Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katyy rain

DLACZEGO KAZDY FACET MNIE OLEWA?

Polecane posty

Gość katyy rain

nie jestem brzydka.Gluppia tez nie.Spotykam sie z faceteami ale kazdy mnie olewa.Niewiem dlaczego.Mam 26 lat.3 wiazki za soba.

Gość milena_____________
to tak jak ja, przybij piątkę

Gość prosste
bo jestes juz stara. w tym wieku to juz kazdy kogs ma albo zaczynaja sie faceci z odzysku badz beznadziejni a takich pewnie nie chcesz. wolni i normalni maja wiekszy wybor bo szukaja sobie mlodszych...

Gość katyy rain
Szukam straszego faceta.Tak ok.30.

Gość prosste
hmm mozesz tez tak poszukac kolo 22-23 lat. sprobuj w grach internetowych- mmo itd. tam ich pelno ;-) czesto niezle przystojniaki:P

Gość Wicher w Mur
Jakby co, to wstępnie rzucam tu swoją kandydaturę. Mam 29 lat. Ciekawi mnie co teraz Katyy na to odpowie... Ma tu przecież fakt nieolewania jej.

Gość gość
Randka w ciemno?

noo ciekawe co autorka topiku odpowie, ja też jestem sama i mam 26 lat :)

Gość fresh&cool
ja nie wiem... macie po 20pare lat, a wypowiadacie sie jakbyscie mialy po 50.... autorko, moze Ty jakas zdesperowana jestes? moze na tych spotkaniach tak sie jakos wypowiadasz, zachowujesz, ze to wlasnie odstrecza facetow? za malo informacji podalas, stanowczo.

Gość katyy rain
Nie jestem zdesperowana.Na spotakniach zachowuje sie normalnie jestem soba. Moze po moim zachowaniu jakos widac.

Gość gość
3 lata temu zostałam odtrącona przez miłość mojego życia. Stało się to z mojej winy, a raczej głupoty. On się ożenił i ma dziecko a ja nie miałam kompletnie nic. Mimo dobrych przyjaciół, rodziny, znakomitego wykształecnia, dobrej pracy nie czułam jakiejkolwiek satysfakcji z życia. Nie czułam nic. Ani radości, ani złości, ani smaku jedzenia. A najgorsze było poczucie winy. Nie mogłam wybaczyć sobie tego, że zaprzepaściłam szansę na to uczucie. W końcu zdecydowałam się że musze tio zmienić. Odzyskac go za wszelką cenę. Zamówiłam urok miłosny na http://urokmilosny24.pl. Na efekt musiałam poczekać 2 miesiące. Ale udało się. Porzucił żonę, żeby wrócić do mnie. Dziś jestem najszczęsliwsza na świecie

Gość gość
nie trafilas na wlasciwego faceta

Gość gość
Nie jesteś głupia, a piszesz łącznie nie wiem?

Gość gość
Miałam podobne dylematy jak Wy drogie dziewuchy. Mój facet wrócił, wspomagałam się rytuałem ze strony http://magia-anielska.pl więc może jednak ta magia coś działa...