie naprawde bylo niebywale trafne i na poziomie Ja pisz eo skrawku szacunku a on wmawia mi ze ten skrawek jest dla mnie ogolnym pojeciem szacunku no to przepraszam ale naprawde nie mam o czymz takim czlowiekiem rozmawiac

wiecie odezwac sie dzisiaj na pewno odezwie ale watpie zeby w ogole przejał sie tym ze nie odpisał na 100% nie zauwazy problemu" i znowu :) następna która wyobraża sobie że chłopak sie domyśli że stworzył jej problem :) Autorko , ike już ci wczesniej napisała ... obróć to w żart i powiedz mu o co ci biega :)

Gość a ja uwazam ze autorka
powinna z nim zerwac, facet jej nie szanuje i ma ja w doopie :P :D

a czy mogłabyś nie dyskutować też ze mną ?:) bo ja też regresa znam i też jesteśmy z tego samego świata moje wąskie horyzonty nie pozwalają mi na przeniknięcie do twojego :)

Gość molca
moim zdaniem chamsko postąpił że zostawił Cie na przystanku zamiast odprowadzić do domu albo....w ogóle z niego nie wypuszczać! nie zachował się jak dżentelmen!

Gość kwokastarakwoka
ogolnie on zawsze odpisuje na moje smsy czy wiadomosci na gg nie było jeszcze tak zebym ja napisala a on odpisał po całym dniu, czy bo 6 godzinach..no chyba ze telefonu zapomni wiec spoko..ale smsów prawie w ogole nie piszemy

Ja pisz eo skrawku szacunku a on wmawia mi ze ten skrawek jest dla mnie ogolnym pojeciem szacunku" że jak ? :D

Gość Ameliaaaaa
Regres , akurat ty nie powinienes zabierac glosu w kwestii kultury i dobrego wychowania, wszyscy którzy mieli okazje czytac twoje wpisy wiedza, ze w tym temacie masz maksymalne braki

wiec spoko..ale smsów prawie w ogole nie piszemy" hahahahahahaha :D:D:D padnę zaraz ....

Regres , akurat ty nie powinienes zabierac glosu w kwestii kultury i dobrego wychowania, wszyscy którzy mieli okazje czytac twoje wpisy wiedza , ze w tym temacie masz maksymalne braki " wskaż mi gdzie tak było ? czekam z niecierpliwoscia :)

Gość a co do pierwszego
Ile macie Autorko lat???

to jak nie piszecie to naprawdę za bardzo bierzesz do głowy:)

Gość doraca sercowy i nie tylko
DAJCIE SPOKÓJ CHŁOPAKOWI TO LEKO NIE ZRÓWNOWAŻONA LASKA WAS PODKRĘCA A WY PO NIM JEDZIECIE

Gość kwokastarakwoka
molca moim zdaniem chamsko postąpił że zostawił Cie na przystanku zamiast odprowadzić do domu albo....w ogóle z niego nie wypuszczać! nie zachował się jak dżentelmen! nie musi mnie odprowadac..za 4 godziny wstawał do pracy..a ja spokojnie sobie sama dojade;) bez obaw;) i stresu;)

Gość bryzo co stalo sie tobie
w brwi i tak ogolnie:o ?

Gość moim skromnym zdaniem to
wsiadł w drugi autobus i pojechał do kochanki

bryzo co stalo sie tobie temat nr jeden moje brwi Ja nie wiem ze tez kazdy o to musi pytac. Kwestia gustu jedym sie podobaja innym nie nic sie im nie stalo wyblakly od masci i sa duzo jasniejsze od wlosow wiec trzeba przywrocic im kredka ciemniejszy kolor zeby wszystko pasowalo